Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Ζυγός-Ζυγός.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Ζυγό;

 

Ίσως περίμενες πως δυο Ζώδια του Αέρα θα μιλάνε μεταξύ τους μέχρι θανάτου και πως δυο Ζώδια Παρορμητικά θα χτυπούν τα κεφάλια τους (ή τις ζυγαριές τους σε αυτή τη περίπτωση) για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι, αλλά αυτό το ζευγάρι μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και αρμονική σχέση. Και αυτό το χρωστάνε στον κυβερνήτη τους – την Αφροδίτη, που αντιπροσωπεύει την ομορφιά, την αρμονία και την Αγάπη.

 

Ο Ζυγός έχει ανάγκη από την ισοτιμία στη σχέση (εξ ου και η ζυγαριά της δικαιοσύνης), έχει επίσης και την ανάγκη να την εξελίσσει. Έτσι βρίσκει εύκολα τον ιδανικό του σύντροφο στον ομοζώδιό του, Ζυγό. Οι δυο τους μπορούν να παραμείνουν παντοτινά ερωτευμένοι. Βλέπεις, κάποια Ζώδια όταν τα βάλεις μαζί, τα χαρακτηριστικά τους προστίθενται, των Ζυγών μπορούν να υψωθούν στο τετράγωνο. Και είναι όλα ιδανικά σε ότι αφορούν τις σχέσεις.

 

Οι Ζυγοί δύσκολα θα διαφωνήσουν και θα αποφύγουν τις προστριβές. Προτιμούν την ηρεμία και οι συγκρούσεις τους χαλάνε τη διάθεση. Έτσι, μεταξύ τους υπάρχει κατανόηση και ευγένεια, ενώ κάνουν ότι μπορούν για να μη δημιουργήσουν πρόβλημα και φέρουν σε δύσκολη θέση τον σύντροφό τους. Αλλά αν κάποιος δε μιλάει για τα προβλήματα στη σχέση, χρειάζεται με κάποιον άλλο τρόπο να τα εκφράζει, ανεξάρτητα από το πως θα νιώσει βραχυπρόθεσμα ο άλλος. Αν μαζεύονται κάτω από το χαλί, και συνεχίζει κανείς να σπρώχνει από κάτω διάφορα, κάποια στιγμή δε θα μπορούν να το αγνοήσουν πλέον καθώς θα σκοντάφτουν επάνω του. Η σχέση αυτή χρειάζεται πολύ επικοινωνία. Και καθώς είναι Ζώδια του Αέρα με την επικοινωνία να είναι το δυνατό τους σημείο, είναι κρίμα να μην το αξιοποιούν. Όχι για να χειραγωγήσουν, αλλά για να εκμηδενίσουν τα προβλήματά τους.

 

Στη σχέση αυτή όλα μοιάζουν τέλεια, εκφράζουν τον ρομαντισμό τους ανεμπόδιστα, ασχολούνται με τις τέχνες και τον πολιτισμό. Αξιοποιούν τις διπλωματικές τους ικανότητες οι οποίες αμβλύνονται στη παρουσία ενός ακόμα Ζυγού την ίδια ώρα που και ο ερωτισμός τους αυξάνεται. Η σχέση αυτή μπορεί να διαρκέσει αυτό το «για πάντα» που όλοι υπόσχονται. Οι Ζυγοί ξέρουν να το κάνουν πράξη.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.