Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Ταύρος-Υδροχόος-2.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Ταύρος με τον Υδροχόο;

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Ταύρο;

 

Ταύροι από την Αφροδίτη, Υδροχόοι από τον Ουρανό. Νόμιζες πως ο Άρης είναι το αντίθετο της Αφροδίτης; Εεε λοιπόν, αν ο Άρης είναι το αντίθετο, τότε σημαίνει πως τουλάχιστον βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο σύγκρισης. Ο Ουρανός είναι κάτι το πολύ πολύ μακρινό και διαφορετικό. Τα δυο αυτά Ζώδια έχουν άλλη κοσμοθεωρία, αντιμετωπίζουν τη ζωή με εντελώς ξεχωριστό τρόπο.

 

Ξεκινώντας από τα βασικά, ο Υδροχόος είναι Ζώδιο του Αέρα, αλλά δε βρίσκεται καν στην ατμόσφαιρα της Γης, είναι εκτός και πλέει κάπου στο διάστημα. Ο Ταύρος από την άλλη, είναι ένα προσγειωμένο Ζώδιο της Γης που μάλιστα πατάει πολύ γερά και τα πόδια του σχεδόν είναι ριζωμένα. Πρόσθεσε σε αυτό πως είναι και οι δυο αρκετά κολλημένοι στον τρόπο που ξέρουν κι έχουν μάθει να ζουν και δεν αλλάζουν εύκολα μυαλά και θα καταλάβεις γρήγορα γιατί πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι αλλά δύσκολο ταίριασμα να λειτουργήσει.

 

Το χάρισμα της επικοινωνίας συνήθως βοηθά τέτοιες σχέσεις αλλά είναι κάτι που λείπει και από τους δυο. Ξέρω πως τα Ζώδια του Αέρα φημίζονται για τα επικοινωνιακά χαρίσματά τους, αλλά πως θα μπορέσουν να μιλήσουν με κάτι τόσο πρακτικό και Γίηνο, τη στιγμή που βρίσκονται τόσο μακριά;

 

Στα θετικά της συναστρίας μας, καθώς πάντα υπάρχουν, είναι πως σέβονται τον άλλον και τον βρίσκουν εξαιρετικά ενδιαφέρον. Αγαπούν τη σταθερότητα και τη σιγουριά στη σχέση, κάτι που μπορούν να προσφέρουν εξίσου. Ξέρουν πώς να δουλεύουν ομαδικά και αν καταφέρουν να λειτουργήσουν μαζί, τότε η διαφορετικότητά τους θα είναι το μεγαλύτερό τους όπλο αφού θα μπορούν να καλύπτουν όλα τα πλάτη και τα μήκη, από εδώ έως και τα βάθη του γαλαξία.

 

Το πάντρεμα Ταύρου με Υδροχόο είναι πολλά υποσχόμενο, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, όταν καταφέρουν και κάνουν στην άκρη τις διαφορές τους και να δεχτούν τον σύντροφό τους. Η ένταση που υπολανθάνει απαιτεί εξερεύνηση. Το μυαλό του Ταύρου χρειάζεται να καθαρίσει από προγενέστερες προσδοκίες, ενώ ο Υδροχόος είναι ώρα να δει τη πραγματικότητα. Ο δεσμός όμως είναι μοιραίο να ισορροπήσει και τότε ο καθένας να νιώθει πως βρήκε τον τέλειο σύντροφο.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.