Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Ήλιος σύνοδος Κρόνος

Στις 02 του Γενάρη, με το ξεκίνημα του νέου έτους δηλαδή, κορυφώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Ο Ήλιος βρίσκεται στον Αιγόκερω ήδη από το Χειμερινό Ηλιοστάσιο που πραγματοποιήθηκε στις 22.12 και θα συναντήσει εκτός του Κρόνου και τον Πλούτωνα αργότερα.

 

Όταν έρχονται σε επαφή ο Ήλιος με τον Κρόνο οι διαθέσεις έχουν μια πιο… πικρή γεύση. Σε συνδυασμό και με το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα που είναι ήδη ενεργό μα κορυφώνεται στις 13.01, είναι εύκολο η διάθεσή μας να «πέσει», ειδικά όταν δεν παραμένουμε σε ευθυγράμμιση με έναν ανώτερο σκοπό. Αν συνυπολογίσει κανείς και τις γιορτινές μέρες που συχνά συνεισφέρουν σε μια μελαγχολία, είναι πράγματι φέτος επικίνδυνο να υποκύψουμε σε μια αδράνεια, έναν συναισθηματικό εγκλωβισμό.

 

Στην άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, ας προσέξουμε γιατί είμαστε εμείς οι ίδιοι που στερούμε συχνά από τον εαυτό μας τη χαρά, ως μια λανθασμένη ηθική ανταπόκριση στον τρόπο ζωής. Για να δώσω ένα παράδειγμα μπορεί κάποιος να σκεφτεί: «δεν πιστεύω πως δικαιούμαι την Αγάπη γιατί στο παρελθόν την είχα και δεν ήμουν ικανός να την διατηρήσω». Σε οποιαδήποτε από τις δύο περιπτώσεις, όταν αισθανόμαστε ριγμένοι ψυχολογικά βοηθά τώρα να δοκιμάζουμε νέα πράγματα, να αφηνόμαστε σε εμπειρίες που τείνουμε να αποφεύγουμε υπό άλλες συνθήκες. Τώρα με τον Δία και τον Ερμή ακόμα στον Τοξότη αλλά και τον Άρη στον Κριό, είναι ευκολότερο να αισθανθούμε όμορφα, ένα σκίρτημα αδρεναλίνης παίρνοντας γεύσεις από νέες εμπειρίες, πηγαίνοντας κόντρα στη ρουτίνα, στον φόβο του νέου, επιτρέποντας τις δοκιμές.

 

Ας δώσω μια μεταφορά. Ας σκεφτεί κανείς πως απολαμβάνει γενικά την τάξη και βρίσκεται σε ένα δωμάτιο ακατάστατο. Είναι λογικό να αισθανθεί στεναχωρημένος, δεν κάνει όσα του αρέσουν, δεν βρίσκεται στο στοιχείο του. Ποια είναι η καλύτερη λύση; Να καθίσει να το υπομείνει ή να μεταμορφώσει τον χώρο ανοίγοντας τα παράθυρα, τοποθετώντας λουλούδια σε ένα βάζο, στρώνοντας το κρεβάτι κλπ; Ας θυμόμαστε πως κάθε φορά που υπάρχει ανάμειξή του Κρόνου, τότε έννοιες της αιτίας, του αποτελέσματος και της ανταμοιβής είναι παρούσες. Το παιχνίδι παίζεται μόνιμα, είτε συμμετέχουμε συνειδητά, είτε όχι. Οπότε η καλύτερη στρατηγική είναι να παίξουμε τα χαρτιά μας, προσπαθώντας να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Το καλό με τον Κρόνο είναι πως δεν αφήνει κανένα παιχνίδι στη τύχη του. Είναι όλα θέμα προετοιμασίας και επιμονής. Έτσι έρχεται εγγυημένα η νίκη.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.