Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

«Ο Αστρολόγος ο σωστός» – κι ένα ευχαριστώ

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/08/Αστρολογία-Αστρολόγος-astrologos-astrologia-Φαίδρα-προβλέψεις-κατευθύνσεις-ζώδια.jpg

Έρχομαι συχνά αντιμέτωπη, όπως είμαι σίγουρη συμβαίνει και με άλλους ελεύθερους επαγγελματίες, με δηλώσεις τύπου: “δεν πουλάει αυτό που κάνεις”, “κανείς δεν ενδιαφέρεται για το αυθεντικό”. Με λίγα λόγια, επειδή ο πήχης ενός αξιόλογου αστρολόγου είναι υπερβολικά χαμηλός, και επειδή αυτό που αρκετοί πουλούν ως αστρολογία ενώ ουσιαστικά δεν είναι, φαίνεται πράγματι να έχει πέραση, μου προτείνουν και με συμβουλεύουν, όταν δεν μου υποδεικνύουν ξεκάθαρα, να ακολουθήσω και εγώ το παράδειγμά τους.

 

Εγώ όμως θεωρώ πως όποιος με πλησιάζει αξίζει το καλύτερο. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά οι δικοί μου πελάτες έχουν υψηλές προσδοκίες ποιότητας στις υπηρεσίες που προσφέρω. Δε γίνεται λοιπόν να συμβάλλω στη συνέχιση αυτής της αστείας άποψης πως αστρολόγος ισούται με μέντιουμ. Το μέντιουμ, ένας ενδιάμεσος δηλαδή (από το αγγλικό medium) είναι κάποιος ο οποίος μπορεί να επικοινωνεί με τα πνεύματα. Που βρίσκεται ενδιάμεσα στους νεκρούς και τους ζωντανούς. Τι σχέση μπορεί να έχει η αστρολογία με αυτό το πράγμα; η μαθηματική, γεωμετρική μελέτη και μετάφραση των κινήσεων των πλανητικών σωμάτων δηλαδή. Καμία! Ο αστρολόγος δεν είναι σαν τη μάγισσα του παραμυθιού με την κρυστάλλινη σφαίρα. Δεν διαβάζει το φλυτζάνι ούτε τις γραμμές του χεριού (δεν σας κάνω πλακά, αρκετοί με ρωτούν αν μπορώ να προβλέψω το μέλλον με αυτές τις μεθόδους). Αστρολόγος είναι εκείνος που μελετά τους αστρονομικούς χάρτες, κάθεται για πολλές ώρες μπροστά από μία οθόνη υπολογιστή υπολογίζοντας με το κομπιουτεράκι και την αστρολογική εφημερίδα ανοιχτή, προσπαθώντας να μεταφράσει τη κινησιολογική γλώσσα του σύμπαντος.

 

