Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Τοξότης-Σκορπιός.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Τοξότη;

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Σκορπιό;

 

Δε θα συναντήσεις πολλά τέτοια ζευγάρια.. Αυτό επειδή οι διαφορές τους είναι εμφανέστατες από τη πρώτη τους κιόλας συνάντηση κι έτσι δύσκολα ακολουθεί δεύτερη, πόσο μάλλον τρίτη.. Οι ελπίδες μου – να ξέρεις – είναι με τον Σκορπιό, που ως Ζώδιο με σταθερή ποιότητα θα επιμείνει, δίνοντας ευκαιρία στη σχέση.

 

Όλοι καταλαβαίνουμε, πως όταν ενώνεται η Φωτιά με το Νερό τα στοιχεία αυτά αλλοιώνονται. Στη χειρότερη περίπτωση, το Νερό θα σβήσει τη Φωτιά, ενώ ταυτόχρονα θα εξατμιστεί από τη θερμότητα. Σε μια μέση κατάσταση (που είναι αρκετά δύσκολη για τις ισχυρές προσωπικότητες του Τοξότη και του Σκορπιού), απλώς θα αποδεχθούν ένας τον άλλον, χωρίς να προσπαθήσουν να αλλάξουν τον χαρακτήρα, χωρίς να κυνηγήσουν τον έλεγχο της σχέσης. Στη καλύτερη όμως, θα «τσιγκλήσει» το ένα το άλλο όσο ακριβώς χρειάζεται προκειμένου να δυναμώσουν και να επεκταθούν.

 

Το πρόβλημα ξεκινάει επειδή ο Τοξότης θα πιεστεί  από τις συναισθηματικές ανάγκες του Σκορπιού και δύσκολα θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες του. Από την άλλη ο Σκορπιός, όταν γνωρίσει λίγο καλύτερα τον Τοξότη και έρθει σε επαφή με τη μεταβλητή του φύση, αυτή η ανάγκη για συνεχή αλλαγή που στην αρχή μοιάζει γοητευτική, θα καταντήσει αφόρητη.

 

Μοιράζονται ορισμένα κοινά, όπως η αγάπη τους για τη καλοπέραση, την αφθονία, την μεγαλοπρεπή ζωή. Η ύλη ως αγαθά δεν είναι τόσο σημαντική για κανέναν τους όμως. Αναζητούν αυτό το παραπάνω… Την επέκταση, την εξερεύνηση, την συναισθηματική ανταμοιβή. Αναζητούν την ασφάλεια και τον σεβασμό. Και αυτά μπορούν όντως να τα βρουν ο ένας στον άλλον!

 

Τα ζευγάρια Σκορπιού – Τοξότη θα σου πουν πως χρειάστηκε να προσπαθήσουν για να λειτουργήσει αυτή η σχέση λίγο παραπάνω απ’ ότι έχεις συνηθίσει. Χρειάστηκε να επιμείνουν αλλά να μη πιέσουν. Χρειάστηκαν χρόνο να γνωριστούν και να αποδεχθούν τις διαφορές. Αλλά τώρα χαίρονται που το έκαναν. Γιατί όταν αυτός ο συνδυασμός πετύχει, αναμιγνύεται αρμονικά η Φωτιά με το Νερό δημιουργώντας ένα καυτό τζακούζι που όλοι λαχταρούν να είναι μέσα.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.