Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

6 Αλήθειες για τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Λέγεται πως η 15η μοίρα όλων των ζωδίων είναι η απόλυτη έκφρασή τους! Κάθε ζώδιο χωρίζεται σε 30 μοίρες (30*12=360 για να συμπληρωθεί ο κύκλος) και άρα η 15η βρίσκεται πράγματι στον πυρήνα του κάθε ενός από τα ζώδια. Οι προηγούμενες μοίρες είναι τότε που η ενέργεια του ζωδίου ακόμα χτίζεται, πλάθεται, ενώ στις επόμενες τότε που η ενέργεια κορυφώνεται. Ωστόσο κάθε Νέα Σελήνη δονείται πάντα πιο κοντά στις μικρότερες μοίρες. Και όχι γιατί συμβαίνει εκεί (μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε από τις 360 μοίρες), αλλά γιατί σχετίζεται ενεργειακά με τα νέα ξεκινήματα. Σε κάθε νέα Σελήνη μπορούμε να ανακαλύψουμε μια φρέσκια πρόθεση ή μια κατεύθυνση αλλά η εικόνα και η τροχιά που θα ακολουθήσουμε δεν μας είναι ξεκάθαρη. Αυτό είναι όμως που κάνει κάθε Νέα Σελήνη τόσο μαγική, καθώς όλα είναι δυνατά!

 

Οπότε ας δούμε το πώς η μέγιστη ενέργεια του Τοξότη εκφράζεται όταν ενώνεται με την αρχή που φέρνει η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη με τις 6 Αλήθειες για τη Νέα Σελήνη του Τοξότη:

  1. Αρχικά, ανεξάρτητα από όλα τα παραπάνω, μια Νέα Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί πάντα μια νέα ελπίδα, υπάρχει έτσι μια βαθμιαία αισιοδοξία που αναπτύσσεται μέσα μας. Όμως από την οπτική της Ελλάδας, πάνω στον Ωροσκόπο του χάρτη της Νέας Σελήνης βρίσκεται ο Κρόνος, ενώ από την οπτική της Κύπρου συναντάμε αντίστοιχα τον Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει πως από τη μία ζητάμε περισσότερα από τη ζωή, αλλά από την άλλη αισθανόμαστε καταπιεσμένοι στο να τα διεκδικήσουμε. Η ενέργεια της Νέας Σελήνης είναι μεγαλειώδης, φυτεύει τον σπόρο της γέννησης και της αισιοδοξίας μέσα μας αλλά κάτι σα να τον εμποδίζει να εκφραστεί (αν δεν μένετε σε Ελλάδα ή Κύπρο αυτό δεν σας επηρεάζει). Ας θυμόμαστε – οι περιστάσεις συχνά βάζουν εμπόδια αλλά τα μεγαλύτερα εξ’αυτών τα θέτουμε εμείς στους εαυτούς μας.

Αριστερά: Νέα Σελήνη από Αθήνα Δεξιά: Νέα Σελήνη από Λευκωσία

  1. Μία από τις δυνάμεις που υφίστανται μέσα στο αρχέτυπο του Τοξότη είναι αυτή της μεγέθυνσης του καλού. Ας το συνυπολογίσουμε και με την σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύες η οποία ολοκληρώνεται την ίδια μέρα, μου γεννάται η αίσθηση πως μπορούμε πραγματικά να αυξήσουμε τα πάντα – κάθε συναίσθημα, κάθε μοτίβο. Κι αφού μπορούμε να μεγεθύνουμε κάτι, ας χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη ώστε να μεγεθύνουμε την αλήθεια, την ομορφιά, την καλοσύνη και την αγάπη. Ο τρόπος να έρθουμε σε μια κατάσταση επιτυχίας και προσωπικής λάμψης, είναι με το να αλληλοεπιδρούμε με θετικότητα. Ο Άρης στους Ιχθύες και ειδικά τώρα σε σύνοδο με τον κυβερνήτη τους – Ποσειδώνα – μας δηλώνει πως η αγάπη είναι δύναμη και με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να την εκδηλώσουμε. Δυναμικά.

