Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αστρολογικά Νέα

[pexservices pex_attr_set=”default” pex_attr_layout=”default” pex_attr_columns=”3″ pex_attr_vertical_layout=”disabled” pex_attr_parallax=”disabled” pex_attr_crop=”enabled” pex_attr_bgcolor=”252525″ pex_attr_textcolor=”ffffff” pex_attr_undefined=”undefined” pex_attr_title=”” pex_attr_desc=”” pex_attr_btntext=”” pex_attr_btnlink=””][/pexservices]

Τα 12 Ζώδια

 

Ας Συστηθούμε

AstrologyHat - Φαίδρα - Αστρολογικές Προβλέψεις

Καλώς ήρθατε στο Αστρολογικό Καπέλο!

Ονομάζομαι Φαίδρα (ναι, κοινότυπο όνομα για Αστρολόγο αλλά είναι το πραγματικό μου!). Αγαπώ την Αστρολογία γιατί πάντα με ελκύει το μυστήριο, το ανώτερο, τα μονοπάτια που μπορούμε να διανύσουμε προς το Φως. Και ναι, αυτό ακριβώς είναι και η Αστρολογία, το πιο ορθό που έχω έως τώρα συναντήσει.

Ασκώ την Αστρολογία εδώ και πολλά χρόνια, ξεκινώντας από τον καλλιτεχνικό και ιδιαίτερα τον θεατρικό χώρο, επεκτάθηκα σε καθημερινές προβλέψεις και συμβουλές, θέτοντας ως προτεραιότητα την ορθότητα, την ακρίβεια και συνάμα την ειλικρίνεια – πολύ βασικό στοιχείο. Το πιο σημαντικό εν τέλει, είναι να αισθανθεί αυτός που με πλησιάζει πως ανακτά τον έλεγχο της ζωής του.

Εκτός από αστρολόγος, είμαι επίσης master του Ρέικι, ασχολούμαι με τον πνευματισμό αλλά και με ανατολικά συστήματα θεραπείας – αυτογνωσίας. Με έχουν εμπιστευτεί και είμαι επίσημος οδηγός στην Ελλάδα και την Κύπρο για τον Ιωάννη του Θεού κι έτσι εδώ και χρόνια διαθέτω εμπειρία στην αντιμετώπιση των ανισορροπιών που όλοι λίγο – πολύ διαθέτουμε. Σκοπός μου μέσα από όλα αυτά ήταν και είναι πάντα να βοηθάω και θεωρώ πως αυτό είναι που μου επιτρέπεται ουσιαστικά να κάνω με την αστρολογία.

Αμέτρητες φορές με έχουν ρωτήσει: μπορούν οι κινήσεις των Πλανητών να καθορίσουν τη ζωή μας; Η γρήγορη απάντηση είναι πως ναι, μπορούν γιατί εμείς τους το επιτρέπουμε. Η πιο μακροσκελής λέει πως το μεγαλύτερο μάθημα της Αστρολογίας ήταν, είναι και θα είναι η ελεύθερη βούληση. Εάν είμαστε προφυλαγμένοι από αρνητικές ενέργειες, αυτές δε θα μπορέσουν ποτέ να διεισδύσουν. Εάν αποκτήσουμε αυτογνωσία και χτίσουμε τη ζωή μας συνειδητά, τότε οι Πλανήτες μόνο θα ανταμείβουν. Εάν διδασκόμαστε τα μαθήματα που έχουν να προσφέρουν άμεσα, τότε αυτά θα συμβάλουν πράγματι στην εξέλιξή μας. Ας κάνουμε λοιπόν μαζί, ακριβώς αυτό!

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα

Συναστρίες

[formidable id=5]

[pexblogposts pex_attr_title=”Δες κι αυτό” pex_attr_cat=”33″ pex_attr_layout=”columns” pex_attr_number=”4″ pex_attr_columns=”4″][/pexblogposts]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.