Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Τοξότης-Παρθένος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Τοξότη;

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Παρθένο;

 

Βάλε από τη μια τον Τοξότη, ένα Ζώδιο της Φωτιάς που κυβερνάται από τον Δία. Από την άλλη τον Παρθένο, ένα Ζώδιο της Γης που κυβερνάται από τον Ερμή. Η ένωση των δυο μου θυμίζει το γνωμικό «βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος» και τούμπαλιν. Ο Δίας κάνει τον Τοξότη να έχει μεγαλειώδες σκέψεις, να επικεντρώνεται στη γενική ουσία, στις αφηρημένες έννοιες, στο δάσος. Ο Παρθένος από την άλλη θα ασχοληθεί με το ρεαλιστικό κομμάτι, τη λεπτομέρεια, τα κλαδιά, το δέντρο. Μη μπερδεύεσαι όμως, και τις δυο φορές είναι το ίδιο δάσος, τα ίδια δέντρα. Απλώς εκφράζονται με διαφορετικό τρόπο.

 

Αρχικά είναι σημαντικό να μη προσπαθήσουν να αλλάξουν τον σύντροφό τους, καθώς είναι και οι δυο επιρρεπής και στο να αλλάζουν τον άλλον όσο και τον εαυτό τους. Η αλλαγή καλό είναι να έρθει με τρόπο φυσικό, χωρίς πίεση. Διαθέτουν πολλές διαφορές στον χαρακτήρα τους και αυτό είναι που κάνει τη σχέση αυτή ιδανική και για τους δυο. Η Παρθένος γιατί θα έχει κάτι στο οποίο θα χρειαστεί να «δουλέψει» και ο Τοξότης επειδή λατρεύει τη ποικιλία και τη πολυπλοκότητα.

 

Ίσως χρειαστούν χρόνο, μα θα καταλάβουν πως διαθέτουν επίσης αρκετά κοινά στον χαρακτήρα τους. Μη ξεχνάμε εξάλλου πως μιλάμε πάντα για το ίδιο δάσος και το ίδιο δέντρο. Από όποια μεριά κι αν το εξετάσουμε. Έχουν επίσης το χάρισμα να προσφέρουν προστασία και ασφάλεια στον σύντροφό τους. Η εμπιστοσύνη κυριαρχεί σε αυτή τη σχέση, κυρίως γιατί δύσκολα μπορείς να ξεγελάσεις κάποιον από τους δυο.

 

Είναι πιθανόν ο Τοξότης να νιώσει εγκλωβισμένος από τον ρεαλισμό του Παρθένου, αλλά θα καταλάβει πως αυτό τον κινητοποιεί ακόμη περισσότερο, του παρέχει βάση και ώθηση. Μπορεί επίσης ο Παρθένος να δυσκολευτεί να αποδεχτεί τις αποφάσεις που παίρνει ο Τοξότης, πόσο μάλλον να τον ακολουθήσει σε αυτές. Θα καταλάβει όμως κι εκείνος, πως ο αισιόδοξος χαρακτήρας του συντρόφου του είναι αυτό που λείπει από τη καθημερινότητά του. Ευτυχώς και για τους δυο, η επικοινωνία μέσα στη σχέση είναι αρκετά ώριμη κι έτσι είναι δύσκολο να τους παρασύρουν προβλήματα όσο υπάρχει αγάπη.

 

Συνολικά, επειδή η προσέγγισή τους στη ζωή είναι εντελώς διαφορετική – ένας δεσμός μεταξύ τους αναπόφευκτα θα έχει εντάσεις. Ωστόσο τους ενώνει κάτι βαθύ, κάτι μεγαλειώδες. Κάτι που αρκεί να τους κάνει να μεταμορφώσουν κάθε διαφορά τους σε κάτι ποικιλόμορφο και ολοκληρωμένο. Σε κάτι που μπορεί να τους κρατήσει ευτυχισμένους μια ολόκληρη ζωή.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.