Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Δίδυμος-Καρκίνος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Δίδυμος με τον Καρκίνο;

Πόσο ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Δίδυμο;

 

Θα περίμενε κανείς πως για να είναι δυο Ζώδια τόσο αντίθετα μεταξύ τους, θα βρισκόντουσαν απέναντι στον Ζωδιακό και όχι να συνόρευαν. Όμως στη περίπτωση του Δίδυμου με τον Καρκίνο οι διαφορές τους είναι πραγματικά αξιοσημείωτες. Για παράδειγμα ο Δίδυμος είναι ο μαέστρος της επικοινωνίας, θα τον ακούσεις να μιλάει με ευφράδεια και σαφήνεια, ενώ αντίθετα ο Καρκίνος είναι απ’ όλους αυτός που δυσκολεύεται περισσότερο να εκφράσει αυτά που σκέφτεται. Ο Καρκίνος είναι εσωστρεφής και θέλει τον χρόνο του, ενώ ο Δίδυμος από τους πιο εξωστρεφής του Ζωδιακού, δεν έχει χρόνο για όσα θέλει να κάνει στη ζωή.

 

Μετά είναι και το θέμα της ένωσης του Αέρα με το Νερό αφού το δεύτερο είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και συναισθηματικό – ειδικά στον Καρκίνο που κυβερνήτης είναι η Σελήνη. Ο Αέρας είναι εγκεφαλικός και δεν έχει χρόνο για να τον παρασέρνουν τα συναισθήματα, όσο κι αν υπάρχουν στιγμές που αυτά τον πλημμυρίζουν. Οπότε από τη μια έχεις τον Καρκίνο ο οποίος δε μπορεί να εκφράσει τα ίδια του τα συναισθήματα τα οποία συχνά τον πνίγουν και από την άλλη τον Δίδυμο που η έκφραση είναι το δυνατό του σημείο. Από τη μια έχεις τον Δίδυμο που ενθουσιάζεται εύκολα και έξυπνα θα υπερασπιστεί αυτούς που αγαπά, από την άλλη τον Καρκίνο που αναζητά έναν ιππότη να τον αγαπήσει. Ξεκινάς να αναγνωρίζεις ένα μοτίβο;

 

Οι σχέσεις των αστρολογικών γειτόνων δεν είναι εύκολες αλλά όταν κανείς σαλπάρει από τον 3ο οίκο του Διδύμου στον 4ο οίκο του Καρκίνου, θα δει πως η μετάβαση είναι πιο ομαλή απ’ ότι περίμενε.  Αέρας και Νερό δεν είναι τελικά καταστροφικός συνδυασμός αν σκεφτείς πως οι μπουρμπουλήθρες είναι αρκετά ευχάριστες και όταν ο Δίδυμος υμνήσει την διαίσθηση του κάβουρα, όσο ο Καρκίνος σταματήσει να δρα καταπιεστικά απέναντι στον σύντροφό του, τότε η σχέση ξεκινά να εξελίσσεται και κανείς δε μπορεί να ξέρει μέχρι που είναι δυνατόν να φτάσει!

 

Κι αν νομίζεις πως ο Καρκίνος επειδή κυβερνά τον οίκο του σπιτιού και κυβερνάται από τη συναισθηματική Σελήνη δεν είναι εύκολο να σταθεί δίπλα στον σαρωτικό αέρινο Δίδυμο, τότε ξεχνάς πως είναι Ζώδιο Παρορμητικό και να χαίρεσαι όσο παραμένει σε νηνεμία. Ο Δίδυμος πάλι ως αντιπρόσωπος της Μεταβλητής Ποιότητας, θα είναι αυτός που χρειάζεται να δείξει προθυμία και να υμνήσει τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο του συντρόφου του. Θα πρέπει να προσαρμοστεί και τότε ο Καρκίνος θα ξεκινήσει να κάνει υποχωρήσεις, μέχρι να φτάσουν στο τέλος να βοηθάνε ο ένας τον άλλον. Ναι, ο Αέρας μπορεί να εμποδίσει το νερό και το νερό τον αέρα, αλλά σκέψου πόσα πράγματα μπορούν να κάνουν όταν καταφέρουν να συνεργαστούν.

 

Ο Δίδυμος ανακουφίζεται και μαθαίνει να αγαπά περισσότερο. Ο Καρκίνος θα παραμένει στο πλάι του ως το τέλειο λαβράκι – χαρισματικός, έξυπνος. Τελικά μαζί μπορούν να βρουν ένα συναισθηματικό κέντρο και με το πέρασμα του χρόνου η αμοιβαία φροντίδα που βιώνουν δε συγκρίνεται με άλλη στον Ζωδιακό.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.