Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ποια ζώδια ταιριάζουν περισσότερο;

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2022/01/Ποια-ζώδια-ταιριάζουν-περισσότερο-αστρολογικό-Καπέλο-ωροσκόπος-Κριός-Ταύρος-Καρκίνος-Λέων-Παρθένος-Ζυγός-1280x800.jpg

Ποια είναι τα δύο ζώδια που ταιριάζουν περισσότερο μεταξύ τους;

Αυτή είναι μια ερώτηση που με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές. Έτυχε ξανά πρόσφατα και έτσι έδωσε αφορμή για αυτό το μικρό άρθρο που εκτός των άλλων, περιλαμβάνει και ορισμένες τεχνικές να εντοπίσεις μόνος σου την γενική συμβατότητα ή μη.

 

Αρχικά να πω ότι στο Αστρολογικό Καπέλο υπάρχουν άρθρα και για τους 78 συνδυασμούς και μπορείς να τα βρεις

ΕΔΩ
  1. Να πω το προφανές, πως ΔΕΝ είμαστε μόνο το ζώδιό μας. Πως να το πω; Ο γενέθλιος χάρτης είναι πολύπλοκος και μοναδικός – σαν το ουράνιο δακτυλικό αποτύπωμα. Δεν ταιριάζουν όμως απλά δύο ζώδια, αλλά δύο άνθρωποι που είμαστε πολλά περισσότερα πράγματα από άντρας Κριός + γυναίκα Ζυγός.

 

  1. Δεν αρνούμαι πως υπάρχει μια φυσική προδιάθεση να μας ελκύουν συγκεκριμένα ζώδια. Πολύ συχνά μου λένε “οι μεγαλύτερές μου σχέσεις ήταν με Σκορπίνες”

Υπάρχει μια φυσική έλξη συνήθως με τα ζώδια που ανήκουν στο ίδιο στοιχείο με εκείνο που υπερτερεί στον δικό μας γενέθλιο. Τι σημαίνει αυτό;

Τα στοιχεία είναι 4 (Φωτιά, Γη, Αέρας, Νερό) και κάτι υπερτερεί συνήθως. Το στοιχείο που υπερτερεί δεν είναι απαραίτητο πως είναι το στοιχείο που ανήκει το ζώδιο κάποιου. Δηλαδή μπορεί να είμαι Καρκίνος, αλλά να υπερτερεί η Φωτιά.

 

  1. Αντίστοιχα, αν κάποιος έχει έλλειψη ενός στοιχείου (δεν έχει κανένα πλανητικό σώμα, ωροσκόπο ή μεσουράνημα σε κάποιο από τα 4 στοιχεία στον χάρτη του) τον τραβάνε σχεδόν μαγνητικά άτομα με έντονο το στοιχείο αυτό στον χάρτη τους.

 

  1. Περνάμε διαφορετικές περιόδους που μας ελκύουν άλλα πράγματα και άρα άλλες ενέργειες. Όταν ήμουν μικρή, ήθελα συνέχεια Υδροχόους. Μετά τα 30, με ελκύουν περισσότερο οι Ταύροι.

 

  1. Έχω παρατηρήσει πως μας τραβάει κάτι σε άτομα που το ζώδιό τους (ή η Αφροδίτη τους) βρίσκεται στα εναπομείναντα δύο ζώδια από τα 3 που ανήκουν στο ίδιο στοιχείο από το που συναντάμε την Αφροδίτη στον δικό μας γενέθλιο. Σε μπέρδεψα; Πάμε για δύο παραδείγματα:

Έχω Αφροδίτη στους Δίδυμους. Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του Αέρα. Τα άλλα δύο ζώδια του Αέρα είναι ο Ζυγός και ο Υδροχόος. Εκείνα τα ζώδια μου προκαλούν έναν μαγνητισμό.

Έχω Αφροδίτη στους Ιχθύες. Οι Ιχθύες είναι ζώδιο του Νερού. Τα άλλα δύο ζώδια του Νερού είναι ο Καρκίνος και ο Σκορπιός. Αυτά τα δύο είναι που συχνά μου προκαλούν μαγνητισμό.

 

  1. Δύσκολα ταιριάζουμε με τα δύο ζώδια που σχηματίζουν φυσική όψη χιαστί (quincunx) με το δικό μας. Δηλαδή; Η όψη χιαστί (150°) βρίσκεται εύκολα πηγαίνοντας στο ακριβώς απέναντι από το δικό μας ζώδιο και εντοπίζοντας τα δύο ζώδια πριν και μετά από εκείνο. Θα δώσω πάλι παραδείγματα:

Η Παρθένος έχει απέναντί του τους Ιχθύες, άρα σχηματίζει όψη χιαστί με τον Υδροχόο και τον Κριό.

Ο Αιγόκερως έχει απέναντί του τον Καρκίνο, άρα σχηματίζει όψη χιαστί με τους Δίδυμους και τον Λέοντα.

 

  1. Επιμένω πάντα πως ΟΛΟΙ μπορούμε να ταιριάξουμε με όλους, ανεξαρτήτως ζωδίου. Όσο υπάρχει μια βάση Αγάπης και καλή διάθεση. Οπότε ναι, μπορώ να σας πω πως η ομορφότερη συναστρία είναι ο Ταύρος με τους Ιχθύες, αλλά πραγματικά τέτοια άρθρα είναι απλά ψέματα και τελικά αυτό που κάνουν είναι να επιμένουν στον διαχωρισμό των ζωδίων και τελικά των ανθρώπων.

 

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση! Αν σας άρεσε το άρθρο θα με βοηθήσει να το μοιραστείτε, να με ακολουθήσετε στο facebook, στο Instagram ή και το YouTube κανάλι μου!

 

Καλή συνέχεια με πολλή Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

 

Για εξατομικευμένη Συναστρία ή Μελέτη Μακροβιότητας, κοιτάζοντας τους ολοκληρωμένους χάρτες δύο ανθρώπων, τότε μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου να σου δώσω την καλύτερη για εσένα επιλογή.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.