Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Καρκίνος-Ζυγός.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Ζυγό;
Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Καρκίνο;

 

Να δυο από τα πιο «καλά» παιδιά του Ζωδιακού! Ο μεν κάβουρας φημίζεται για τη ζεστή, φιλική και οικία στάση σου, ο δε Ζυγός για την αγνή του πρόθεση και στάση προς όλους. Δυο άνθρωποι που δύσκολα θα κρίνουν, δύσκολα θα κρατήσουν αρνητική στάση.

Είναι κάπως περίεργο αν σκεφτεί κανείς πως τα δύο αυτά Ζώδια σχηματίζουν συνήθως μια δύσκολη όψη τετραγώνου και θεωρητικά απωθούν το ένα το άλλο. Και τα δυο κυβερνιούνται από τις θηλυκές αρχές (Σελήνη και Αφροδίτη αντίστοιχα), και τα δυο διαθέτουν την ίδια Ποιότητα – τη Παρορμητική. Και μάλιστα όχι με την επιθετική έκφρασή της (γκούχου-γκούχου Κριός). Δυσανασχετούν με τις εκφράσεις οργής, θέλουν να κυλούν όλα ομαλά στις σχέσεις τους. Έτσι, θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τη σχέση αυτή ως συναστριακή αστρολογική εξαίρεση.

Ο συνδυασμός αυτός εκπροσωπείται από τα στοιχεία του Νερού (Καρκίνος) και του Αέρα (Ζυγός) που όταν ενώνονται δημιουργούν το πανέμορφο φαινόμενο της μπουρμπουλήθρας. Ας είμαστε ειλικρινείς – δε γίνεται να μη σου αρέσουν οι μπουρμπουλήθρες!

Ο Καρκίνος κυβερνά τον 4ο οίκο του σπιτιού, του φυσικού μας περιβάλλοντος, της άνεσης και της ζεστασιάς. Ο Ζυγός κυβερνά τον 7ο οίκο των σχέσεων. Μπορεί κανείς να σκεφτεί κάτι πιο συμβατό; Αντιπροσωπεύουν τους 2 από τους 4 γωνιακούς και πιο σημαντικούς οίκους. Το πρώτο ζευγάρι (1ος-7ος ) είναι δείκτης των σχέσεων μας με τον εαυτό μας και με τους άλλους, ενώ το δεύτερο (4ος-10ος ) συμβολίζει τις σχέσεις μας με την οικογένεια, την καταγωγή μας και με την κοινωνία αντίστοιχα. Συνολικά, οι οίκοι αυτοί υποδηλώνουν σε έναν χάρτη την ταυτότητά μας.

Τα δυο αυτά Ζώδια μπορούν να βοηθήσουν το ένα το άλλο να εξελιχθούν στη Ζωή. Αλληλοσυμπληρώνονται με έναν σχεδόν παραμυθένιο τρόπο. Θα αγκαλιαστούν σε στιγμές δυσκολίας και δύσκολα θα πεισμώσουν εκφράζοντας περιττούς εγωισμούς που τείνουν να καταστρέφουν τις σχέσεις. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Και γιατί συνήθως αυτοί οι δυο δυσκολεύονται να τα βρουν; Ναι, ο τρόπος προσέγγισης της καθημερινότητας διαφέρει, η επικοινωνία δεν είναι το δυνατό τους σημείο και αρκετές φορές η στάση του ενός θα εκνευρίσει τον άλλον –όσο ήρεμος κι αν γενικά είναι. Όμως ακόμη κι όταν συγκρούονται, η βάση τους παραμένει αγνή – είναι η ανάγκη για άνεση , ισορροπία και αγάπη.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.