Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Ταύρος-Ιχθύς.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Ταύρος με τον Ιχθύ;

Πόσο ταιριάζει ο Ιχθύς με τον Ταύρο;

 

Τόσο οι Ταύροι, όσο και τα Ψάρια, επιζητούν το να ζουν, να απολαμβάνουν, να ερωτεύονται. Οι Ταύροι εκεί έξω στα λιβάδια, τα ψάρια θα θέλουν να κολυμπάνε ανέμελα γύρω γύρω και να πλατσουρίζουν στο νερό. Αυτό από μόνο του δείχνει την έλλειψη διαμάχης. Ο κάθε ένας έχει το χώρο του και είναι και οι δυο ευτυχισμένοι με αυτό. Σε αντίθεση με την ένωση Αέρα – Φωτιά που χωρίς διαμάχη – δεν υπάρχει νεύρο – δεν υπάρχει Ζωή.

 

Δυο Ζώδια με έντονα θηλυκή ποιότητα τα οποία αποφεύγουν κάθε διαφωνία και σύγκρουση. Οι Ιχθύς βέβαια το κάνουν ώστε να διατηρήσουν την ηρεμία τους στον δικό τους κόσμο (γιατί αυτό δε γίνεται να τους το στερήσουμε). Ο Ταύρος μπορεί να το παρεξηγήσει και να το εκλάβει ως σιωπηλή συμφωνία γιατί –πως γίνεται κάποιος να διαφωνήσει με τον λογικό και προσγειωμένο Ταύρο εξάλλου;– Όσο συζητάνε όμως τα προβλήματα τη στιγμή που προκύπτουν, αυτό δε θα αποτελέσει κανένα πρόβλημα.

 

Ας μη ξεχνάμε πως ενώνονται και οι κυβερνήτες Πλανήτες τους. Η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα. Και αυτοί οι δυο τα πάνε πάρα πολύ καλά! Συμβολίζουν μαζί την υπέρτατη Αγάπη, την τελειότητα, την ακαταμάχητη ομορφιά. Όλα φαίνονται υπέροχα όταν αυτοί οι δυο έρχονται σε επαφή, όμως υπάρχει ένα μικρό μικρό πρόβλημα –όπως συμβαίνει πάντα. Η τελειότητα δεν έχει καμία θέση τελικά στη ζωή μας.

 

Ο Ταύρος, ως ρεαλιστικό παιδί της Γης το αντιλαμβάνεται αυτό και αν η μεταβλητή ποιότητα του Ιχθύ δεν λειτουργήσει άμεσα, το ζευγάρι αυτό, παρά την έλλειψη διαφωνιών τους, δε θα μπορέσει να στεριώσει. Η ιδανική λύση, που στη περίπτωσή τους δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί, είναι να προσδίδει ο κάθε ένας λίγο από την Ενέργειά του στη σχέση. Ο Ταύρος τη σταθερότητα και τη πρακτικότητα και ο Ιχθύς τη μαγεία και την ευαισθησία. Να εναλλάσσονται και να αλληλοσυμπληρώνονται.

 

Τότε αυτή η σχέση θα είναι σίγουρη επιτυχία! Τα δυο αυτά Ζώδια έχουν τόσο κοινά χαρακτηριστικά εξάλλου, τόσο μεγάλη συμβατότητα, που δύσκολα δε θα ξεπερνάνε οποιαδήποτε δυσαρμονία προκύπτει στις ανθρώπινες ζωές τους. Η ένωσή τους είναι από τις πιο αξιοζήλευτες του Ζωδιακού!

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.