Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Κριός-Ζυγός.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Κριός με τον Ζυγό;

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Κριό;

 

Όταν δημιουργούν σχέση Κριός με Ζυγό, έχουμε την απόλυτη ολοκλήρωση του Ζωδιακού. Από τη μια ο Κριός είναι η αρχή, το «εγώ», το απόλυτο αρσενικό αρχέτυπο που κυβερνάται από τον Άρη. Από την άλλη ο Ζυγός βρίσκεται ακριβώς απέναντί του κι εγκαινιάζει το δεύτερο μισό, αυτό του «εμείς» και κυβερνάται από τη θηλυκή Αφροδίτη. Είναι ακριβώς αντίθετα, κι έτσι μπορούν να συμπληρώσουν με τελειότητα ο ένας τον άλλον.

 

Στην αρχή κυριαρχεί η σεξουαλική, ερωτική έλξη. Ο Άρης με την Αφροδίτη δύσκολα μπορούν να αντισταθούν ο ένας στον άλλον και αυτό επηρεάζει και τα Ζώδια που κυβερνούν. Ο Άρης επίσης συμβολίζει το πάθος και την ένταση, ενώ η Αφροδίτη την αγάπη. Πρόκειται για σχέση συνολικά ολοκληρωμένη με την προϋπόθεση πως εκφράζονται και οι δυο σύντροφοι εξίσου.

 

Τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν; Επειδή είναι και οι δυο ζώδια Παρορμητικά, έχουν πολλές ιδέες και πολλά σχέδια που όμως δεν υλοποιούνται ή δεν εξελίσσονται. Επίσης τίθεται το θέμα της δυναμικής – εκρηκτικής προσωπικότητας που διαθέτει ο Άρης, σε αντίθεση με την ευγενική και καλοσυνάτη της Αφροδίτης. Και η Αφροδίτη από τη φύση της συμβιβάζεται. Αλλά προκειμένου να λειτουργήσει μια σχέση, χρειάζεται να υποχωρούν όλοι όσοι την απαρτίζουν.

 

Τα θετικά που μπορούν όμως να προκύψουν είναι ακόμη περισσότερα καθώς ο ένας διαθέτει σε πολλά σημεία αυτό που λείπει από τον άλλον. Για παράδειγμα ο Ζυγός διαθέτει τους τρόπους που λείπουν στον Κριό και ο Κριός την αίσθηση του ανταγωνισμού που θα χρειαστεί ο Ζυγός για να τα βγάλει πέρα.

 

Οι δυο τους είναι σύμμαχοι και εραστές. Παλεύουν σε έναν αγώνα ισχύος αλλά συμφωνούν καθημερινά σε ανακωχή. Ολοκληρώνονται, ισορροπούν και προσφέρουν στον σύντροφό τους αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.