Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Υδροχοός – Σκορπιός

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Υδροχόος-Σκορπιός.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Σκορπιό;

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Υδροχόο;

 

Εδώ δε πρόκειται μόνο για την ένωση δυο Ζωδίων που σχηματίζουν ένα φυσικό τετράγωνο στο Ζωδιακό (που από μόνο του προδιαθέτει προβλήματα), αλλά για μια συναστρία Αέρα – Νερού που σημαίνει πως ξεκινάμε με δυο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, κοσμοθεωρίες και αντιμετώπιση ζωής. Όμως ξέρεις πως όλα μπορούν να λυθούν με διάλογο και καλή θέληση, πόσο μάλλον όταν στην εξίσωση έχουμε ένα επικοινωνιακό Αέρινο στοιχείο, σωστά; Εμμμ περίπου. Βλέπεις, το θέμα εδώ είναι πως και τα δυο αυτά Ζώδια διαθέτουν ποιότητα Σταθερή, πράγμα που σημαίνει πως δύσκολα αλλάζουν γνώμη. Ξέρουν τι θέλουν, τις προτιμήσεις τους και δεν συνηθίζουν στην αλλαγή. Είναι ανυποχώρητοι και δύσκολα μπορείς να τους κάνεις να δουν την οπτική σου. Πόσο μάλλον την οπτική κάποιου τόσο πεισματάρη όσο οι ίδιοι.

 

Όμως στη σπάνια αυτή περίπτωση που εντοπίσουν έναν κοινό στόχο (οι στόχοι είναι πολύ σημαντικοί και για τους δυο), τότε μπορούν να ενωθούν, νιώθοντας πως υπερέχουν, σε έναν δεσμό του τύπου «εσύ κι εγώ εναντίον του κόσμου» αν και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να στραφεί ο ένας ενάντια του άλλου.

 

Τόσο ο Υδροχόος όσο και ο Σκορπιός είναι έντονα σεξουαλικά Ζώδια και με την ερωτική αυτή ενέργεια ως βάση, εισπράττουν εναλλάξ σεβασμό, ενώ προσπαθούν να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης του συντρόφου τους. Το σεξ από μόνο του μπορεί όντως να τους κρατήσει μαζί, αλλά από μόνο του δεν τους ολοκληρώνει στον βαθμό που θέλουνε και αν η έννοια του χρήματος ή της έλλειψης εμπιστοσύνης διεισδύσει ανάμεσά τους, τότε δε θα καταφέρουν να το ξεπεράσουν.

 

Η σχέση αυτή προκειμένου να επιτύχει απαιτεί μόνιμη και σκληρή δουλειά τα πρώτα χρόνια, μέχρι να γνωριστούν και να αποδεχτούν ο ένας τον άλλον ολοκληρωτικά, αλλά αξίζει το κόπο αν το καταφέρουν. Οι περιορισμοί τότε απομακρύνονται τελείως και δεν υπάρχει τίποτε να εμποδίσει τη προσωπική τους ευτυχία. Η Σταθερή ποιότητα μάλιστα, ξεκινάει να εκδηλώνεται ως μια σταθερή ερωτική έλξη και έκφραση Αγάπης, η οποία τους δίνει δύναμη στις αναπόφευκτες ατυχίες της ζωής.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.