Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2019/10/Νέα-Σελήνη-Σκορπιός-2019-Πλούτωνας-Ουρανός-αντίθεση-αυτοπεποίθηση-νέα-ξεκινήματα-αρχή-Ελλάδα-Κύπρος-Φαίδρα.jpg

Νέα Σελήνη την 28η Οκτωβρίου και φωνάζει πράγματι “ΟΧΙ”, αφού βρίσκεται στον Σκορπιό ενώ σχηματίζει αντίθεση ακριβείας με τον επαναστάτη Ουρανό.

 

Που λέμε ΌΧΙ με αυτήν την νέα Σελήνη:

  1. Στην στασιμότητα. Το να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια είναι η χειρότερη μορφή κόλασης. Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα και συμβολίζει τον κάτω κόσμο, που συχνά μας εγκλωβίζει σε μια επανάληψη – η χειρότερη μορφή βασανιστηρίου που προκαλούμε συχνά εμείς οι ίδιοι. Μα γιατί να το κάνουμε αυτό; Από τον φόβο της αλλαγής. Το γνώριμο είναι ασφαλέστερο. Αλλά όταν γίνεται κουραστικό, λυπηρό και επίπεδο, τότε ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε.
  2. Ούτως ή άλλως κάθε νέα Σελήνη είναι η ιδανική στιγμή για νέα αρχή! Εξαρτάται κάθε φορά που συμβαίνει η νέα Σελήνη στον γενέθλιο χάρτη του καθένα, αλλά έτσι στα βασικά, καθώς πραγματοποιείται στον 1ο οίκο απ’ την οπτική της Ελλάδας και της Κύπρου, δείχνει πως κυριαρχεί η ενέργεια αλλαγής στον τρόπο ζωής και στις σχέσεις.
  3. Καλή ευκαιρία επίσης να πούμε “όχι” σε όσα μας ρίχνουν την αυτοπεποίθηση. Βάλτε μουσική, βρεθείτε με φίλους, ας κάνουμε όσα μας αρέσουν και μας γεμίζουν χαρά, ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση. Πολλοί θα θελήσουν στην ζωή να μας ρίξουν, ειδικά όταν δεν είμαστε μίζεροι όπως εκείνοι. Σε πείσμα όμως αυτής της τάσης, εμείς θα παραμένουμε αισιόδοξοι επαναστάτες, σίγουροι για την καλοσύνη και τις ικανότητές μας.
  4. Ο Πλούτωνας, που είναι κυβερνήτης του Σκορπιού, βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο του ωροσκοπίου, στο λεγόμενο ναδίρ από την οπτική της Ελλάδας. Αυτό δείχνει πως όσοι ζουν εκεί ή θα βρεθούν εκείνες τις μέρες στην Ελλάδα, θα αισθανθούν ηχηρότερα την ενέργεια της Νέας Σελήνης. Ο τρόπος που αυτό συμβαίνει είναι όμως κάπως άγαρμπος, καθώς προκαλούνται εχθρικές αντιδράσεις και σωματικές επιθέσεις. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε ανθρώπους επιθετικούς και να μην προκαλούμε τις καταστάσεις.
  5. Από την οπτική της Κύπρου η ενέργεια είναι λίγο πιο ήπια και ευνοεί επίσης τα νέα οικονομικά ξεκινήματα, εκτός από τα προσωπικά (δηλαδή αλλαγή τρόπου στάσης και αντιμετώπισης καταστάσεων).

 

Εν τω μεταξύ, όσο διαρκεί η επιρροή της νέας Σελήνης (25-31 Οκτωβρίου), γινόμαστε πιο δεκτικοί στην αλλαγή και μπορούμε να πειραματιστούμε με τις έννοιες του μαγνητισμού και της ευχαρίστησης (Σκορπιός είναι αυτός – κρίμα να μην τον αξιοποιήσουμε!). Οπότε όσο περισσότερο μπορούμε, ας βρούμε τρόπους να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε όσα βιώνουμε νιώθοντας ευτυχισμένοι, να διασκεδάσουμε απολαμβάνοντας τις εμπειρίες που βιώνουμε. Δεν μιλάω εδώ για απλή εκτόνωση της ενέργειας, αλλά για πραγματική ευχαρίστηση. Ο Σκορπιός αρχετυπικά ξέρει πως το αξίζει – εμείς;

Ας ηρεμήσουμε τις ανασφάλειες που καλπάζουν μέσα μας και ας αναλάβουμε δράση ώστε να κινητοποιηθούμε, να κάνουμε την ζωή μας πιο χαρούμενη, όπως την θέλουμε!

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 28 Οκτώβρη, στην 4η μοίρα του Σκορπιού στις 5:38π.μ. Μας επηρεάζει όλους, είναι μια ενέργεια που υπάρχει και κυριαρχεί. Αλλάζει στον καθέναν ο τρόπος και η ένταση που τον επηρεάζει. Πιο πολύ την αισθάνονται τα Σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) του πρώτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή Σελήνη στις πρώτες μοίρες των ζωδίων αυτών.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.