Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ο Αστρολογικός χάρτης της σχέσης

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/10/Συναστρία-χάρτης-σχέσης-ζώδια-αστρολογία-Φαίδρα-Κύπρος-Ελλάδα-αστρολόγος-συμβουλες-αγάπη-1014x487-1.jpg

Συνδυαστικός χάρτης συναστρίας Davison

Τελευταία, λόγω και της ανάδρομης Αφροδίτης ίσως, υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τις συναστρίες. Τι περιλαμβάνει μια μελέτη συναστρίας; Δείχνει το πώς ουσιαστικά «κουμπώνουν» οι δύο γενέθλιοι χάρτες των συντρόφων. Αρχικά εξετάζονται οι δύο γενέθλιοι ξεχωριστά και μετά μαζί, παρατηρώντας τις θέσεις και τις όψεις που σχηματίζουν ο ένας με τον άλλον! Πως αλληλεπιδρούν. Για παράδειγμα: η Αφροδίτη μου βρίσκεται στον 5ο οίκο του συντρόφου μου και σε τρίγωνο με τον Άρη του.

 

Όμως υπάρχει και μία ακόμα τεχνική για να εξετάσουμε τη σχέση που τη χρησιμοποιώ πάντα συνδυαστικά. Δηλαδή αφού μελετήσω τη συναστρία με τον τρόπο που περιέγραψα παραπάνω, αφού δω πως οι δύο ολοκληρωμένοι χαρακτήρες αντικρίζουν ο ένας τον άλλον, περνώ και στον χάρτη της ίδιας της σχέσης! Γιατί να θυμάστε: σε κάθε σχέση υπάρχουν 3 οντότητες. Εγώ, ο Άλλος και η ίδια η Σχέση. Άρα χρειάζεται σε μια ολοκληρωμένη μελέτη συναστρίας να βρούμε τον χάρτη της!

 

Η μέθοδος που χρησιμοποιώ ονομάζεται Davison, όνομα που πήρε απ’τον Άγγλο αστρολόγο που την επινόησε στις αρχές του ’70, όπως εξηγήθηκε αναλυτικά στο βιβλίο του «Synastry and Human Relationships». Αυτό που κάνει είναι πως δημιουργεί έναν τρίτο χάρτη ενώνοντας τους δύο γενέθλιους των συντρόφων. Ο χάρτης αυτός λοιπόν περιγράφει την δυναμική της σχέσης και έχει μάλιστα πραγματικά γενέθλια, ημερομηνία, ώρα και μέρος. Πως προκύπτει; Μέσα από τα μεσοδιαστήματα στον χρόνο. Θα σας το εξηγήσω με ένα απλό παράδειγμα: Ας πούμε πως εγώ γεννήθηκα 21 Μαρτίου 1980 και άρα έχω Ήλιο στις 00°45’ του Κριού ενώ ο σύντροφός μου γεννήθηκε 23 Μαΐου 1982 και έχει τον Ήλιο του στις 01° 43’ των Διδύμων. Αυτό σημαίνει πως ο χάρτης της σχέσης κατά Davison θα βγάλει τον Ήλιο στην 1° 29’ του Ταύρου καθώς τα γενέθλια της σχέσης θα έχουν ημερομηνία 21 Απριλίου 1981. Είναι δηλαδή η ημερομηνία που έχει σημασία ακριβώς ανάμεσα από τις δύο δικές μας! Εκεί που χρονικά συναντιόμαστε. Αντίστοιχα υπολογίζεται και η ώρα του χάρτη της σχέσης. Τα περισσότερα αστρολογικά προγράμματα (και αυτά που βρίσκονται online) υπολογίζουν τον συνδυαστικό χάρτη συναστρίας κατά Davison. Μπορείτε λοιπόν να βρείτε τον δικό σας!

 

Σίγουρα ένας αστρολόγος θα υπολογίσει πολλά σημεία, αντλώντας αρκετές πληροφορίες από τους χάρτες, τα μαθήματα που μπορούν να διδαχτούν ο ένας από τον άλλον, πόσο σημαντική είναι η  σχέση για τον καθέναν, πόσο ταιριάζουν και πως μπορούν να βελτιώσουμε τη σχέση τους, πώς να μετατρέψουν τις δυσκολίες σε δώρα μέσα από τα θετικά τους χαρακτηριστικά! Αυτό που μπορεί όμως ο καθένας να κάνει είναι να βγάλει τον γενέθλιο αυτόν χάρτη της σχέσης και να δει: σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Ήλιος; Τι ωροσκόπο έχει η σχέση και που είναι η Σελήνη της; Και στη συνέχεια να δει πόσο συμβατό είναι το ζώδιο της σχέσης με το δικό του ζώδιο. Αυτό σημαίνει αρχικά να βρίσκεται στην ίδια πολικότητα αρσενική ή θηλυκή. Στο παραπάνω παράδειγμα, ενώ από τους γενέθλιους φαίνεται πως ο δικός μου Ήλιος με εκείνον του συντρόφου σχηματίζουν «αρμονική» όψη εξαγώνου, όταν περνάω στον συνδυαστικό φαίνεται πως η πολικότητα της σχέσης (θηλυκή) έρχεται σε ρήξη με τις δύο αρσενικές δικά μας (Κριός και Δίδυμος). Σας θυμίζω πως οι πολικότητες έχουν ως εξής:

Αρσενική: Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος

Θηλυκή: Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύες

 

Ένα πολύ καλό πρώτο βήμα για να μελετήσει κάποιος τη δική του συναστρία είναι να βρει τον Ήλιο του στην ίδια πολικότητα με τον Ήλιο του συντρόφου. Ένα δεύτερο, να συμφωνεί και η πολικότητα της σχέσης με αυτό. Κάτι ακόμα που μου αρέσει όταν το συναντώ είναι να συμφωνεί η Ποιότητα των ζωδίων της Σχέσης με εκείνη των συντρόφων. Κοιτάξτε και αυτό 😉

Σας θυμίζω πως οι Ποιότητες είναι 3:
Η Παρορμητική
Η Σταθερή
Η Μεταβλητή

 

Να θυμάστε πως το ζώδιο της σχέσης λέει πολλά για την ίδια τη σχέση (εκφράζει το ζώδιό της!) και τέλος, πως πάντα μα πάντα, η ελεύθερη βούληση και η δική μας θέληση είναι πιο δυνατές από οποιαδήποτε τάση μπορεί να υπάρχει στους αστρολογικούς χάρτες. Απλώς χρειάζεται αυτογνωσία και προσπάθεια προκειμένου να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τυχόν εμπόδια και ανισορροπίες. Η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει 🌟

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.