Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Καρμικές Σχέσεις στην Αστρολογία

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/11/Καρμικές-σχέσεις-αστρολογία-αστρολόγος-Πλούτωνας-Δεσμοί-Σελήνης-Ποσειδώνας-αγάπη.jpg

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά…

Τι είναι οι καρμικές σχέσεις;

Συνήθως με αυτόν τον όρο αναφερόμαστε στην αίσθηση αυτή του οικείου, του γνώριμου, που απλώς συμβαίνει με τον Άλλον. Η θεωρία λέει πως αυτό συμβαίνει καθώς οι ψυχές αναγνωρίζονται από προηγούμενες ενσαρκώσεις, διαθέτουν ήδη κοινές εμπειρίες μαζί. Υπέροχο ε;

 

Όμως μια στιγμή! Εδώ τείνουμε να ωραιοποιούμε τις καταστάσεις. Αρχικά συνηθίζουμε να αναφερόμαστε σε ερωτικές σχέσεις με τον όρο αυτόν, ενώ Καρμική σχέση θεωρητικά μπορεί να είναι οποιαδήποτε (επαγγελματική, οικογενειακή, φιλική..). Επίσης, το γεγονός πως οι ψυχές με κάποιον τρόπο αναγνωρίζονται, γιατί σημαίνει πως το αποτέλεσμα θα είναι ευχάριστο; Αντίθετα, τις περισσότερες φορές μάλλον δεν είναι. Αν μια σχέση διαθέτει Καρμική χροιά σημαίνει πως με κάποιο τρόπο βοηθάει στην εξέλιξη των δυο οντοτήτων που την απαρτίζουν.

 

Το Κάρμα κατά κανόνα κυβερνάται από τον Κρόνο, αφού ο ίδιος είναι ο κύριος του Χρόνου και συμπεριφέρεται με τις μεθόδους τιμωρίας/ανταμοιβής, όπως κάνει και το Κάρμα. Η μόνη έγνοια του Καρμικού νόμου, και του Κρόνου αντίστοιχα, είναι η εξέλιξή μας κι αν οι σχέσεις διαδραματίζουν κάποιο ρόλο στο όλο σκηνικό, είναι μόνο για να εξυπηρετήσουν αυτόν τον ίδιο σκοπό.

Συχνά μου λένε: «αισθάνομαι πως διαθέτω Καρμική σχέση με αυτό το άτομο». Όμως τι σημαίνει αυτό τελικά; Είναι κάτι ανώτερο από την Αγάπη που επιθυμούμε τόσο πολύ; Είναι η αίσθηση του ανεκπλήρωτου που μας κυριεύει; Το ένστικτο πως γνωρίζουμε βαθύτερα τον Άλλον; Ο κάθε ένας βάζει άλλα κριτήρια στον χαρακτηρισμό αυτόν.

 

Κυριαρχεί μετά και η εσφαλμένη εντύπωση πως υπάρχουν ζώδια τα οποία δημιουργούν κατά κανόνα Καρμικές σχέσεις. Για παράδειγμα ο Κριός με τον Σκορπιό. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει – δε γίνεται όλοι οι Κριοί να δημιουργούν καρμικές σχέσεις με όλους τους Σκορπιούς. Η αίσθηση αυτή κατανόησης που διαθέτουν προέρχεται από τον κοινό τους κυβερνήτη – Άρη. Καθώς κυβερνιούνται από την ίδια ενέργεια η οποία εκφράζεται με διαφορετικό τρόπο, αναγνωρίζουν τον Άρη στον Άλλον – όχι την ψυχή του ή κάτι βαθύτερο. Ναι, φυσικά και μπορεί ένας Κριός με έναν Σκορπιό να έχουν Καρμική σχέση – απλώς τα ζώδιά τους δεν αποτελούν κάποιον κανόνα. Το ίδιο συμβαίνει με τα ζεύγη ζωδίων Ταύρος – Ζυγός, Δίδυμοι – Παρθένος, Καρκίνος – Λέων, Τοξότης – Ιχθύες και Αιγόκερως – Υδροχόος.

Διάβασε περισσότερα για τη συναστρία Κριού – Σκορπιού

Η Αστρολογία διαθέτει πράγματι τα εργαλεία να αναγνωρίσει τις Καρμικές σχέσεις αν ⏩ο αστρολόγος έχει στη κατοχή του τους γενέθλιους χάρτες των δυο ατόμων. Σας εγγυώμαι πως τα ζώδια (η θέση του Ήλιου κάθε φορά) δεν αποτελούν δείκτη καρμικότητας. Αντίθετα, μια τέτοια μελέτη λαμβάνει υπόψη της τους Δεσμούς της Σελήνης (πεπρωμένο, μαθήματα, εξέλιξη), τον Κρόνο (κάρμα, διάρκεια, μαθήματα), και άλλα σώματα όπως τον Πλούτωνα, τον Χείρωνα και τον Ποσειδώνα. Και τα λαμβάνει αυτά όπως πάντα – συνδυαστικά. Η μελέτη αυτή ανήκει στις αστρολογικές υπηρεσίες που προσφέρω και αν θέλετε να την παραγγείλετε ⏩επικοινωνήστε μαζί μου. Όλοι έχουμε κάτι να διδαχτούμε από τον Άλλον και αυτό ακριβώς αναλύεται στην εν λόγω μελέτη, ακόμα κι αν η σχέση αυτή καθ’ αυτή δεν είναι καρμική. Η εμπειρία μου λέει πως οι περισσότερες σχέσεις εμπεριέχουν καρμικά μαθήματα χωρίς να είναι απαραίτητα καρμικές.

Δες περισσότερα για την μελέτη Μακροβιότητας και Καρμικών δεικτών ΕΔΩ

Οι καρμικές σχέσεις πάντως συνήθως δεν έχουν διάρκεια. Χρειάζεται να διδαχτούμε κάτι σημαντικό ενεργειακά κι έτσι συναντάμε τον Άλλον. Το ενδιαφέρον είναι πως ανεξάρτητα από το αν λάβαμε το μάθημα ή όχι, δεν είναι ο άνθρωπος που θα επιμείνει να μας το διδάξει αλλά το ίδιο το μάθημα που θα θελήσει να το αφομοιώσουμε. Έτσι συχνά παρατηρούμε πως εμφανίζονται άνθρωποι με παρόμοια χαρακτηριστικά στη ζωή μας, αναγκάζοντάς μας να χορεύουμε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο το οποίο γίνεται ολοένα και πιο απαιτητικό μέχρι να αντιληφθούμε το πώς μπορούμε μια για πάντα να το τερματίσουμε. Καταλαβαίνοντας, βρίσκοντας την έξοδο της ψυχής με τη συνείδησή μας, την εξέλιξη μέσα από την ίδια μας την ύπαρξη.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.