Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αφροδίτη στον Τοξότη

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/10/Αφροδίτη-στον-Τοξότη-2021-προβλέψεις-έρωτας-σχέσεις-ειλικρίνεια-ζώδια-Ερμής-Φαίδρα-Αστρολογικό-Καπέλο-διέλευση-1280x800.jpg

Η Αφροδίτη περνά σήμερα στον πύρινο Τοξότη. Βρισκόταν για έναν μήνα στον έντονο Σκορπιό της κάθαρσης, οπότε το πέρασμά της στον Τοξότη φαίνεται πως δημιουργεί αλλαγή στην δόνηση.

Θεωρώ πως η πιο σημαντική υπόσχεση της μετάβασης Σκορπιού – Τοξότη γενικά, είναι πως όταν αντιμετωπίζουμε πραγματικά τα πιο σκοτεινά μας σημεία (Σκορπιός), τότε κερδίζουμε μια ευρύτερη κατανόηση και αντίληψη (Τοξότης).

 

Και πως σχετίζεται αυτό με την Αφροδίτη; Τις σχέσεις; Τον έρωτα;

Βασικά το αφροδισιακό της Αφροδίτης στον Τοξότη είναι η ειλικρίνεια. Ειλικρίνεια έκφρασης με λόγια σχετικά με το τι θέλουμε, τι έχουμε περισσότερο ανάγκη. Είναι πολύ όμορφο και απλό όταν είμαστε ξεκάθαροι στις επιθυμίες μας αλλά και όταν οι άλλοι είναι επίσης, δεν μας αφήνουν να μαντεύουμε και ίσως να χαλάει η διάθεση. Τώρα ειδικά λόγω και του ανάδρομου Ερμή, αυτό είναι κάτι που μπορούμε και θα μας βοηθήσει να αξιοποιήσουμε.

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό

 

Η ειλικρίνεια όμως έχει να κάνει τελικά κυρίως με το πως στεκόμαστε εμείς με τον εαυτό μας, κατά πόσο αισθανόμαστε πλήρεις στην ζωή που ζούμε.

Ας θυμόμαστε πως η Αφροδίτη στον Τοξότη δεν διστάζει να είναι μοναδική! Δεν φοβάται καθόλου να δείξει την προσωπικότητα εκείνη που σίγουρα, ορισμένους θα τους απωθήσει και κάποιους άλλους όμως, θα τους προσελκύσει. Το μόνο σίγουρο πως πρόκειται για αυθεντική προσωπικότητα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη δεν αντέχει το κοινότυπο, το πως όλοι προσπαθούν να μοιάσουν μεταξύ τους θυσιάζοντας τις ιδιομορφίες που είναι συνήθως ότι πιο αφροδισιακό διαθέτουν.

 

Όλοι μπορούμε να αξιοποιήσουμε την διέλευση της Αφροδίτης εδώ, αλλά κυρίως όσοι έχουν συνηθίσει να στριμώχνονται για να χωρέσουν στην εικόνα που έχουν οι άλλοι για εκείνους. Αυτή η τακτική δεν ενδιαφέρει την Αφροδίτη στον Τοξότη. Αντίθετα τώρα είναι μέρες να απλωθούμε, να πάρουμε χώρο, να εμπλουτίσουμε τις εμπειρίες μας.

Και όταν πατήσουμε καλά οι ίδιοι, τότε θα δούμε πως είναι επίσης μέρες να εκδηλώσουμε την γενναιοδωρία και την στοργή απέναντι στους άλλους.

 

Εύχομαι μια φωτεινή διέλευση της Αφροδίτης από τον Τοξότη που θα διαρκέσει έναν μήνα (έως 05.11). Ας την απολαύσουμε!

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.