Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αφροδίτη εξάγωνο Δίας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/10/Αφροδίτη-εξάγωνο-Δίας-αστρολογικό-Καπέλο-προβλέψεις-Οκτώβριος-Τοξότης-Υδροχόος-τύχη-σχέσεις-προσωπική-εξέλιξη-1280x800.jpg

Αφροδίτη και ο Δίας θεωρούνται οι δύο πιο ευμενείς πλανήτες. Φέρνουν όλα τα καλά, δώρα, επιτυχίες, χαρές. Η όψη εξαγώνου είναι μια εύκολη όψη, με την έννοια πως κατά κανόνα δεν δυσκολεύει τα πλανητικά σώματα από το να συνεννοηθούν και να σμίξουν αρμονικά την ενέργειά τους.

Θα δείτε λοιπόν να μιλάνε αυτές τις μέρες για βελτίωση των σχέσεων. Και πράγματι αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά θα ήθελα να δούμε μια πιο προσωπική πτυχή. Να σημειώσω επίσης πως τα εξάγωνα δεν έχουν τόσο ισχυρή ενέργεια ή διάρκεια, οπότε μας επηρεάζει από χθες και μέχρι το ΣαββατοΚύριακο.

 

Έχετε παρατηρήσει πως μετά από περίοδο πολέμου, οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι; Έχουν χάσει τα πάντα, κοντινά πρόσωπα, περιουσίες, την υγεία και ένα σωρό άλλες απώλειες. Κι όμως, βλέπουμε πως σε ιστορικές φωτογραφίες λάμπουν. Μα δεν μπορεί να μην είναι θλιμμένοι μετά από τόση απώλεια. Τι συμβαίνει;

Βασικά αυτό που αλλάζει είναι πως εκεί που υπήρχε απόγνωση, τώρα βασιλεύει η ελπίδα. Τα πράγματα δεν είναι ιδανικά σε καμία περίπτωση και ίσως αργήσουν να είναι. Όμως δεν είναι εκείνο που ήταν. Είναι τώρα από μία άποψη καλύτερα.

Επίσης, μετά από ισχυρά σοκ της ζωής, μαθαίνουμε να εκτιμούμε ευκολότερα τις καθημερινές ομορφιές. Πλέον το χαμόγελο δεν είναι μια “τοξική θετικότητα” όπως τώρα συχνά ακούω να το χαρακτηρίζουν. Βγαίνει από μέσα, παρά τα βάσανα. Και αυτό δεν σημαίνει πως είναι όλα τέλεια – γιατί ποτέ δεν είναι. Σημαίνει πως μαθαίνουμε να εκτιμούμε.

 

Το ίδιο συμβαίνει και όταν ξεπερνούμε προσωπικές μάχες.

 

Κι όμως στην καθημερινότητά μου φτάνω να θέλω να με αγαπούν οι δικοί μου άνθρωποι, τα παιδιά μου, @ σύντροφος, να είμαι καλή στην δουλειά μου, να είμαι καλή φίλη, καλή αδελφή και κόρη. Και τελικά η χαρά που θέλω να βιώσω, η ευτυχία που ζητάω, ο ρομαντισμός που ψάχνω, όλη η αγάπη για την οποία διψάω, είναι άπιαστη. Το μυαλό κρίνει και αποφασίζει πως “αυτό δεν αρκεί”.

Κι έρχεται το εξάγωνο τώρα, η υπέροχη αυτή ανάμειξη της ενέργειας Αφροδίτης – Δία, που λέει: “μείνε λίγο ακίνητη και παρατήρησε. Στάσου να εκτιμήσεις όσα έχεις.”

Το να εκτιμούμε δεν σημαίνει να κρίνουμε, να μετράμε ή ξαφνικά να αναθεωρούμε πως κάτι που δεν μας άρεσε, τώρα πλέον είναι εκείνο που χρειάζομαι.

Το να εκτιμούμε δείχνει πως αναγνωρίζουμε την Θεϊκή υπόσταση στα πάντα γύρω μας. Να παρατηρούμε όπως τα παιδιά και να λέμε “πόσο όμορφο!” αλλά και “πόσο στενάχωρο” ή “με μπερδεύει”. Η εκτίμηση έχει να κάνει με το να βιώνουμε κάθε εμπειρία του παρόντος. Και είναι θεωρώ πολύ σημαντική τακτική ως τρόπος ζωής.

 

Το εξάγωνο κορυφώνεται Πέμπτη 28.10 στις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδος. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη και ο Δίας, ορθόδρομος πλέον, στον Υδροχόο. Και οι δύο πλανήτες στην 22η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Αφροδίτη στον Τοξότη

 

Ένας βασικός τρόπος να υμνήσουμε το εξάγωνο, είναι να επικεντρωθούμε στην επέκταση (Δίας), της Αγάπης του εαυτού (Αφροδίτη). Και θα μας χρειαστεί κάτι τέτοιο, καθώς η ενέργεια χτίζεται για το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο (κορυφώνεται 30.10) που μας περιορίζει, μας κάνει να σκεφτόμαστε μάλλον τα χειρότερα, κυριαρχεί μια θλίψη στην ατμόσφαιρα. Άρα ναι, το εξάγωνο αυτό τώρα είναι μια καλοδεχούμενη ανάσα. Είναι και κάτι περισσότερο. Μια ευκαιρία να καταφέρουμε να εκτιμήσουμε τα πάντα γύρω μας. Συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μας.

Εξατομικευμένες κατευθύνσεις και σχετικές τεχνικές για τον κάθε έναν ξεχωριστά, δίνονται στις ατομικές προβλέψεις που βασίζονται στον γενέθλιο χάρτη και αφορούν το επόμενο 6μηνο. Και απέκτησαν πάλι αρκετή δημοφιλία εν όψη και των εκλείψεων. Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες λεπτομέρειες.

Προβλέψεις στην Αστρολογία

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

 

Η φωτογραφία είναι της Rachel Burkum από το Pixabay

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.