Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Τοξότης-Ζυγός.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Ζυγό;

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Τοξότη;

 

Ο Τοξότης με τον Ζυγό δημιουργούν εύκολα μια αρμονική σχέση και θα σου πουν πως χαίρονται που βρήκαν ο ένας τον άλλον. Ο Ζυγός κυβερνά τον 7ο οίκο των σχέσεων και εκεί βρίσκει λιμάνι ο Τοξότης, στον καλύτερό του φίλο και σύντροφο μαζί. Ο Τοξότης από την άλλη κυβερνά τον 9ο οίκο της ανώτερης γνώσης και των ταξιδιών, αυτό που ο Ζυγός θαυμάζει, εκεί που μπορεί να περιπλανηθεί αισθάνοντας ασφάλεια.

 

Τη σχέση τους ενεργοποιούν επιπλέον οι δυνάμεις των κυβερνητών – Πλανητών, της Αφροδίτης(Ζυγός) και του Δία (Τοξότης). Η θηλυκή Αφροδίτη είναι αυτή που προσφέρει στη σχέση ομορφιά κι έρωτα, ενώ ο αρσενικός Δίας την αισιοδοξία και το νόημα.

 

Τη σχέση ενεργοποιούν επιπλέον τα στοιχεία τους, η Φωτιά (Τοξότης) και ο Αέρας (Ζυγός). Μια συνεχή κίνηση, νέες εμπειρίες, όσο συνεχίζει ο ένας να παρακινεί τον άλλον, θα ζουν μια ζωή καλύτερη από αυτή που φανταζόντουσαν. Πρόκειται για ζώδια βέβαια, με ανάγκη να αισθάνονται ελεύθεροι – ευτυχώς μπορούν όχι μόνο να το καταλάβουν αλλά και να το προσφέρουν.

 

Σίγουρα υπάρχουν αρκετά που μπορούν να πάνε στραβά και το αρνητικό είναι πως αποφεύγουν τις συγκρούσεις κι έτσι συχνά φτάνουν να μην συζητάνε τα προβλήματά τους. Ευτυχώς ο Ζυγός είναι διπλωμάτης και γρήγορα μαθαίνει να «χειρίζεται» τον σύντροφό του, αφήνοντάς τον να πιστεύει πως κρατά εκείνος τα ηνία της σχέσης – έτσι όπως του αρέσει. Κι ευτυχώς που ο Τοξότης είναι ζώδιο με Μεταβλητή Ποιότητα, κι έτσι ξέρει πώς να προσαρμόζεται και να συμβιβάζεται με την ευαισθησία του Ζυγού. Γιατί να το κρύβουμε; Μπορείς να κάνεις κύκλους τον Ζωδιακό γύρω – γύρω, μα δύσκολα θα βρεις τόσο όμορφη συναστρία όπως αυτή που σχηματίζουν ο Ζυγός με τον Τοξότη!

 

Ο Ζυγός γίνεται η έμπνευση του έντονα παθιασμένου Τοξότη ενώ ταυτόχρονα προσφέρει την απαραίτητη ισορροπία. Το ζευγάρι αυτό αποδεικνύει ότι είναι δυνατό να τα έχεις όλα. Ο ένας είναι το ιδανικό του άλλου, μαζί επιτέλους χαλαρώνουν και συχνά – ευτυχώς για εκείνους – πρόκειται για σχέση ζωής.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.