Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Παρθένος-Δίδυμος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Δίδυμος με τον Παρθένο;

Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Δίδυμο;

 

Παρθένος με Δίδυμο; Να μια ερωτική έλξη η οποία συμβαίνει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του καθένα. Αυτοί οι δυο τραβούν ο ένας τον άλλον σαν μαγνήτης αν και συνήθως καταλήγουν να προσπαθούν να ξεκολλήσουν. Που οφείλεται αυτό; Στο ότι έχουν τον ίδιο κυβερνήτη. Παρθένος με Δίδυμο δε ταιριάζουν, αλλά αυτός ο Ερμής που κυβερνά και τους δυο έχει την ικανότητα όχι απλώς να τους ενώσει, αλλά να τους κρατήσει και για πάντα μαζί ευτυχισμένους.

 

Βέβαια για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο Ερμής στα δυο αυτά Ζώδια εκφράζεται εντελώς διαφορετικά. Είναι η διαφορετική όψη του νομίσματος. Αλλά δεν είναι να απορείς. Η ίδια η φύση του Ερμή είναι διττή και ανδρόγυνη. Τουλάχιστον αυτοί οι δυο με τέτοιο κυβερνήτη και ως Ζώδια Μεταβλητά, αποδέχονται το διαφορετικό. Για τον Αέρινο Δίδυμο, ο Ερμής είναι πληροφορίες κι επικοινωνία, ενώ για τον Γήινο Παρθένο είναι πράξεις και συνδυαστική σκέψη. Και όπως συχνά συμβαίνει με τις συναστρίες Αέρα – Γης, έτσι κι εδώ, δημιουργείται η μάχη του «μιλάω» ενάντια στο «κάνω».

 

Πολλά μπορούν να πάνε στραβά αν ο Παρθένος ξεκινάει να κατακρίνει κάθε κίνηση του συντρόφου του και τον χαρακτηρίσει τεμπέλη. Ο Δίδυμος θα αγανακτήσει ευκολότερα απ’οτι μπορεί να προβλέψει. Και ναι, του Δίδυμου του αρέσει να ασχολείται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως δε θα τα ολοκληρώσει όλα. Το ταξίδι έχει σημασία, η γνώση και η συνεχής κίνηση. Γι’αυτό δεν καταλαβαίνει το πως ο Παρθένος προσκολλάται με κάτι μικρό μέχρι να το ολοκληρώσει και ξεχνάει συχνά να ζει. Δε καταλαβαίνει την εσωστρέφεια της φύσης του και γιατί ο σύντροφός του δεν υμνεί τις ατελείωτες ευκαιρίες της ζωής. Η λίστα των διαφορών τους συνεχίζεται και θα μπορούσα να έγραφα πολλές παραγράφους, μα αυτά τα ξέρουν. Σημασία τελικά έχει, τι μπορούν να κάνουν;

 

Το σημαντικότερο και για τους δυο είναι να αποδεχτούν τη διαφορετικότητά τους και να την υμνήσουν. Αυτό σημαίνει για τον Παρθένο να δώσει χώρο να μπορέσει ο Δίδυμος να ανοίξει τα φτερά του, ενώ ταυτόχρονα του εξασφαλίζει την ασφάλεια που έχει ανάγκη. Για τον Δίδυμο σημαίνει να δίνει σημασία στην ανάγκη για προσοχή που έχει έμφυτη ο Παρθένος, να ενδιαφέρεται να τα προβλήματά του και να είναι ειλικρινής στη δέσμευσή του.

 

Η σχέση αυτή μπορεί όντως να εξελιχθεί και να ανθίσει, απλώς κάτι τέτοιο συμβαίνει δύσκολα. Μα η έλξη είναι εδώ, και παραμένει. Η επικοινωνία με κοινό κυβερνήτη τον Ερμή έχει προοπτικές τελειότητας και τα καρμικά μαθήματα που μπορεί ο ένας να λάβει από τον άλλον δεν έχουν τελειωμό. Αν κάποιος εξάλλου μπορεί να δείξει κατανόηση είναι σίγουρα ο Ερμής και η Μεταβλητή ποιότητα. Μπορεί να είναι διαφορετικές όψεις, αλλά ανήκουν στο ίδιο νόμισμα.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.