Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Λέων-Αιγόκερως.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Λέων με τον Αιγόκερω;

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Λέοντα;

 

Γη με Φωτιά. Δυο στοιχεία που μπορούν να αλληλεπιδράσουν με ποικίλους τρόπους, ειδικά στα συγκεκριμένα Ζώδια με τόσο έντονες προσωπικότητες. Στη καλύτερη περίπτωση η σχέση τους θα ισορροπήσει τα αντιφατικά τους στοιχεία και θα μπορούσαμε να τη παρομοιάσουμε με μια από αυτές τις φωτιές που ανάβουμε στη παραλία ένα δροσερό βράδυ. Χρησιμοποιείς τα κλαδιά (τη Γη) μια πηγή Φωτιάς και voila, δημιουργείς μια ιδανική ατμόσφαιρα η οποία ακτινοβολεί ζεστασιά και φως προς όλες τις κατευθύνσεις. Η ένωση των στοιχείων τους φυσικά, σε ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο, θα μπορούσε να παρομοιαστεί με ηφαιστειακή έκρηξη! Αυτό δε παίρνεις όταν ενώνεις Γη με Φωτιά; Ναι, και αυτό θα σκορπιστεί προς όλες τις κατευθύνσεις, δε χρειάζεται καμία ιδιαίτερη προσπάθεια και γίνεται γρήγορα θανατηφόρο.

 

Και τώρα που έχεις σχηματίσει μια βασική εικόνα για το πώς μπορούν να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, ας δούμε τι μπορούν να καταφέρουν με λίγη καλή θέληση και δουλειά από τη μεριά τους. Πως δηλαδή μπορούν να επιτύχουν μια ιδανική για τους δυο (και για τους γύρω τους) κατάσταση.

 

Το θετικό σε αυτή τη συναστρία είναι πως παρά τις μεγάλες διαφορές των στοιχείων τους, οι δυο αυτοί διαθέτουν αρκετά κοινά. Είναι εξαιρετικά εργατικοί, απολαμβάνουν κι επιζητούν την άνεση και τα υλικά αγαθά. Έχουν επίσης ένα ισχυρό αίσθημα της οικογένειας. Ο Λέων ως ζώδιο Σταθερό, από τη στιγμή που αφοσιωθεί σε έναν στόχο, δεν θα τα παρατήσει με τη πρώτη δυσκολία, ούτε καν με τη 15η. Από την άλλη οι Αιγόκεροι, μπορεί να διαθέτουν ποιότητα Παρορμητική, αλλά παίρνουν βραβείο υπομονής κι επιμονής ανάμεσα σε όλο τον Ζωδιακό.

 

Τα Λιοντάρια έχουν ως κυβερνήτη τους τον Ήλιο, αισθάνονται το κέντρο του σύμπαντος και απαιτούν την ανάλογη προσοχή. Διαθέτουν ένα έντονο ταμπεραμέντο και αρκετή (έστω φαινομενική) αυτοπεποίθηση που στερείται ο Αιγόκερως. Ο Αιγόκερως από την άλλη, κυβερνάται από τον Κρόνο, έναν Πλανήτη που χρειάζεται περίπου 29 χρόνια να περιστραφεί γύρω από τον Ήλιο. Μπορείς να χτίσεις μια ολόκληρη αυτοκρατορία σε αυτό το διάστημα, ο Αιγόκερως το ξέρει, παίρνει τον χρόνο του ζώντας μέσα στη φιλοδοξία, την οργάνωση και την επαγγελματική ασφάλεια. Έτσι μπορούν και θαυμάζουν ο ένας τον άλλον για όσα χαρακτηριστικά οι ίδιοι δε διαθέτουν. Όσο υπάρχει αγάπη και δεν φωλιάσει η ζήλια, οι δυο τους μπορούν να απολαμβάνουν μια ζεστή σχέση.

 

Πρόβλημα μπορεί να προκύψει λόγω της ισχυρογνωμοσύνης και των δυο ή λόγω των φαινομενικών διαφορών. Είναι αλήθεια πως οι δυο τους επιλέγουν να ξοδεύουν τον χρόνο διαφορετικά, να συναναστρέφονται με ασυμβίβαστους ανθρώπους, να αντιμετωπίζουν τη ζωή ανόμοια. Όλα αυτά μπορούν εύκολα να πυροδοτήσουν την ηφαιστειακή έκρηξη.

 

Όμως, όσο γνωρίζονται, ανακαλύπτουν πως ο πιστός, αφοσιωμένος σύντροφος που έχουν δίπλα τους, έστω κι αν τόσο διαφορετικός, έχει τα ίδια όνειρα, τις ίδιες αξίες. Έχει επιπλέον αυτό το «κάτι παραπάνω» που τον καθιστά μοναδικό και πηγή έμπνευσης. Έχει όλα όσα χρειάζεται να μάθει, όλα όσα έχει ανάγκη να λάβει, όλη την Αγάπη να κατευθύνει προς τον άλλον. Θέλει λίγο χρόνο, να μάθουν να ισορροπήσουν συναισθηματικά. Θα δεις πως πρόκειται περί δυο εξίσου ώριμων χαρακτήρων, η προσωπική ανεξαρτησία των οποίων εξασθενεί μόλις γίνουν δίδυμο. Η «λατρεία» είναι λέξη-κλειδί.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.