Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Τριπλή Σύνοδος στον Ζυγό

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/10/σύνοδος-Ζυγός-Ήλιος-Άρης-ανάδρομος-Ερμής-αστρολογία-Αστρολογικό-Καπέλο-επιθετικότητα-αγάπη-αποφασιστικότητα-1280x800.jpg
Τριπλή σύνοδος Άρης – Ήλιος – ανάδρομος Ερμής

 

5 πράγματα να αναλογιστούμε:

 

1. Φαντάζομαι τον Άρη στον Ζυγό σαν έναν στρατιώτη που κάθεται σε ένα μεγάλο τραπέζι δεξίωσης. Όμως ο Άρης είναι Άρης, οπότε δεν χρησιμοποιεί μαχαιροπίρουνα, τρώει με τα χέρια και γενικά δεν νοιάζεται για τα διαφορετικά μεγέθη κουταλιού και σε ποιο φαγητό αντιστοιχούν.

Έτσι κι εμείς τώρα, που ενεργοποιείται ο Άρης από τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή ταυτόχρονα, παρατηρήσουμε πως ορισμένες δυναμικές στην ζωή μας, ορισμένες σχέσεις ή συνήθειες, μας προκαλούν να παρεκτραπούμε και να χάσουμε του πολιτισμένους μας τρόπους.

 

  1. Βέβαια μέσα σε όλα αυτά, οι μέρες αυτές είναι υπέροχες. Είναι σαν να κάνει ένα διάλειμμα ο ανάδρομος Ερμής και να μπορούμε να αποθηκεύσουμε γνώση, να είμαστε παραγωγικοί, να ελπίζουμε.

 

  1. Χρειάζεται μια προσοχή αυτές τις μέρες καθώς υπάρχουν ενέργειες γύρω μας (άνθρωποι) που εκφράζονται επιθετικά. Αλλά ταυτόχρονα προσπαθούν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Για παράδειγμα: φίλοι που ξαφνικά συμπεριφέρονται πολύ άσχημα. Και μπορεί να συμπαθώ αρκετά εκείνον που έχω απέναντί μου, αλλά αν με μειώνει, για πόσο θα του επιτρέπω να μένει στην ζωή μου;

Όταν οι άνθρωποι γύρω μας, επιλέγουν να υποδυθούν τον ρόλο του εχθρού, ακόμα κι αν δεν εμείς δεν έχουμε καμία αντιπαλότητα, τότε χρειάζεται να προστατευτούμε. Το αναφέρω αυτό τώρα καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής μπορούν να “μασκαρέψουν” για λίγο την οργή του Άρη. Είμαι μεγάλη υποστηρίκτρια των δεύτερων ευκαιριών, αυτό όμως δεν αναιρεί πως χρειάζεται να προστατεύσουμε τον εαυτό μας όταν παρατηρούμε έναν επαναλαμβανόμενο άσχημο τρόπο που στοχεύει εμάς.

 

  1. Επειδή η τριπλή αυτή σύνοδος συμβαίνει στον Ζυγό, υπάρχει η ενέργεια να συμφωνούμε. Ακόμα κι αν υπάρχει επιθετικότητα, μας διακόπτουν ή και μας ενοχλούν, η τριπλή σύνοδος στον Ζυγό είναι ένδειξη ενός ανθρώπου που εκρήγνυται εσωτερικά, αλλά εξωτερικά συνεχίζει να χαμογελά ευγενικά.

 

  1. Αν όμως αισθανόμαστε πως είναι απαραίτητο να μιλήσουμε, χρειάζεται να το κάνουμε. Καλύτερα να κάνουμε ξεκάθαρη στην στάση μας πριν οι άλλοι πάρουν το λάθος μήνυμα. Ο Άρης στον Ζυγό (όπως είχα αναφέρει και στο αντίστοιχο βίντεο), μας καλεί να πατήσουμε πόδι αν παρατηρήσουμε κάποια αδικία. Και τι μεγαλύτερη αδικία μπορώ να αισθανθώ, από εκείνη που συμβαίνει εναντίον μου;
Άρης στον Ζυγό (βίντεο)

Αυτές ήταν οι 5 σκέψεις μου για την τριπλή σύνοδο (και Καζίμι μάλιστα), ίσως το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός του Οκτώβρη! Επιμένω όμως πως είναι υπέροχο και μπορούμε να το αξιοποιήσουμε, ίσως έχετε νιώσει ήδη την ευχάριστη διάθεση που φέρνει.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Περισσότερα στο άρθρο για την νέα Σελήνη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.