Διάβασε για τον Άρη στους Ιχθύες ΕΔΩ

 

  1. Η Νέα Σελήνη κορυφώνεται στις 07 Δεκεμβρίου στις 09:20 το πρωί και τότε Ήλιος και Σελήνη βρίσκονται από κοινού να σχηματίζουν τετράγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα.

 

  1. Έχετε ακούσει κάποιες ιστορίες μεταμόρφωσης από ανθρώπους που είχαν μια σειρά από σκληρά γεγονότα, αγωνίστηκαν να ξεπεράσουν κάποιον εθισμό ή κατάθλιψη, είχαν παρασυρθεί σε κάποια υπερβολικά αυτοκαταστροφική περίοδο ίσως… μέχρις ότου ανακάλυψαν τα οφέλη του διαλογισμού, ή της κοσμολογίας, της γιόγκα, του νόμου της έλξης, της αστρολογίας κλπ… Βρήκαν ουσιαστικά μια φιλοσοφία, μια πρακτική που τους έδωσε καλύτερη προοπτική, τους βοήθησε να αντικρύσουν την μεγαλύτερη εικόνα, τους έδωσε ένα αίσθημα αιτιολόγησης, ένα «γιατί» μαζί με μια σύνδεση με κάτι ανώτερο από τον εαυτό τους. Όταν σταμάτησαν λοιπόν να βουλιάζουν στα προβλήματα, κατάφεραν να διοχετεύσουν την ενέργεια σε έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής που σκοπό είχε την επέκταση του καλού. Αυτή ακριβώς η ευκαιρία βρίσκεται εδώ μέσα στην ενέργεια της Νέας Σελήνης και τίποτα δε μας σταματά από το να την αξιοποιήσουμε όπως θέλει ο καθένας.

 

  1. Υπάρχει συχνά η λανθασμένη αντίληψη πως κάθε Νέα Σελήνη ή Πανσέληνος ή οτιδήποτε, επηρεάζει κυρίως μόνο κάποια συγκεκριμένα ζώδια. Σας το τονίζω πάντα πως μας επηρεάζουν όλους, αλλά σίγουρα τώρα περισσότερο αν έχουμε Ήλιο, Σελήνη, Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες ανάμεσα στην 12η– 17η μοίρα των Μεταβλητών Ζωδίων.

Διάβασε για τα Μεταβλητά ζώδια ΕΔΩ.

 

  1. Η Νέα Σελήνη βρίσκεται πάνω στον Σταθερό Αστέρα Sarin ο οποίος είναι αστέρας που ανήκει στον αστερισμό του Ηρακλή. Συγκεκριμένα ο Sarin βρίσκεται στο σημείο της καρδιάς του ημίθεου ήρωα όπως διακρίνεται και στη φωτογραφία. Κατά τον Πτολεμαίο, ο Sarin έχει την φύση του Ερμή, ενώ προσφέρει δύναμη χαρακτήρα, ακεραιότητα, συνδέεται με την ανθεκτικότητα και τη σταθερότητα προς έναν σκοπό. Έχει έντονη ενέργεια ως η «καρδιά του Ηρακλή» εκεί που βρίσκεται η καλοσύνη του και από εκεί που πήγαζε αληθινά ο ηρωισμός του. Το γεγονός πως συνδέεται με την Νέα Σελήνη της Παρασκευής, βοηθά ακόμα περισσότερο το να καταπολεμήσουμε αυτοκαταστροφικές ή γενικά αρνητικές συνήθειες, ενώ εντείνει το όλο πνεύμα καλοσύνης και αποφασιστικότητας που ήδη εντοπίσαμε.

 

Είθε να έχουμε μια πραγματικά μαγευτική και ενθαρρυντική νέα Σελήνη, την τελευταία για το 2018. Η επόμενη νέα Σελήνη θα γίνει στις 06.01, θα είναι και μερική έκλειψη Ηλίου και θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.