Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Αφροδίτη στην Παρθένο 2017

Μετά τον Ερμή και τον Άρη, τώρα από τις 20 Σεπτέμβρη έως και τις 13 Οκτωβρίου 2017 θα βρίσκεται και η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου βοηθώντας όλους μας να υμνήσουμε την αξία της διακριτικότητας. Ναι, λίγο – πολύ αυτή η διεύλευση επηρεάζει όλα τα ζώδια, μα κυρίως Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους, Τοξότες, Αιγόκερους, Υδροχόους και Ιχθύες.

 

Επειδή το όνομα της Παρθένου παραπέμπει σε κάτι τελείως αντίθετο με αυτό το οποίο συνηθίζουμε να χαρακτηρίζουμε τον έρωτα, ίσως νομίζεις πως η Αφροδίτη τις επόμενες εβδομάδες δεν έχει να προσφέρει αρκετά σε αυτόν τον τομέα. Και όμως, η Παρθένος είναι το ζώδιο της προσφοράς. Η Αφροδίτη στην Παρθένο εκφράζει την καθαρότητα και την ευαισθησία στις αποχρώσεις της ανταλλαγής ενέργειας. Αντί η Αφροδίτη, ή ο έρωτας, να είναι υπερφορτωμένη με διάφορες εξωτερικές ενέργειες μέχρι του σημείου που να μην είναι πλέον διακριτή η ίδια της η φύση, τώρα υπάρχει πλήρης συνειδητοποίηση των χαρακτηριστικών της. Η Παρθένος είναι ικανή να επιστρέψει σε μια κατάσταση καθαρότητας επειδή μπορεί να αποκόψει τον εαυτό της, να διώξει τις προσκολλήσεις ώστε να γνωρίσουμε την δική της ουσία. Να ξεχωρίσουμε τον έρωτα ως αυτό που πραγματικά είναι – αν είναι.

 

Ο ρομαντισμός της Αφροδίτης στην Παρθένο φαίνεται μέσα από την επιλογή. Ο ερωτισμός για την παρθένο γίνεται συνειδητά κι έτσι η σύνδεση είναι πραγματική καθώς διαχωρίζει αυτό που είθισται, από αυτό που επιλέγουμε να είναι – αν είναι.

 

Μαζί με την έννοια της αγνότητας που ακολουθά το ζώδιο της Παρθένου, ο νους μας πάει εύκολα και στο αντίθετο της, την ακαθαρσία ή τις μολύνσεις (δυστυχώς αυτές οι έννοιες είναι συχνά αίτια πόνου). Ας μην ξεχνάμε όμως ότι ο Παρθένος κυβερνάει επίσης την πέψη. Όλα όσα λαμβάνουμε μπορούν να αφομοιωθούν και μετά επιλέγουμε τι θέλουμε να χωνέψουμε. Ακόμα όμως και στην περίπτωση που η ζωή μας ή ο έρωτας περιέχει ανεπιθύμητες ενέργειες, αρνητικά στοιχεία όπως αυτά που αναμενόμενα συναντάμε μέσα στην ακαταστασία και τους ρύπους της ζωής, ας μην ξεχνάμε τη δύναμη της πέψης. Ένας τρόπος να μεταβολίσουμε ή να κάψουμε εκείνα που δεν επιθυμούμε μετατρέποντάς τα σε κάτι χρήσιμο. Γνώση και αυτοβελτίωση.

 

Οι επόμενες εβδομάδες με την Αφροδίτη εδώ και τις όψεις που αυτή θα σχηματίσει με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα και τέλος με τον Κρόνο, είναι καλό να σκεφτούμε λογικά τις σχέσεις μας, να αντιληφθούμε τη δυσκολία που έχουμε να «χωνέψουμε» ορισμένες καταστάσεις μέσα σε αυτές και να κάνουμε κάτι ώστε να απαλύνουμε την όλη διαδικασία της πέψης. Είτε μειώνοντας τη δόση, είτε κόβοντας εντελώς ότι μας ενοχλεί ή ίσως απλώς συνειδητοποιώντας αν αυτό που έχουμε είναι πράγματι αγάπη – αν είναι – καμιά φορά συμβαίνει και δεν είναι.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.