Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Ταύρος-Ζυγός.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Ταύρος με τον Ζυγό;

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Ταύρο;

 

Αν και κανονικά μια συναστρία Γης – Αέρα δεν είναι η ιδανική, τα δυο αυτά ζώδια μοιράζονται τον ίδιο κυβερνήτη, την Αφροδίτη, οπότε έχουν αρκετά κοινά. Βέβαια δε γίνονται άμεσα αντιληπτά, καθώς η έκφραση του κυβερνήτη τους διαφέρει. Στον Ζυγό, η ουράνια σφαίρα συγκεντρώνεται στο πνευματικό και κοινωνικό επίπεδο, σε αντίθεση με το υλικό επίπεδο της ύπαρξης του Ταύρου.

 

Όσο όμως αυτοί οι δυο γνωρίζονται καλύτερα διαπιστώνουν τη κοινή τους αγάπη για την αρμονία, τις τέχνες, την ομορφιά, τη πολυτέλεια, τον ρομαντισμό. Αρέσκονται να περνούν τις ώρες τους με όσα τους προσφέρουν απολαύσεις και τους διεγείρουν το σώμα και το πνεύμα. Ας μη παραλείψουμε όμως την αγάπη που μοιράζονται για τη τεμπελιά. Και καθώς επιθυμούν να ζουν μέσα στην άνεση, συχνά αποφεύγουν τις υποχρεώσεις τους προκειμένου να κερδίσουν περισσότερο χρόνο στον Αφροδίσιο κόσμο τους. Ευτυχώς η Παρορμητική Ποιότητα του Ζυγού και η ματαιοδοξία του Ταύρου είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες να τους κινητοποιήσουν.

 

Οι δυο αυτοί σπάνια θα διαπληκτιστούν. Δε θα το κάνουν βέβαια για διαφορετικούς λόγους. Σίγουρα η Αφροδίτη επιθυμεί την ειρήνη και την αρμονία αλλά ο Ταύρος έχει ήδη σχηματίσει την άποψή του, δε βρίσκει λόγο στο να συζητήσει με τον σύντροφό του και να μπερδευτεί. Ο δε Ζυγός δε θα ρισκάρει να δημιουργήσει αμηχανία και δυσαρέσκεια μέσα στη σχέση χωρίς να υπάρχει πολύ – πολύ σοβαρός λόγος.

 

Αλλά όταν φτάσει η στιγμή να έρθουν σε διαφωνία, ο Ζυγός θα επιστρατεύει τη διπλωματία του, θα γεμίσει με Αέρα και θα κάνει ότι μπορεί να δείξει στον Ταύρο τη δική του οπτική.

 

Η έκφραση της ενέργειας της Αφροδίτης διαφέρει αλλά κατά βάση ο ένας είναι το ομοερωτικό ιδανικό του άλλου. Όσο αποδεχθούν πως αντιλαμβάνονται διαφορετικά τη ζωή και δεν αναζητούν ομοιότητες απλώς επενδύουν στα συναισθήματα, οι ομοιότητες απλώς θα εμφανίζονται μπροστά τους! Μαζί εγκαινιάζουν νέες αισθησιακές εμπειρίες και αφήνονται στη λατρεία, τη καλαισθησία και τον ρομαντισμό που επιθυμεί η Αφροδίτη.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.