Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/11/νέα-Σελήνη-στον-Σκορπιό-1280x800.jpg

Η νέα Σελήνη του μήνα συμβαίνει την Πέμπτη 04.11 στο ζώδιο του Σκορπιού και θέτει την βάση για τον επόμενο Σεληνιακό κύκλο που περιλαμβάνει 2 εκλείψεις. Ξέρω πως δίνουμε λίγο παραπάνω βάση στις εκλείψεις, όμως αξίζει να αναγνωρίζουμε την ενέργεια όταν αυτή χτίζεται μέχρι εκεί.

Το χαρακτηριστικό της νέας αυτής Σελήνης είναι πως σχηματίζει αντίθεση ακριβείας με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Τι σημαίνει αυτό;

  1. Πως επηρεάζει ιδιαίτερα Σκορπιούς, Υδροχόους, Ταύρους και Λέοντες.
  2. Πως έχει μια ενέργεια εκρηκτική που δείχνει να παλεύει το γνώριμο, το παλιό, με το νέο.

 

Αυτό που μου βγάζει είναι ένα σημείο καμπής για πολλούς ανθρώπους, ένα σημείο της ζωής τους που ετοιμάζεται να συμβεί κάτι σημαντικό και θα κριθούν πολλά από τις αποφάσεις που θα πάρουμε αυτές τις μέρες.

 

Η Σκορπίσια νέα Σελήνη υποδηλώνει μια μεταμορφωτική περίοδο. Η παγίδα είναι πως ταυτόχρονα η ενέργεια του να επαναλάβουμε τα ίδια, είναι ισχυρή. Το να κάνουμε τα ίδια λάθη.

 

Η νέα Σελήνη είναι πάντα στιγμή με ευκαιρία για νέα ξεκινήματα. Όμως τώρα είναι τόσο άκαμπτη, που φοβάμαι πως για πολλούς θα φτάσει απλά να εκφραστεί με το να αντιδράσουν με τον γνώριμο τρόπο. Εκείνο που δεν έβγαλε όμως πουθενά.

Διάβασα κάπου (δεν μπόρεσαν να βρω σίγουρα ποι@ το είπε): “Δεν είναι λάθος να κάνεις λάθος. Αλλά είναι λάθος να επαναλάβεις το ίδιο λάθος.

 

Κι όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι (ναι, κι εσύ), τείνουμε να επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Και τώρα αυτές τις μέρες, φαίνεται εντονότερα. Άρα θεωρώ πως μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε, να μην πέσουμε στην παγίδα του ατέρμονα βρόγχου.

 

Η ενέργεια του Ουρανού από τον Ταύρο ενθαρρύνει την αλλαγή, να ξεκολλήσουμε από το γνώριμο μοτίβο.

Ουρανός στον Ταύρο

Υπάρχουν έντονα και βαθιά συναισθήματα που πηγάζουν από την ανάγκη μας για αλλαγή. Ας σημειώσουμε πως αλλαγή δεν είναι μόνο η αλλαγή μιας κατάστασης, συχνότερα είναι η αλλαγή του πως εμείς την αντιμετωπίζουμε.

 

Ας προσέξουμε επίσης για ανασφάλειες αυτές τις μέρες. Είναι μια νέα Σελήνη που περισσότερο μοιάζει με Πανσέληνο. Κι αυτό γιατί αναστατώνει, μας μπερδεύει, επιθυμεί για αρκετούς την αλλαγή μέσω της καταστροφής. Και το κάνει με απότομο τρόπο.

 

Υπάρχει ένταση όμως στην ενέργεια των ημερών. Ας προσέξουμε να μην τσακωθούμε για ασήμαντα πράγματα που μετά το μετανιώνουμε. Το κλειδί εδώ είναι να γνωρίζουμε το πόσο απαραίτητοι είναι οι συμβιβασμοί σε κάθε σχέση. Αν όμως είναι να φτάσουμε να νερώνουμε τόσο πολύ το κρασί μας που στο τέλος να πίνουμε σκέτο νερό, τότε δεν συμβιβαζόμαστε. Τότε μας χειραγωγούν.

 

Αυτές ήταν οι σκέψεις μου για την δυνατή νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Ελπίζω να θέσει την βάση μεταμόρφωσης και εξέλιξης για τις δύο εκλείψεις που ακολουθούν,

με Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.