Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2020/01/Νέα-Σελήνη-Υδροχόος-ελευθερία-Αστρολογικό-Καπέλο-Φαίδρα-Θεολόγη-Λέων-ρομαντισμός-Γενάρης-αστρολογία-ζώδια.jpg

Η Νέα Σελήνη την Παρασκευή συμβαίνει στον Υδροχόο και σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη του Υδροχόου, τον Ουρανό. Το κύριο θέμα της είναι η ελευθερία. Ακούγεται γενικό αυτό; Ας εξηγήσω πως μας επηρεάζει όπως βλέπω τον χάρτη:

 

Ας αναλογιστούμε τι μας προσφέρει ελευθερία. Τι θα θέλαμε για να αισθανθούμε ελεύθεροι και τι μας εμποδίζει. Κάποιος αισθάνεται εγκλωβισμένος σε μία σχέση, άλλος πιστεύει πως πρέπει να δεσμευτεί σε κάτι ώστε να διώξει έναν μεγάλο φόβο (π.χ. να κόψω το κάπνισμα ώστε να μην φοβάμαι τα προβλήματα υγείας που το συνοδεύουν). Είτε χρειάζεται κάτι να ξεκινήσουμε, είτε να τερματίσουμε λοιπόν για να επιτύχουμε το επίπεδο της ελευθερίας που επιθυμούμε και είναι εφικτό, η νέα αυτή Σελήνη στον Υδροχόο μας βοηθά και μας “σπρώχνει” στο να το καταφέρουμε.

Το θέμα είναι πως συχνά θεωρούμε πως δεν γίνεται να είμαστε και ελεύθεροι και ασφαλείς, νιώθουμε πως ίσως χρειάζεται να θυσιάσουμε το ένα για το άλλο. Για παράδειγμα θα ήθελα να έχω την ελευθερία να ταξιδεύω μόνος συνέχεια, αλλά δεν είναι και τόσο ασφαλές να το κάνω. Ή και αντίθετα, πως δεν γίνεται να διατηρώ μία ασφαλής σχέση με έναν σύντροφο και ταυτόχρονα να είμαι και “ελεύθερος” να κάνω ό,τι θέλω. Αυτές οι δύο δηλώσεις θεωρούν πως η ελευθερία είναι αντίθετη της ασφάλειας αλλά ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πόσο μάλλον τώρα με την νέα αυτή Σελήνη που παρατηρούμε πως οι δύο αυτές έννοιες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να απελευθερωθούμε και να νιώσουμε πιο ασφαλείς;

Η ελευθερία είτε έρχεται υπό όρους (θα νιώσω ελεύθερος όταν…….) είτε υπερβατικά (όπως για παράδειγμα η συναισθηματική ελευθερία). Την πρώτη μορφή την αντιλαμβανόμαστε ευκολότερα γιατί σχετίζεται με πιο απτά και συνήθως υλικά πράγματα. Αλλά η υπερβατική δεν απαιτεί τίποτα το εξωτερικό, είναι η ανιδιοτελής ελευθερία που πηγάζει από μέσα μας και είναι πιο ζωντανή, πιο απελευθερωτική και μας βοηθά στο να βιώνουμε αυθεντικές στιγμές. Είναι η ελευθερία του να λέω όσα νιώθω στον σύντροφο-φίλο-γονέα γιατί ξέρω πως δε θα με κρίνει, δεν θα παρεξηγηθεί, θα δεχτεί τα πάντα σαν να τα έλεγε ο ίδιος. Είναι η ελευθερία που βιώνουμε στις πιο προσωπικές μας στιγμές και κάνουμε ότι θέλουμε. Στο ντουζ, στον οργασμό, όταν παίζουμε στην φύση, όταν αγαπάμε και αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, όταν γελάμε!

 

Όλες οι παραπάνω στιγμές κυβερνώνται από τον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που τώρα ενεργοποιείται έντονα. Τις βιώνουμε όταν σταματάμε να νοιαζόμαστε για το “τι θα πουν οι άλλοι”, πως φαινόμαστε, ή όταν γενικώς ανησυχούμε. Τις βιώνουμε όταν περνάμε καλά! Όταν ξέρουμε πως η αυθεντικότητά μας είναι εκείνο που οι άλλοι ξεχωρίζουν και αγαπούν σε εμάς.

 

Τέλος να πούμε πως όλο αυτό το διάστημα από την Νέα Σελήνη μέχρι και την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 09 Φεβρουαρίου που η Σελήνη γεμίζει, ενεργοποιείται το αρχέτυπο του ρομαντισμού, του έρωτα. Μπορεί ο Λέων να είναι που κυβερνά τον έρωτα και το φλερτ, αλλά ο Υδροχόος τώρα με την Νέα Σελήνη βγάζει στην επιφάνεια επίσης έναν ρομαντισμό μέσα από την πνευματική αναγνώριση του Άλλου. Δηλαδή όταν βλέπω κάποιον και μπορώ να καταλάβω πόσο συμβατός είναι μαζί μου πνευματικά (στο μυαλό αλλά και στο ψυχικό του ταξίδι). Αναγνωρίζουμε το επίπεδο ευφυΐας (όχι μόνο η εξυπνάδα αλλά και η συναισθηματική ευφυΐα για παράδειγμα) και δονούμαστε ευκολότερα με τρόπο ώστε να προσελκύσουμε αντίστοιχες με εμάς συχνότητες.

Έτσι, όλο αυτό το διάστημα μέχρι και τις 09 Φεβρουαρίου που έχουμε την Πανσέληνο στον Λέοντα, υπάρχει αυτό το θέμα της αντίληψης, είναι γενικά μία ενέργεια αναγνώρισης στον αέρα. Όπως και ο έρωτας που βρίσκεται γενικά στον αέρα. Εκείνον μπορεί να τον γιορτάσουμε στις 14 Φεβρουαρίου, αλλά σας το λέω πως από τώρα ήδη μέχρι και τις 09.02 ο έρωτας και ο ρομαντισμός είναι πιο αυξημένος και πιο ζωντανός. Ας είμαστε αυθεντικοί λοιπόν γιατί έτσι είναι πιο πιθανό να προσελκύσουμε ανθρώπους με παρόμοια πνευματική δόνηση.

Περισσότερα για τον Ουρανό στον Ταύρο που τώρα ενεργοποιείται ΕΔΩ.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 24.01 στις 11:41μ.μ. Έχει Ωροσκόπο Ζυγό και από την Ελλάδα και από την Κύπρο. Μας ευνοεί όλους αλλά λίγο περισσότερο όσους έχουν Ήλιο, Σελήνη ή άλλους προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες των Σταθερών Ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος)

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.