Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Αιγόκερως-Ζυγός-1.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Αιγόκερω;

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Ζυγό;

 

Μια ένωση Αέρα με Γη δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Ο Αέρας θέλει μόνιμα να πετά αξιοποιώντας τα φτερά του, ειδικά σε ένα τόσο δυναμικό Ζώδιο όπως ο Ζυγός και η Γη δε πρόκειται να αφήσει τη σταθερότητα και τη σιγουριά της να πετάξει, πόσο μάλλον στον Αιγόκερω που μπορείς να τον χαρακτηρίσεις και βράχο. Εδώ πρόκειται για δυο ισχυρές προσωπικότητες που είτε θα ξετρελαθούν ο ένας με τον άλλον και θα λειτουργήσουν άψογα έστω και δύσκολα, είτε θα αγανακτήσουν και θα αποσυρθούν χωρίς πολλά – πολλά.

 

Ο Ζυγός εγκαινιάζει το 3ο τεταρτημόριο του Ζωδιακού, ενώ ο Αιγόκερως το τέταρτο και τελευταίο. Ενδιαφέρονται και οι δυο για το «εμείς» για τα κοινά και τρέφουν ειλικρινή συναισθήματα για τους ανθρώπους γύρω του. Είναι ζώδια Παρορμητικά και είναι αυτή η Ποιότητά τους που αρχικά ενώνει. Είναι επίσης η ίδια Ποιότητα που τους δημιουργεί τις πρώτες δυσκολίες όταν προσπαθήσουν να αυτοκηρυχθούν αρχηγοί της σχέσης ή ακόμα χειρότερα αν αισθανθούν πως δεν είναι. Η Αγάπη δεν είναι ισότητα, είναι ισοτιμία και προτιμούν να βρίσκονται εξίσου στη θέση ισχύος της ισοτιμίας όπως την ορίζουν.

 

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, την προσπάθεια, την υπομονή, την επιτυχία, τους περιορισμούς, ενώ ο Ζυγός από την Αφροδίτη, τον έρωτα, τις τέχνες, την ομορφιά. Μπορείς να φανταστείς τώρα με ευκολία την Αφροδίτη μαζί με τον Κρόνο; Τον έρωτα με επιμονή και περιορισμούς; Κι όμως, πες μου πως ο έρωτας θα μπορούσε να αντέξει χωρίς αυτούς; Γι’ αυτό οι κυβερνήτες τους ταιριάζουν άψογα μαζί. Και τα δυο Ζώδια συμβολίζουν την δικαιοσύνη και τον σεβασμό. Και τελικά μπορούν να δημιουργήσουν όντως μια σχέση πλήρως αρμονική και με αντοχή στον χρόνο. Η θηλυκή ενέργεια της Αφροδίτης ενώνεται με αυτή την αρσενική του Κρόνου και όσο δε προσπαθεί ο ένας να περιορίσει τον άλλον, μπορεί όντως να διαρκέσει μια ζωή.

 

Πρόκειται για μια σχέση που ο συμβιβασμός είναι αναγκαίος. Ο Αιγόκερως χρειάζεται να διδάξει στον Ζυγό τον ρεαλισμό και τη σκληρή δουλειά, όσο ο Ζυγός στον Αιγόκερω το να εκφράζεται, δείχνοντάς του τη ρομαντική πλευρά της ζωής. Μα τότε όλα μπορούν να φτάσουν να λειτουργούν όσο ρυθμισμένα και αρμονικά έχουν ανάγκη.

Καμία ένωση ανθρώπων δεν είναι εύκολη, αυτό το ξέρουν και οι δυο. Όμως γνωρίζουν επίσης πως αξίζει να προσπαθήσουν. Και πως αυτοί που όντως έχουν προσπαθήσει μπορούν να είναι σίγουροι για τον δεσμό που τελικά δημιούργησαν.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.