Εκτός από αυτά τα ακραία παραδείγματα όμως, είναι σημαντικό κανείς να ξέρει επίσης πως η δουλειά του αστρολόγου δεν είναι να δει το μέλλον. Μα τότε αστρολόγε μου πως γίνεται όταν γράφεις προβλέψεις να πέφτεις μέσα; ο αστρολόγος δεν βλέπει το μέλλον. Βλέπει τις τάσεις που κυριαρχούν. Κανείς δεν λέει πως αυτές οι τάσεις δεν μπορούν να αλλάξουν. Αυτό ακριβώς είναι που κάνουμε αρκετές φορές (υπό φυσιολογικές συνθήκες) άλλωστε με τους πελάτες μας. Όταν προβλέπεται πως τον Σεπτέμβρη για παράδειγμα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα στην καριέρα κάποιου, τότε φυσικά και πρέπει να έχει τα μάτια του ανοιχτά αν θέλει να βρει κάποιο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Όταν όμως προβλέπεται πως από Σεπτέμβρη οι τσέπες του θα έχουν τρύπες, υπερκαταναλωτισμός κ απρόοπτα έξοδα, τότε μπορεί να προνοήσει από τον Αύγουστο να αφήσει ορισμένα χρήματα στην άκρη και να είναι προετοιμασμένος να συγκρατηθεί όταν εντοπίσει σε προσφορά εκείνο το υπέρ τέλειο λινό πουκάμισο από 400, μόνο 350€ ! Αυτό δε διαφέρει σε τίποτα από το γεγονός πως αρκετοί άνθρωποι τείνουν να υποφέρουν από εποχιακή κατάθλιψη τον Χειμώνα που ο Ήλιος βρίσκεται από τον Ζυγό έως τους Ιχθύες. Είναι κάτι το οποίο συμβαίνει σε πολλούς, είναι γνωστό και το περιμένουμε. Μπορούμε να προβλέψουμε πως θα συμβεί. Οι κινήσεις των πλανητών όμως δεν υποδεικνύουν τετελεσμένα γεγονότα. Είναι εργαλεία τα οποία μπορούμε να αξιοποιήσουμε χρησιμοποιώντας την ελεύθερή μας βούληση. Δεν είμαστε έρμαια των ενεργειών που κυλάνε γύρω μας. Χρειάζεται εμείς να έχουμε τον έλεγχο της ζωής μας. Και η αστρολογία, ασκούμενη από έναν σοβαρό αστρολόγο, μπορεί πράγματι να μας βοηθήσει να το καταφέρουμε αυτό.

 

Το ίδιο ισχύει και για το γενέθλιο χάρτη. Δε σημαίνει πως “Α, τι κρίμα, γεννήθηκα με αρνητική όψη του Κρόνου στον οίκο των σχέσεων, δεν θα καταφέρω ποτέ να ευτυχίσω στον γάμο μου”. ΌΧΙ! Που είναι η ελεύθερη βούληση σε αυτή την δήλωση; Που είναι η εξέλιξη; Μια σωστή γενέθλια ανάλυση δεν θα σας πει ποτέ πως με τον Κρόνο στον έβδομο οίκο απλώς θα υπομένεις τον σύζυγό σου, ανήμπορος να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Αντίθετα θα σου πει “βλέπω πως ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον 5ο οίκο. Θα είσαι ευτυχισμένος μέσα στο γάμο σου, όταν διατηρείται το φλερτ, το παιχνίδι που είναι τόσο σημαντικό για ‘σένα! Έτσι, μπορείς να μάθεις να καταπολεμήσεις αυτό το αίσθημα περιορισμού και υποδούλωσης που βιώνεις συχνά μέσα στη σχέση σου. Αντίστοιχα, μια σκληρή όψη στον γενέθλιο χάρτη, δίνει το έναυσμα στο άτομο να ανακαλύψει καλύτερα τον εαυτό του και τελικά τον οδηγεί στην αυτογνωσία. Σκοπός είναι να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τυχόν δυσκολίες που εντοπίζονται μέσα στον γενέθλιο. Εννοείται πως μπορούμε να βελτιώσουμε όσα δεν μας αρέσουν στο χαρακτήρα μας ώστε να δημιουργήσουμε μια πιο Φωτεινή πλευρά του εαυτού μας. Αυτό θα πει εξέλιξη.

 

Οπότε όχι, δεν θα συμβιβαστώ υποκρΙνόμενη πως είμαι ένα είδος αστρολόγου το οποίο δεν είμαι πραγματικά. Και ναι, θα εξακολουθώ να δημοσιεύω σοβαρά άρθρα. Μπορεί ένα άρθρο με όνομα “δες με ποια ζώδια ταιριάζεις αυτό το Καλοκαίρι” να έχει μεγαλύτερη πέραση, αλλά πιστεύω πως ο λόγος που φτάσατε να κάνετε like στη σελίδα μου ή να διαβάζετε το www.astrologyhat.gr, είναι γιατί ενδιαφέρεστε για όσα γράφω, είναι γιατί κι εσείς πιστεύετε στη σοβαρότητα της αστρολογίας.

