Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/08/Αφροδίτη-Ζυγός-Σχέσεις-αρμονία-προβλέψεις-ανάδρομη-Αστρολογία-Αρχέτυπο-έρωτας.jpg

Και ναι! Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο κυριαρχίας της (ένα από αυτά τουλάχιστον) τον Ζυγό! Εναρμονίζεται με τους δεσμούς της Σελήνης κατά την είσοδό της ενώ τετραγωνίζει τον ανάδρομο Κρόνο από τον Αιγόκερω. Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Ζυγό μέχρι τις 09.10 αλλά προσοχή γιατί μετά στον Σκορπιό θα γυρίσει ανάδρομη, οπότε 31.10 θα ξαναπεράσει στον Ζυγό. Η Αφροδίτη θα επανέλθει σε ορθή πορεία στις 17.11 άρα θα έχουμε να πούμε πολλά για την Αφροδίτη στον Ζυγό και στον Σκορπιό το επόμενο διάστημα!

 

Τώρα πάντως, ορθόδρομη καθώς είναι επικεντρώνεται στις σχέσεις. Είναι απλό: Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ζυγός είναι φυσικός κυβερνήτης του «εμείς», οπότε ο συνδυασμός τους είναι μια μεγέθυνση της συντροφικότητας. Αυτό σημαίνει πως μετά τα βάσανα που αντιμετώπισαν οι σχέσεις με τον ανάδρομο Άρη (και εξακολουθούν μέχρι τέλος του μήνα), η Αφροδίτη φέρνει ανάσα συνεργασίας, συμβιβασμού, διπλωματίας, δικαιοσύνης, γοητείας και γενικά μια αρμονία με τους συνανθρώπους μας.

 

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη κατά την είσοδό της στον Ζυγό με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι μια χρήσιμη υπενθύμιση όπως το αντιλαμβάνομαι σχετικά με την ακεραιότητα, τα όρια την αφοσίωση και το πώς αυτά ορίζονται με σαφήνεια στη σχέση. Κοινώς το τετράγωνο της Αφροδίτης (Ζυγός) με τον Κρόνο (Αιγόκερως) εμποδίζει τα πολλά ερωτικά παιχνίδια και επιζητά την (ίσως εύθραυστη) ασφάλεια που προσφέρουν οι συμφωνίες για το μέλλον.

 

Ας μην ξεχνάμε πως η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να αγαπάει τη συντροφικότητα και να επιθυμεί να ικανοποιήσει τους άλλους μένοντας μακριά από διαφωνίες, όμως ο ανάδρομος Άρης ταυτόχρονα (Αφροδίτη τρίγωνο Άρης κατά την είσοδο της πρώτης στον Ζυγό), θα την ταρακουνήσει και σχέσεις εξάρτησης είναι εύκολο να καταρρεύσουν. Ο Ζυγός όσο κι αν θέλει να είναι σε σχέση, παραμένει ζώδιο ανεξάρτητο και ειλικρινές ως προς τα θέλω του. Αν υπάρχει λοιπόν δυναμική φόβου, εξάρτησης ή ακόμα και ανάγκης στη σχέση, αυτή θα έρθει τώρα στην επιφάνεια δημιουργώντας ένα ξέσπασμα κάπως… απότομο. Αρκετές φορές μέσα στις σχέσεις (και εδώ αναφέρομαι κυρίως στις συντροφικές αλλά δεν το περιορίζω), ο κάθε ένας προσφέρει κάτι διαφορετικό σε αυτήν. Δεν υπάρχει δηλαδή ισότητα, μα ισοτιμία. Αυτό σημαίνει πως δεν γίνεται να προσφέρουμε όλοι τα ίδια, αρκεί συνολικά, να προσφέρει ο καθένας ίδια ποσότητα από εκείνο που μπορεί. Για παράδειγμα ο ένας μπορεί να φέρνει περισσότερες νέες ιδέες ενώ ο άλλος να διατηρεί το ενδιαφέρον ζωντανό μέσα από μικρές εκπλήξεις. Όμως αυτή η ισοτιμία μπορεί να παρερμηνευτεί από κάποιο μέλος ως ανισότητα με αποτέλεσμα να αισθανθεί αδικημένο. Αν υπάρχει φόβος μέσα στη δυναμική της σχέσης, ο χωρισμός θέλω να πιστεύω πως είναι μονόδρομος. Αν υπάρχει δυναμική εξάρτησης ή ανάγκης, γίνεται να ξεπεραστεί όσο οι σύντροφοι είναι διατεθειμένοι να εξελίξουν αυτό που έχουν.

 

Ο Ζυγός σχετίζεται επίσης με την εμπειρία των νέων γνωριμιών, είναι η συνάντηση νέων ανθρώπων και η δημιουργία νέων συνδέσεων. Δεν είναι τυχαίο πως ο Ζυγός εκκινεί μια εποχή κι άρα σχετίζεται με την αρχή. Αυτό σημαίνει πως όσο διάστημα η Αφροδίτη θα παραμένει στον Ζυγό και ειδικά ορθόδρομη όσο ακόμα είναι, προσφέρει ευκαιρίες για συναντήσεις και εις βάθος ανακάλυψη των Άλλων. Αυτό συμβαίνει επιπλέον καθώς το Αρχέτυπο του Ζυγού σχετίζεται με το ειλικρινές ενδιαφέρον για τον διπλανό μας και έτσι μας παροτρύνει να ακούμε, να βοηθάμε, να συμπαραστεκόμαστε.

 

Κάτι ακόμα: λόγω του πανέμορφου αυτού τριγώνου που κορυφώνεται 08.08 μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη στα Αέρινα ζώδια, είναι ευκολότερο να αποδεχτούμε τους άλλους, μα και να επιτρέψουμε να μας δούνε για αυτό που αληθινά είμαστε. Αν και υπάρχει πολύ μοναξιά γύρω μας, επιμένουμε συχνά να κρυβόμαστε πίσω από μια μάσκα συνηθισμένοι, σαν αρνούμενοι να αποκαλύψουμε τη μοναδικότητα του χαρακτήρα μας από φόβο πως έτσι θα διώξουμε τους άλλους και θα επιμηκύνουμε τη μοναξιά μας. Όμως ο συνδυασμός των δύο εραστών στα επικοινωνιακά ζώδια του Αέρα, επιτρέπει την ανταλλαγή ιδεών, ενώ ταυτόχρονα δίνει τον χώρο στην προσωπικότητα του κάθε ενός να εκφραστεί, να αναπνεύσει. Μόνο όταν κανείς είναι ο εαυτός του μπορεί να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη σχέση κι ενώ το γνωρίζουμε, συχνά φαίνεται πως μπορεί να το ξεχνάμε κρύβοντας τις περιέργειες ή τα ασυνήθιστα εκείνα στοιχεία που μας κάνουν ουσιαστικά αξιαγάπητους!

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.