Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Παρθένος – Παρθένος

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Παρθένος-Παρθένος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Παρθένο;

 

Κάποιοι λένε πως η τέλεια σχέση είναι κάτι το αδύνατο, το ουτοπικό. Όμως οι δυο τελειομανείς του Ζωδιακού (οι Παρθένοι φυσικά) έρχονται να ενωθούν και να τους διαψεύσουν.

 

Ο Παρθένος είναι το Ζώδιο της προσφοράς, του αρέσει περισσότερο από κάθε άλλον να φροντίζει, να χαρίζει απλόχερα ό,τι μπορεί σε αυτούς που έχουν ανάγκη και σε αυτούς που αγαπά. Δεν έχει συνηθίσει όμως να λαμβάνει, κι έτσι όταν πρωτοδημιουργήσει σχέση με ομοζώδιό του αισθάνεται πως ανεβαίνει σε ένα βάθρο – εκεί που πάντα ήξερε πως ανήκει – και το απολαμβάνει δεόντως. Και τι κάνει ο Παρθένος όταν αισθάνεται ικανοποιημένος; Συνεχίζει να προσφέρει, ως μέσω επιστροφής της ευχαρίστησης. Έτσι, οι δυο αυτοί μπορούν να δημιουργήσουν μια ισορροπημένη σχέση η οποία βασίζεται στη συνεχή προσοχή, φροντίδα και με τον καιρό στην ικανοποίηση κάθε καπρίτσιου.

 

Ναι, οι Παρθένοι είναι τελειομανείς αλλά δεν είναι τέλειοι (δυστυχώς). Έτσι γίνονται συχνά ανασφαλής και δυο ανασφαλής άνθρωποι μαζί μπορούν είτε να αναδειχθούν μαζί, αφού ο ένας βοηθά τον άλλον να γεμίσει δύναμη και αυτοπεποίθηση, είτε μπορούν να κατρακυλήσουν μαζί στον βούρκο της κριτικής. Ο κυβερνήτης τους, Ερμής, βοηθά στην περιβόητη εξυπνάδα και τακτοποίηση της σκέψης που διαθέτουν, αλλά είναι επίσης ο ίδιος που χαρίζει τη κοφτερή γλώσσα που είναι ικανή το φαρμάκι της να σκοτώσει και το φίδι το ίδιο.

 

Όσο όμως κι αν μόνιμα μετράνε τα θετικά και τα αρνητικά του συντρόφου τους, πάντα η ζυγαριά θα γέρνει στα όμορφα, εκεί που βρίσκεται η πρακτική σκέψη, ο ρομαντισμός, η αυτοθυσία, η ειλικρινής επικοινωνία, ο ατελείωτος ερωτισμός. Με δυο λόγια, αυτό το ζευγάρι βρίσκει όλα όσα έψαχνε σε έναν σύντροφο ζωής. Κι αν λες πως αποκλείεται δυο άνθρωποι να ταιριάξουν τόσο πολύ, σκέψου πως ο Παρθένος είναι Ζώδιο Μεταβλητό και γνωρίζει τη τέχνη του συμβιβασμού. Ξέρει πώς να υποχωρεί και να κάνει πίσω για το καλό της ομάδας – σχέσης. Αναγνωρίζει την αληθινή αξία της ένωσης και προσπαθεί συνεχώς να ικανοποιεί τον σύντροφό του.

 

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που μπορεί να ζει απομονωμένα και αυτό όντως τους βοηθά. Όσο λείπει η συνεχής ανάλυση (η σχέση δε γίνεται να είναι ένα ατελείωτο ραντεβού στον ψυχαναλυτή) και δέχονται μεγάλες δόσεις πώς να το πω;… «σωματικής αλληλεπίδρασης», το πρακτικό αυτό Γήινο ζευγάρι εκτιμά την αφοσίωση, το έξυπνο χιούμορ, την συνεργασία, την αληθινή αγάπη. Παρ ’όλο που αναγνωρίζουν από τη πρώτη στιγμή πως ο σύντροφός τους δεν είναι τέλειος (ή επειδή ακριβώς το γνωρίζουν) μπορούν να ενωθούν στην τέλεια σχέση που πάντα αναζητούσαν.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.