Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ποσειδώνας ορθόδρομος: Κάνε μια Ευχή

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/11/Ποσειδώνας-ορθόδρομος-ορθή-πορεία-ευχή-αστρολογία-πραγματοποιηση-επιθυμία-ζώδια.jpg

Τους τελευταίους 5 μήνες ο Ποσειδώνας ήταν ανάδρομος στους Ιχθύες και αυτό μας βοήθησε να διαλύσουμε προσωπικές ψευδαισθήσεις, να προχωρήσουμε σε προσωπική ενδοσκόπηση, να συγχωρέσουμε και να λυτρωθούμε. Εάν σε ενδιαφέρει, μπορείς να διαβάσεις το άρθρο που είχα γράψει τον Ιούνιο σχετικά ⏩ΕΔΩ.

 

Ο Ποσειδώνας σήμερα επιστρέφει στην ορθή του πορεία, πράγμα που σημαίνει πως η ενέργειά του ως προς εμάς αλλάζει, μετατοπίζεται. Συχνά ο πλανήτης του θεού της θάλασσας μας διδάσκει την τέχνη της παράδοσης, του να αφηνόμαστε στο ρεύμα. Τώρα ωστόσο η ενέργεια λειτουργεί συμπληρωματικά με τον ⏩Δία από τον Σκορπιό. Τα δυο αυτά μεγάλα αρχέτυπα βάζουν την σφραγίδα τους μαζί προκειμένου να βοηθήσουν την πραγματοποίηση των επιθυμιών. Η ευχή που εκφράζεται τώρα έχει πολύ μεγάλη δύναμη (ίσως ακόμα και μεγαλύτερη από αυτή της θελήσεως).

 

Πως μπορεί λοιπόν κάποιος να εκμεταλλευτεί την ορθδρόμηση του Ποσειδώνα; Μια απλή τεχνική είναι να ευχηθεί και στη συνέχεια να παραδώσει τις επιθυμίες του στο Σύμπαν. Καθώς τόσο ο Σκορπιός (που βρίσκεται πλέον ο Δίας), όσο και οι Ιχθύες (που βρίσκεται ο Ποσειδώνας), σχετίζονται με την υλοποίηση των επιθυμιών, αυτές έχουν πράγματι ευκολότερα την τάση να πραγματοποιούνται. Και μάλιστα, όσο μεγαλύτερη είναι η ευθυγράμμισή τους με τον ψυχικό μας προορισμό, τόσο πιο άμεσα αυτό συμβαίνει.

 

Άλλωστε, αυτό που σταματάει γενικά τις επιθυμίες από το να πραγματοποιηθούν, από το να υλοποιηθούν στον κατώτερό μας κόσμο, είναι συχνά η δική μας σταθερή πεποίθηση πως δε πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα. Το Σύμπαν απλώς καθρεφτίζει την πεποίθηση αυτή. Όμως τώρα ο Ποσειδώνας βοηθά στο να μάθουμε να αναγνωρίζουμε ανάμεσα στην ένταση της επιθυμίας και της απόλυτης εμπιστοσύνης μας απέναντι στο Σύμπαν. Μπορεί κάποιος για παράδειγμα να πει: «εύχομαι να βρω έναν προσγειωμένο και καλόκαρδο σύντροφο», αλλά δεν πιστεύει πραγματικά πως αυτό μπορεί να συμβεί. Ή αν τελικά συμβεί, θεωρεί πως κάποιο μειονέκτημα και πάλι θα υπάρχει. Δεν πιστεύει στη καθαρή τύχη. Έχουμε πάψει να πιστεύουμε πως αξίζουμε το θαύμα. Πως υπάρχει περίπτωση το Σύμπαν να ενδιαφερθεί για εμάς αρκετά ώστε να πραγματοποιήσει την ευχή μας. Τελικά φτάνουμε στο σημείο να κλείνουμε εμείς οι ίδιοι την πόρτα στις επιθυμίες μας.

 

Φυσικά το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι αυτό της προσωπικής αξίας. Συχνά οι άνθρωποι δεν πιστεύουμε πως αξίζουμε το καλύτερο ή κουβαλάμε αίσθημα ενοχής για το οποίο θεωρούμε πως χρωστάμε να ξεπληρώσουμε κάποιο χρέος. Λες και θα μπορούσαμε έτσι εύκολα να πάρουμε τον νόμο του Κάρματος στα χέρια μας…

 

Επειδή αυτά είναι συχνά φαινόμενα και σκέψεις που βασανίζουν αρκετούς, αξίζει να σημειώσω και να δώσω μέσα από το άρθρο μου μια τεχνική που μπορεί κάποιος να αξιοποιήσει ευκολότερα τους επόμενους μήνες προκειμένου να εκμεταλλευτεί την ορθή πορεία του Ποσειδώνα και την τάση του να πραγματοποιήσει της βαθύτερες επιθυμίες του. Σίγουρα πολλά μπορεί κανείς να κάνει, αρκετές πνευματικές πρακτικές μπορεί να βρει έτσι ώστε να συγχωρέσει τον εαυτό του και τους Άλλους προκειμένου να αισθανθεί την ενότητα με τον Γη και τον Κόσμο. Η συγχώρεση είναι ένας δρόμος μέσα από τον οποίον μπορεί να αλληλεπιδράσει το κατώτερο κομμάτι του εαυτού μας (λαχτάρα) με το ανώτερο (θεϊκό). Μια συνομιλία σε αυτά τα δυο μέρη είναι η βασική αρχή που ακολουθούν οι θρησκείες και άλλες πνευματικές μέθοδοι θεραπείας και αυτογνωσίας. Σε μια πιο πρακτική και άμεση προσέγγιση, μπορούμε να σκεφτούμε την επιθυμία μας και να παραδοθούμε πλήρως σε αυτήν στο αίσθημα που μας προσφέρει. Οραματίζομαι τις ευχές ως σπόρους τους οποίους φυτεύω και κάποια στιγμή τελικά, θα φτάσουν να ανθίσουν (όσο οι συνθήκες φυσικά υποστηρίζουν κάτι τέτοιο). Τελικά αυτό που πραγματικά έχω να κάνω είναι να φροντίσω το περιβάλλον, το χώμα γύρω από τους σπόρους – τις συνθήκες αυτές. Όμως οι περισσότεροι άνθρωποι που φυτεύουν σπόρους δεν κάθονται να περιμένουν να ανθίσουν ξεπροβάλλοντας μέσα από τη Γη. Προχωράνε με τη ζωή τους, κατηγορώντας άλλους για τη μην επιτυχημένη βλάστηση – τη μη πραγματοποίηση των επιθυμιών τους. Διατηρώντας έναν στόχο και δουλεύοντας πάνω σε αυτόν, καταφέρνει κανείς να γειώσει την ενέργεια της επιθυμίας του Ποσειδώνα στο υλικό επίπεδο και να τη δει να πραγματοποιείται. Σκέψου: ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενό μου βήμα προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μου; Προκειμένου να βιώσω το θαύμα;

 

Σημείωση: Είναι πάντα χρήσιμο να ανακαλύπτει κανείς πως εκτός από τις επιθυμίες και το Φως, προβάλλουμε επίσης και τις σκιές – τους φόβους μας πάνω στο Σύμπαν. Το Σύμπαν μας εμποδίζει, όταν μπλοκάρουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.