Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Καρκίνος-Ιχθύες.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Ιχθύ;

Πόσο ταιριάζει ο Ιχθύς με τον Καρκίνο;

 

Αυτό το ζευγάρι μπορεί να φαίνεται εξωτερικά ήσυχο, ενδεχομένως και βαρετό αλλά δε τους νοιάζει καθόλου το πώς φαίνονται γιατί είναι πραγματικά ευτυχισμένοι! Η ζωή τους μεταμορφώνεται σε παραμύθι και το ταξίδι ξεκινάει!

 

Η σχέση τους βασίζεται στο συναίσθημα, αφού είναι πολύ δυνατό και στα δυο Ζώδια εξίσου. Εκτός του ότι η Σελήνη, ο κυβερνήτης του Καρκίνου αντιπροσωπεύει τον συναισθηματικό κόσμο, είναι και τα δυο Ζώδια του Νερού και δίνουν μεγάλη σημασία στο πως αισθάνονται, στο πως βιώνουν τη κάθε εμπειρία, παρά την εμπειρία αυτή καθ’ αυτήν. Έτσι ο Ποσειδώνας που κυβερνά τους Ιχθύες, ως Πλανήτης των ονείρων, του οράματος, της φαντασίας και της μαγείας συνδέεται άψογα με τη Σελήνη και δημιουργούν μαζί ένα περιβάλλον γεμάτο Αγάπη βγαλμένο σαν μέσα από παραμύθι.

 

Ως Ζώδια του Νερού, χαρακτηρίζονται και οι δυο από έντονο ένστικτο, ευγένεια και ευαισθησία. Απλώς καταλαβαίνουν τις ανάγκες του συντρόφου τους, όπως αντιλαμβάνονται και τη δική τους. Η σωματική έλξη είναι εξίσου δυνατή με τη πνευματική και μαζί παρασύρονται σε μια αναμφισβήτητα ανώτερη, έντονη και μακροχρόνια σχέση που επουλώνει πληγές, εξαγνίζει και γεμίζει τη ζωή με ρομαντισμό και Αγάπη.

 

Αν και απόλυτα συμβατοί, πάντα εμφανίζονται κυματάκια στην όμορφη υδάτινη σχέση τους. Το πιο συνηθισμένο προέρχεται από τη διαφορά της ποιότητας. Ο Καρκίνος είναι Παρορμητικό Ζώδιο ενώ ο Ιχθύς Μεταβλητό. Ο τελευταίος έχει ανάγκη για εξερεύνηση (δεν είναι τυχαίο που ο παραδοσιακός του κυβερνήτης είναι ο Δίας) και ο Καρκίνος μπορεί να γίνει ορισμένες φορές απότομος, να διαταράξει τη νηνεμία και να εγκλωβίσει άθελά του το ψάρι. Από την άλλη ο Καρκίνος πολλές φορές θα δυσκολεύεται να κατανοήσει τα κίνητρα του συντρόφου του και θα κουράζεται στη προσπάθεια.

 

Συνολικά όμως, ο ένας πατά τα κουμπιά του άλλου με τις καλύτερες προθέσεις, κάτι που γίνεται γρήγορα αντιληπτό. Αισθάνονται από τη πρώτη συνάντηση κιόλας, ένα Déjà vu το οποίο συνοδεύει μια έντονη, αδιαμφισβήτητη σωματική έλξη. Η ενδοσκόπηση που πετυχαίνουν, είναι η αρχή της πνευματικής εξερεύνησης, κάτι που υπόσχεται μια μακροχρόνια, ρομαντική κι επιτυχημένη, σχεδόν παραμυθένια σχέση.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.