Φυσικά και γράφω καμιά φορά χιουμοριστικά άρθρα, το κάνω γιατί είμαι μεγάλη υποστηρίκτρια του γέλιου στη ζωή μας. 😀 Όμως άλλο πράγμα ένα άρθρο χιουμοριστικού χαρακτήρα μια στο τόσο, κι άλλο πολλά αστεία άρθρα μασκαρεμένα ως αστρολογική γνώση.

 

Δεν υπάρχει άλλωστε κάτι αστείο στη μελέτη ενός γενέθλιου επί παραδείγματι χάρτη. Ο κάθε ένας είναι μοναδικός, με τα προτερήματα και τα ελαττώματα χαρακτήρα που υποδεικνύει. Ο κάθε χάρτης ένα διαφορετικό ταξίδι για εμένα να περιηγηθώ, να εξερευνήσω και να μετατρέψω σε λέξεις για όποιον ενδιαφέρεται να ακούσει. Και για να μην νομίζετε πως είμαι καμιά υπερόπτης, θεωρώ όλα τα ερωτήματα σοβαρά. Για να έφτασε κάποιος στο σημείο να μου εκμυστηρευτεί αυτό που τον βασανίζει και να ζητάει βοήθειά μου, δε θα μπορούσα ποτέ να τον κρίνω. Ποια είμαι εγώ να κρίνω τα προβλήματα του συνανθρώπου μου; Αρκετοί από εσάς γνωρίζετε πως δε θα το επιχειρούσα.

 

Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάω πάρα πολύ τη δουλειά μου, συνεχίζω να μελετώ και να διαβάζω το αντικείμενό μου. Αυτό συνεπάγεται ότι προτιμώ να εξακολουθώ να δουλεύω με τον τρόπο που θεωρώ αξιοπρεπή, παρά ανακυκλώνοντας τα -λίγο πολύ σε όλους μας- γνωστά στερεότυπα των ζωδίων. Παρά πέφτοντας στην παγίδα της υποβάθμισης των υπηρεσιών μου για τη διαφήμιση. Κι ας έχω λιγότερους πελάτες. Τουλάχιστον ξέρω πως γνωρίζουν τι είναι η Αστρολογία και αποδεικνύεται πως βγαίνουν πράγματι κερδισμένοι στις σχέσεις, στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά τους. Είτε μέσα από τις ωριαίες, είτε μέσα από τις συναστρίες, τις προβλέψεις ή τη γενέθλια ανάλυση, δίνονται κατευθύνσεις ώστε να πάρει ο κάθε ένας τη ζωή πραγματικά στα χέρια του, να βελτιωθεί και να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση των στόχων του. Σας ευχαριστώ που με επιλέξατε ❤

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

 

ΥΓ1. Εξυπακούεται πως δεν αναφέρομαι σε όλους τους αστρολόγους, δεν γενικεύω. Γνωρίζω πως υπάρχουν κι άλλοι αξιοπρεπείς Έλληνες συνάδελφοι και τους επικροτώ που διατηρούν ακέραια στάση απέναντι σε αυτό το κύμα το οποίο επικρατεί.

ΥΓ2. Γνωρίζω επίσης και για εκείνους οι οποίοι εκμεταλλεύονται τον πόνο του συνάνθρωπου-πελάτη και χρεώνουν για μια ωριαία 3 μεροκάματα . Και δε λέω, σίγουρα ο καθένας μπορεί να τη χρεώνει όσο θέλει, αλλά χρειάζεται να γνωρίζουμε πως αυτό έχει ξεπεράσει ακόμα και τα όρια της αισχροκέρδειας.

ΥΓ3. Αλήθεια σας το λέω, όσο δυνατή διαίσθηση κι αν έχουμε, παραμένουμε άνθρωποι και κάνουμε λάθη αν απλώς ήταν να μαντεύαμε το μέλλον. Γι’ αυτό καλύτερα να παραμένουμε στα μηνύματα του χάρτη. Ο χάρτης δεν ψεύδεται ποτέ. Η αλήθεια βρίσκεται εκεί και είναι στην ικανότητα του κάθε αστρολόγου να την ανακαλύψει.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.