Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Λέων-Δίδυμος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Λέων με τον Δίδυμο;

Πόσο ταιριάζει ο Δίδυμος με τον Λέων;

 

Όταν ενώνεται ο Λέων με τον Δίδυμο, προκύπτει μια από τις πιο όμορφες, ενεργητικές, θετικές και παιχνιδιάρικες συναστρίες! Τα δυο αυτά ζώδια ταιριάζουν με πολλούς τρόπους και αυτό φαίνεται! Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

 

Το πρώτο πράγμα που παρατηρείς είναι πως τα στοιχεία τους, Φωτιά (Λέων) και Αέρας (Δίδυμος), όχι απλώς είναι απόλυτα συμβατά, αλλά σχεδόν έχουν ανάγκη το ένα το άλλο (αν και δύσκολα θα σου πει ο Λέων πως έχει κάποιον ανάγκη). Η δημιουργικότητα και η θέληση του 5ου οίκου με τον οποίον σχετίζεται ο Λέοντας, έχουν ανάγκη τη πνευματική διαύγεια και λογική του 3ου οίκου που κυβερνά ο Δίδυμος, όσο ανάγκη έχουν οι ιδέες του δεύτερου, τις πράξεις του πρώτου.

 

Πρόκειται για δυο ευγενικά άτομα, που θέλουν να ζουν εξίσου νεανικά και παρά τις διαφορές της προσωπικότητάς τους, αντιλαμβάνονται σύντομα πως λαμβάνουν βοήθεια από το ταίρι τους. Ο Λέων βοηθάει τον Δίδυμο να κερδίσει αποφασιστικότητα, την ώρα που εκείνος έχει τον τρόπο του να τον παροτρύνει να δοκιμάζει νέα πράγματα και να μη κλείνεται μέσα στη συνήθεια και τον υποτιθέμενο έλεγχο που πιστεύει διατηρεί.

 

Φυσικά μπορούν να προκύψουν προβλήματα, όπως και σε κάθε σχέση άλλωστε. Οι καυγάδες εντείνονται λόγω της δραματικής φύσης του Λέοντα και αυτό που εκλαμβάνεται ως αδιαφορία του Διδύμου. Ο Λέων χρειάζεται κομπλιμέντα, προσοχή και λατρεία και ο Δίδυμος ελευθερία και κατανόηση. Όσο αυτά προσφέρονται, την ώρα που διατηρείται το σημαντικό και για τους δυο στοιχείο του φλερτ, η σχέση αυτή Φωτιά – Αέρα έχει τη δύναμη να αναζωπυρώνεται συνεχώς.

 

Ο Λέων είναι ζώδιο Σταθερό και ο Δίδυμος διαθέτει Μεταβλητή Ποιότητα. Αυτός ο συνδυασμός είναι από τους πιο ταιριαστούς, αφού το πείσμα του Λέοντα μπορεί να συναντήσει την ευελιξία του Διδύμου κι αν σκέφτεσαι πως το λιοντάρι θα θελήσει να έχει εκείνο τον έλεγχο της σχέσης, τον Δίδυμο δε θα τον ενοχλήσει να επιτρέψει στον σύντροφό του να το πιστέψει. Με τον ίδιο τρόπο που ο Λέοντας του παρέχει αυτό το ένα σταθερό που επιθυμεί ακόμα και εκείνος να έχει. Τη σιγουριά στη συναισθηματική του ζωή.

 

Με τον χρόνο στη σχέση αυτή, ο ένας φτάνει να εξελίσσεται στον ονειρεμένο σύντροφο που ο άλλος φανταζόταν, την ώρα που φτάνει να συναντά ταυτόχρονα της δικές του προσδοκίες. Το χιούμορ και το γέλιο είναι το φωτεινό σημείο της σχέσης τους. Μιας σχέσης στην οποία, βρίσκονται και οι δυο πάντα στην ακμή τους.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.