Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Τοξότης-Ταυρος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Ταύρος με τον Τοξότη;

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Ταύρο;

 

Φωτιά με Γη, Δίας με Αφροδίτη, Μεταβλητό με Σταθερό, έχουν τελικά τα δυο αυτά Ζώδια κάποιο κοινό εκτός από το πρώτο γράμμα του Ζωδίου τους;

 

Η αλήθεια είναι πως αν ψάχνεις για κοινά σε αυτή τη σχέση δε θα βρεις εύκολα. Κι όμως μπορούν να χτίσουν έναν ιδανικό δεσμό, που όμως βασίζεται στις διαφορές, στην συνεργασία, στην ικανότητά τους να αλληλοσυμπληρώνονται. Πάρε για παράδειγμα τους κυβερνήτες Πλανήτες τους, Δίας του Τοξότη και Αφροδίτη του Ταύρου. Ο αρσενικός Δίας προικίζει τον Τοξότη με ένα φιλοσοφικό μυαλό, με αισιοδοξία και διάθεση για μάθηση. Η θηλυκή Αφροδίτη αυτά τα χαρακτηριστικά τα θαυμάζει και με τη σειρά της χαρίζει στον σύντροφό της τη δύναμη της ομορφιάς, της πολυτέλειας και της απόλαυσης. Έτσι ο ένας κυβερνήτης διαθέτει όσα ο άλλος χρειάζεται προκειμένου να αποδώσει παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων του. Μαζί δημιουργούν μια ένωση Θηλυκού- Αρσενικού μέσα από την οποία γεννάται το Όλον.

 

Μα και η Μεταβλητή ποιότητα του Τοξότη είναι αυτή που μπορεί να τα βγάλει πέρα με τη Σταθερή του Ταύρου. Είναι εκείνος που ξέρει να συμβιβάζεται και να μη του χαλάει τα χατίρια. Είναι εκείνος που του δείχνει διαφορετικούς τρόπους που με τον καιρό ο Ταύρος ακολουθεί. Είναι όμως η Σταθερή ποιότητα του Ταύρου τελικά που τους βοηθάει να αντέξουν στον χρόνο. Αυτή η οποία βεβαιώνει τον σύντροφό του για την συναισθηματική ασφάλεια και την ανάγκη της αποκλειστικότητας. Έτσι φτάνουν να ταρακουνούν ο ένας τον άλλον όταν πάνε να βαλτώσουν, να τον ερεθίζουν συνεχώς με έμπνευση, να μπορούν μαζί να διασκεδάζουν αλλά και να ψυχαγωγούνται!

 

Το μυστήριο μπορεί να διαρκέσει για πολλά χρόνια, παροτρύνοντας και τους δυο να συνεχίσουν αυτό το όμορφο κοινό ταξίδι. Η ερωτική έλξη μεταξύ αυτού του ζευγαριού είναι δεδομένη, όπως και ο τρόπος με τον οποίον αλληλοσυμπληρώνονται. Ερωτική πανδαισία, χρόνια Αγάπη και μπορούν να αποδείξουν πως τελικά η κοινή πεποίθηση πως Φωτιά με Γη δε ταιριάζουν, είναι λανθασμένη.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.