Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Υδροχόος – Υδροχόος

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Υδροχόος-Υδροχόος.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Υδροχόο;

 

Ο Υδροχόος δημιουργεί μια από τις καλύτερες σχέσεις με τον ομοζώδιό του, αν και η σχέση τους σε όλους τους υπόλοιπους ίσως φαίνεται κάπως… παράξενη. Είναι γνωστή άλλωστε η εκκεντρικότητα των Υδροχόων. Αν δεν έχεις ήδη διαβάσει για τα χαρακτηριστικά του Ζωδίου, ρίξε τώρα μια ματιά ( Άντρας και Γυναίκα), συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες ανάλογα το ή τα φύλα που σε ενδιαφέρουν και ύψωσέ τα στο τετράγωνο. Μη τα διπλασιάσεις απλώς. Γιατί όταν έχεις δυο Υδροχόους μαζί, κανείς δε μπορεί να σου πει σίγουρα πιο θα είναι το αποτέλεσμα.

 

Ουρανός και Κρόνος κυβερνάνε το Ζώδιό τους κι έτσι μαζί ρίχνονται σε μια εκστατική ζωή με στόχο τη τελειότητα και τη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής. Διαθέτουν μεγαλεπήβολες ιδέες, περιέργεια και πρωτοτυπία ενώ είναι ζευγάρι που έχει πολλούς φίλους.

 

Έχουν ποιότητα Σταθερή, κι έτσι δύσκολα θα αλλάξουν μέσα στη σχέση. Οπότε, αν από την αρχή δε τα πηγαίνουν καλά, έτσι θα παραμείνει, ενώ αν ανακαλύπτουν ολοένα και περισσότερα κοινά, η ζωή μαζί θα είναι όπως τη φαντάζονταν. Γιατί βλέπεις ο Υδροχόος έχει πολύ μεγάλη φαντασία και κρύβει περισσότερο ρομαντισμό απ’ ότι δείχνει προς τα έξω.

 

Έτσι, αυτό ο αέρινος συνδυασμός μπορεί να αποδώσει άριστα! Θα συζητάνε καινούργιες ιδέες, θα ασχολούνται με τα χόμπι τους και τη καλλιτεχνική τους φύση, παρασέρνοντας ο ένας τον άλλον σε μια σχέση που μόνο βαρετή δε θα χαρακτήριζες. Η σπίθα παραμένει, η εξέλιξη είναι απαραίτητο συστατικό της ζωής τους ούτως ή άλλως και η σεξουαλική ενέργεια ρέει άφθονη. Όσο το ζευγάρι επικεντρώνεται στους εαυτούς τους και όχι στους άλλους, υπερασπίζεται τους αγώνες του συντρόφου του και προσπαθεί συνεχώς να διατηρεί τον Υδροχοϊσιο του χαρακτήρα, θα παραμένει μαζί ευτυχισμένο ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι γύρω του αποστασιοποιούνται και μοιάζουν σαν να παραιτούνται από την αγάπη.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.