Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Καρκίνος – Παρθένος

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Παρθένος-Καρκίνος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Παρθένο;

Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Καρκίνο;

 

Μπορεί αυτά τα δυο ζώδια να είναι διαφορετικά από τη φύση τους, αλλά έχουν πληθώρα χαρακτηριστικών τα οποία δένουν αρμονικά. Έχουν τη δυνατότητα να ισορροπούν ο ένας τον άλλον και να δρουν ως ομάδα με τον ιδανικότερο και για τους δύο τρόπους.

 

Αλλά ξεφεύγω και θα νομίζεις πως υπερβάλλω. Εντάξει, από τη μια ξέρεις πως η Γη με το Νερό είναι από τους ιδανικότερους συνδυασμούς σε συναστρία, αλλά θα αναρωτιέσαι ίσως πως μπορεί να λειτουργήσει η Σελήνη που κυβερνά τον Καρκίνο και συμβολίζει το συναίσθημα μαζί με τον Ερμή που κυβερνά τον Παρθένο και συμβολίζει τη λογική. Πως γίνεται η θηλυκή ενέργεια της Σελήνης να ταιριάξει με την ανδρόγυνη φύση του Ερμή και ο 4ος οίκος της οικογένειας και του σπιτιού που κυβερνά ο κάβουρας με τον 6ο της υγείας και της καθημερινότητας;

 

Ο Ερμής στη Παρθένο σίγουρα τείνει να εκφράζει πιο έντονα την θηλυκή πλευρά του και είναι Ζώδιο της προσφοράς. Ο Καρκίνος με έντονη τη μητρική φροντίδα, ανεξάρτητα από το φύλο του, δημιουργεί ιδανικό δεσμό με αυτόν που του προσφέρει απλόχερα εξίσου. Οι δυο τους χάνονται σε γλυκόλογα και ευγενικές πράξεις, στην προσοχή που δίνουν ο ένας στον άλλον, στην αφοσίωση και την ειλικρίνεια. Τα δυο αυτά Ζώδια μπορούν να μείνουν για πάντα μαζί και ευτυχισμένοι!

 

Εν τω μεταξύ, μπορεί το παιδί της Σελήνης να κυβερνά το σπίτι, αλλά ο Παρθένος είναι από τους νούμερο ένα σπιτόγατους και δε θα διστάσει να ικανοποιήσει την ανάγκη τη δική του και του αγαπημένου του Καρκίνου για οικογένεια. Και δεν αναφέρομαι απαραιτήτως σε παιδιά, σκυλιά και γάτες, αλλά στη πραγματική έννοια της οικογένειας. Αυτή της ασφάλειας, που ο ένας φροντίζει, στηρίζει και βοηθά τον άλλον.

 

Η Παρορμητική Ποιότητα του Καρκίνου είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται η Μεταβλητή του Παρθένου. Ναι, ο Παρθένος είναι τελειομανής και ο ατελής κόσμος στον οποίον ζει του προσφέρει πολλές ευκαιρίες να δράσει σε σημείο που χάνεται και απογοητεύεται πως δε τα καταφέρνει όλα. Ο Καρκίνος έχει την ικανότητα είτε να βάζει προτεραιότητες, είτε να τον ελαφρύνει εκφράζοντας μια τελειότητα, ένα στάδιο πιο κάτω από τον σύντροφό του. Αρκετή για να τον ικανοποιήσει και έτσι να διακρίνει έναν τέλειο σύντροφο ζωής, που μάλιστα η σχέση τους θα βελτιώνεται με τον χρόνο, όσο γνωρίζονται καλύτερα.

 

Αφοσιώνονται μαζί στην επίτευξη των στόχων τους, θαυμάζουν και αγαπάνε για τη καλοσύνη, τις αρετές και το μυαλό ο ένας τον άλλον. Αυτό το ζευγάρι πετυχαίνει να βρίσκει στον σύντροφό του, τον ιδανικό φίλο, σύζυγο κι εραστή.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.