Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ανάδρομος Ουρανός 2017

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/08/αναδρομος-Ουρανός-2017-νέα-αρχή-χωρισμός-αυτογνωσία-ζώδια-ελευθερία-αλήθεια.jpg

Από τις 3 Αυγούστου 2017, ο πλανήτης Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού. Θα παραμείνει ανάδρομος για έξι μήνες, επιστρέφοντας σε ορθή πορεία 2 Ιανουαρίου 2018. Η συγκεκριμένη αναδρόμηση του Ουρανού επηρεάζει κυρίως τους Υδροχόους (καθώς είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου τους) αλλά και τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου. Ακόμα κι αν έχεις τον ωροσκόπο σου ή κάποιον άλλον πλανήτη στις τελευταίες μοίρες αυτών των ζωδίων, ο Ουρανός επηρεάζει κι εσένα.

 

Καθώς και ο ίδιος ο πλανήτης φέρνει την ανανέωση, τους επόμενους μήνες θα είναι ευκολότερο να δούμε τη ζωή από μια διαφορετική οπτική και να ξεφορτωθούμε παλαιότερα μοτίβα και καταστάσεις οι οποίες μας εγκλωβίζουν και μας περιορίζουν. Ειδικότερα από τον επόμενο μήνα που ξεκινά η όψη αντίθεσης που θα σχηματίζει με τον Δία.

 

Ο ανάδρομος Ουρανός δεν είναι κάτι το οποίο χρειάζεται να φοβόμαστε. Ο Ουρανός, και ειδικά κατά την αναδρομή του κίνηση, ζητάει απλώς να γίνουμε αληθινοί. Να αντικρίσουμε τη ζωή κατάματα , να αναγνωρίσουμε στους φόβους μας και να αλλάξουμε όσα δεν μας ταιριάζουν έτσι ώστε να γίνουμε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε. Αυτό έχει αντίκτυπο τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Ο ανάδρομος Ουρανός αφορά εσένα που βρίσκεσαι σε μία αδιέξοδη τοξική σχέση. Αφορά εσένα που έχεις κολλήσει κάνοντας μια δουλειά η οποία όχι απλώς δε σου αρέσει, αλλά σου κατατρώει την καρδιά. Εσένα που μένεις σε ένα μέρος που απλώς δεν το αισθάνεσαι σωστό ή εσένα που ξοδεύεις χρόνο με λάθους ανθρώπους. Ο Ουρανός θα χτυπήσει σίγουρά το καμπανάκι του αυτούς τους επόμενους μήνες, να σου δηλώσει τον κίνδυνο και να σημάνει την αλλαγή.

Η συνειδητοποίηση θα ξεκινήσει σιγά-σιγά και πολύ πιθανόν να ακολουθήσει μια περίοδος άγχους και αμφιβολίας. Γιατί ενώ γνωρίζουμε πως πάντα πρέπει να κυνηγάμε το καλύτερο, να κοιτάμε μπροστά και να εξελισσόμαστε, ο φόβος του καινούριου παραμένει πάντα παρών. Ευτυχώς ο Ουρανός προσφέρει θάρρος, είναι η επανάσταση, η αποσύνδεση, η πρόκληση και η υπέρβαση που κάνουμε αναζητώντας την προσωπική μας ουτοπία. Έτσι ο Ουρανός θα μας δώσει μηνύματα, μια επιφοίτηση και κάπως θα κάνει αισθητή την αναγκαιότητα της αλλαγής.

 

Κι ας χωρίσεις, και αν τα βρεις με κάποιον άλλον, και να αλλάξεις δουλειά και μετακομίσεις ή κάνεις ότι άλλο χρειάζεται Για να αναταράξεις τα κύματα τη ζωή σου και να σε κατευθύνουν στο καλύτερο. Με άλλα λόγια αναζήτησε την Αλήθεια, δες τι θέλεις και κυνήγησέ το. Ο Ουρανός θα σε βοηθήσει αρκεί να είσαι γενναίος, να αναγνωρίσεις την ανάγκη της προσωπικής ελευθερίας και φυσικά να την κυνηγήσεις.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.