Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Κριός-Δίδυμος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Κριός με τον Δίδυμο;

Πόσο ταιριάζει ο Δίδυμος με τον Κριό;

 

Αν λέμε πως οι Ζωδιακοί γείτονες δημιουργούν δύσκολες ερωτικές συναστρίες, τα Ζώδια τα οποία απέχουν μόνο 2 θέσεις στον κύκλο κι έτσι σχηματίζουν μια αρμονική όψη εξαγώνου, γεννούν από τις πιο εύκολες και ομαλές ερωτικές ενώσεις! Ο Κριός με τον Δίδυμο δεν αποτελούν εξαίρεση αυτού του κανόνα.

 

Η Φωτιά (Κριός) έχει ανάγκη τον Αέρα (Δίδυμος). Και μόλις αυτοί οι δυο ενωθούν θα καταλάβουν αμέσως πόσο καλή ομάδα είναι, βοηθώντας ο ένας τον άλλον να εξαπλωθεί, να δυναμώσει, να αναδειχθεί. Να κατανοήσει τις δυνατότητές του. Πως θα ήξερε ο Αέρας πόσο δυνατός είναι χωρίς να μπορεί να παρασέρνει τη Φωτιά και η Φωτιά χωρίς να την φουντώνει ο Αέρας;

 

Ο Κριός είναι το πιο ενεργητικό Ζώδιο. Θέλει να κάνει, να ζει έντονα, να πραγματοποιεί όσα του έρχονται στο μυαλό. Δεν είναι τυχαία και ζώδιο Παρορμητικό άλλωστε. Ο Δίδυμος είναι επίσης γεμάτος ενέργεια και δε διστάζει να δοκιμάσει τις τρέλες του συντρόφου του, Κριού. Καθόλου τυχαία ζώδιο Μεταβλητό με τη σειρά του. Βρίσκονται και οι δυο στο πρώτο τεταρτημόριο, κάτι που τους δίνει ακόμα περισσότερα κοινά γνωρίσματα στον τρόπο σκέψης. Ναι, ο Δίδυμος με τον Κριό ταιριάζει και κανένας δε μπορεί αν το αρνηθεί.

 

Τι μπορεί να πάει στραβά; Είναι που και οι δυο τους έχουν ανάγκη να ξεσπάσουν και συχνά αυτό θα γίνει λεκτικά. Κι εντάξει, ο Δίδυμος κυβερνάται από τον Ερμή που τον ορίζει μαέστρο της επικοινωνίας, αλλά ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη που ξέρει από συγκρούσεις και πολέμους. Ο Κριός εύκολα θα θεωρήσει πως ο Δίδυμος απλώς «του πάει κόντρα» για να τονώσει τον εγωισμό του και να πάρει τα ηνία της σχέσης, κάτι για το οποίο ο Δίδυμος αδιαφορεί παντελώς, επιζητά απλώς λίγο ένταση, λίγο πάθος και έναν άξιο αντίπαλο στα πνευματικά παιχνίδια. Όσο όμως οι διαπληκτισμοί αυξάνονται, τόσο φουντώνει η φωτιά και είναι επικίνδυνο αυτό στο τέλος να κάψει και τους δυο.

 

Οι δυο τους προσεγγίζουν τη ζωή σα διασκέδαση, ενώ σύντομα θεμελιώνουν πάνω απ’ όλα τη φιλία. Και όχι ότι η σεξουαλική ένταση απουσιάζει – το αντίθετο μάλιστα – απλώς σταδιακά μεταμορφώνεται σε κάτι πιο στιβαρό. Φτάνει τότε η ζωή να εξυψώνεται ώστε να αποτελέσουν τους δυο ανεξάρτητους εκείνους ανθρώπους που όταν καταφέρνουν να ενωθούν αποτελούν τα δυο μισά ενός όλου.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.