Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αιγόκερως – Δίδυμος

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Αιγόκερως-Δίδυμος-1.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Δίδυμος με τον Αιγόκερω;

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Δίδυμο;

 

Μια συναστρία Γης- Αέρα δε τη λες και ιδανική. Και αυτό γιατί τα δυο αυτά στοιχεία αντιμετωπίζουν τη ζωή με διαφορετική φιλοσοφία. Ο Αέρας είναι δραστήριος, κινείται κι ελίσσεται γρήγορα, βαριέται εύκολα και επιζητά την αλλαγή. Τα ζώδια της Γης, και ειδικά ο Αιγόκερως, αναζητούν την ασφάλεια, και τη σταθερή εξέλιξη. Ας εξετάσουμε όμως αναλυτικά τα στοιχεία που συνθέτουν αυτή τη σχέση.

 

Αρχικά έχουμε την ένωση των δυο κυβερνητών πλανητών. Του Ερμή και του Κρόνου. Ο Κρόνος (κυβερνήτης του Αιγόκερου) είναι η ενέργεια του Πατέρα, αυτός που ακολουθεί μια πορεία για να εξασφαλίζει μόνιμα την επιτυχία μέσα από σίγουρα βήματα. Ο Ερμής (κυβερνήτης του Δίδυμου) είναι ο αιώνιος έφηβος που το μυαλό του τρέχει με χίλιες στροφές το λεπτό, λατρεύει να πειράζει το κόσμο και αλλάζει χόμπι κάθε 2 μέρες. Καταλαβαίνεις γιατί δύσκολα ανέχεται ο ένας τον άλλον… Ο Δίδυμος χαρακτηρίζει τον Αιγόκερω ως οπισθοδρομικό και πεισματάρη, ενώ ο Αιγόκερως εκλαμβάνει την ευελιξία του Δίδυμου ως ανευθυνότητα.

 

Είναι και που του Δίδυμου του αρέσει να εκφράζεται και μπορεί να το κάνει άψογα μέσα σε μια σχέση. Ο Αιγόκερως είναι μαθημένος να προστατεύει τα συναισθήματά του, να τα φυλάει με κίνδυνο μήπως του αποσπάσει κάποιος τον έλεγχο. Ο Δίδυμος σε αυτή τη σχέση χρειάζεται να προσπαθήσει αρκετά, δημιουργώντας για τον Αιγόκερω ένα ασφαλές περιβάλλον. Αλλά μπορεί να τον μάθει να ανοίγεται. Θα χρειαστεί χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα θα ανταμείψει και τους δυο.

 

Είναι και που ο Αιγόκερως επιθυμεί αποτελέσματα και πράξεις, ενώ ο Δίδυμος είναι περισσότερο θεωρητικός χαρακτήρας.. Ο Αιγόκερως χρειάζεται να επιμείνει (ευτυχώς ξέρει να το κάνει), δείχνοντας μόνιμα στον σύντροφό του πως η προσπάθεια αξίζει και μπορεί να οδηγήσει σε επιτυχία. Ο Δίδυμος, ως Μεταβλητό ζώδιο που είναι, θα παραδειγματιστεί από τη στάση του Αιγόκερου και θα φτάσει να οδεύει σε μονοπάτια που πάντα ήθελε αλλά δεν ήξερε τον τρόπο να το κάνει.

 

Φυσικά και μπορεί να λειτουργήσει η σχέση. Ο Αιγόκερως καταλήγει εύκολα να έχει τον έλεγχο και να οδηγεί τη σχέση όπως και όπου του αρέσει, ενώ ο Δίδυμος του χαρίζει μόνιμα φρέσκιες ιδέες και ενεργοποιεί τη Παρορμητική Ποιότητα του Αιγόκερου. Και αυτή αναλαμβάνει τα υπόλοιπα ώστε να διατηρήσουν μια σχέση αλληλοσεβασμού και βαθιάς Αγάπης. Μπορεί η προσπάθεια που απαιτείται να είναι μεγαλύτερη απ’ ότι συνήθως καταβάλλεις. Μεγαλύτερη όμως είναι και η ικανοποίηση αφού τα καταφέρουν!

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.