Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Άρης Αντίθεση Ουρανός 2017

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/11/love-issues-Αρης-Ουρανός-αντίθεση-Αστρολογία-ζώδια-σχέσεις-συμβουλές-προβλέψεις.jpg

Αρχικά ας ξεκαθαρίσουμε πως αυτή η όψη δεν είναι και τόσο σπάνια αφού συμβαίνει κάθε 2 χρόνια. Τελευταία φορά τη βιώσαμε τον Δεκέμβρη του 2015 για να ξανασυμβεί τέλη Νοεμβρίου του 2019. Φέτος όμως ολοκληρώνεται την 1/12/2017 έχοντας ταυτόχρονη επιρροή από τον Κρόνο. Ακόμα κι αν δεν είναι ένα δυσεύρετο γεγονός πάντως, η όψη παραμένει προσωπική δοκιμασία, αφού για το διάστημα που παραμένει ενεργή προκαλεί επιθετικότητα, ξεσπάσματα, αντιπαραθέσεις και απρόβλεπτα γεγονότα.

 

Ας συνυπολογίσουμε πως η αντίθεση συμβαίνει φέτος σε παρορμητικά ζώδια με τον Άρη από τον Ζυγό και τον Ουρανό στον Κριό, είναι εύκολο ο θυμός και οι διάφορες… ενοχλήσεις που νιώθουμε να εκφραστούν σαν εκρήξεις. Κανείς δε τις περιμένει, είναι θορυβώδης και προκαλούν ζημιές. Ανεξάρτητα από το αν είμαι εγώ που ξεσπάω ή αν δέχομαι αναπάντεχες επιθέσεις, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Σχέσεις ραγίζουν, νεύρα τσιτώνονται και η καθημερινότητα αναταράσσεται.

Διάβασε επίσης: Ουρανός ανάδρομος στον Κριό

Αν και πάντα είναι σημαντικό να μελετάμε το πώς η όψη αυτή «στέκεται» μέσα στον γενέθλιο χάρτη του καθένα από οίκους, όψεις κλπ, αυτές τις μέρες οι σχέσεις δέχονται το μεγαλύτερο πλήγμα. Και είναι σημαντικό να πράξουμε ανάλογα προφυλάσσοντάς τες – εφόσον επιθυμούμε να τις διατηρήσουμε.

 

Σίγουρα μια αποτελεσματική τακτική είναι να σκεφτόμαστε καλά πριν ξεσπάσουμε ή κατηγορήσουμε τους Άλλους. Μα φυσικά αυτό πρέπει να συνοδεύεται με μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας όταν βρεθούμε στην αντίπερα όχθη και έρθει η σειρά μας να δεχτούμε επίθεση. Πως θα αντιδράσουμε σε άδικες κατηγορίες; Πολύ περισσότερο όσοι διαθέτουν στον γενέθλιο χάρτη τους τον Άρη (πολεμικές τάσεις) σε θέσεις και όψεις που προκαλεί συνέχεια με τον τρόπο του, τώρα απαιτεί διπλή προσπάθεια να παραμείνουν ψύχραιμοι.

 

Οι σχέσεις απαιτούν συνέχεια ενδυνάμωση. Όπως το σώμα μας φθείρεται με τον χρόνο, έτσι κάνουν και οι σχέσεις. Κι όμως, εμείς το γυμνάζουμε, το φροντίζουμε και το αγαπάμε – κάτι που χρειάζεται να μιμηθούμε και με τα κοντινά μας πρόσωπα που θέλουμε να παραμείνουν στη ζωή μας. Σημαντικό είναι να αντιληφθεί κανείς πως στη διαδικασία της ενδυνάμωσης μιας σχέσης, ρόλο δεν παίζουν μόνο οι ευχάριστες στιγμές που η ενέργεια ρέει ανενόχλητη, αλλά και οι απαιτητικές – τότε που παρατηρείται σύγκρουση. Οι διαμάχες αποτελούν ευκαιρία να ισχυροποιήσει κανείς τη σχέση του, να την σταθεροποιήσει και να την εξελίξει. Ειδικά οι συντροφικές σχέσεις μπορούν να αποδειχθούν αυτό το διάστημα κάτι σαν «εξατομικευμένο γυμναστήριο», αφού πρέπει συνεχώς να προσπαθούμε προκειμένου να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα – να διατηρούμε τις ισορροπίες. Αλλά ναι – στο τέλος και αφού κανείς τα καταφέρει, γίνεται πλέον ξεκάθαρο πως τα μαθήματα που διδασκόμαστε είναι περισσότερα και πιο ουσιαστικά μέσα από τις προκλήσεις και τις διαφωνίες που παρουσιάζονται. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίον λέμε πως οι «δύσκολες» όψεις γίνονται συχνότερα κατανοητές από εμάς – παρά τις «εύκολες». Όταν δύο πλανητικές ενέργειες φτάνουν να «ενοχλούν» η μια την ενέργεια της άλλης, τότε ακριβώς είναι που αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξή τους και καλούμαστε να τις ισορροπήσουμε.

Διάβασε γιατί οι «αρνητικές» όψεις δεν φέρνουν την καταστροφή

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

 

ΥΓ. Η όψη παραμένει ενεργή από τις 25/11 έως τις 07/12, ενώ στο ζενίθ της βρίσκεται την πρωτομηνιά. Μας επηρεάζει όλους αλλά περισσότερα τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν γενέθλιο Άρη κοντά στην 25η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.