Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στον Καρκίνο

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2020/01/Under_the_Glow_of_Anomaly_Πανσέληνος-έκλειψη-Σελήνης-προβλέψεις-Αστρολογία-Καρκίνος-Αιγόκερως-Κρόνος-Πλούτωνας.jpg

Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο (το ζώδιο που η Σελήνη κυβερνά)!

Σαν να μην έφτανε αυτό, η έκλειψη πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι από την σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα – μια θαυμαστή στιγμή, μιας που αυτό είναι κάτι που συμβαίνει κάθε 35 με 40 χρόνια. Η σύνοδος αυτή γίνεται ακριβείας δύο μέρες μόνο μετά την έκλειψη (φυσικά βρίσκονται ήδη στην ίδια μοίρα τα δύο αυτά πλανητικά σώματα) και άρα είναι πολύ έντονη. Η ενέργεια της έκλειψης σχετίζεται άμεσα με την σύνοδο, και η σύνοδος θα διαρκέσει ως επιρροή, λόγω της έκλειψης. Άρα για να μην τα πολυλογώ, το άρθρο αυτό είναι αδελφικό με ΑΥΤΟ για την σύνοδο και σας προτείνω να το διαβάσετε ώστε να έχετε πιο σφαιρική εικόνα.

 

Οι εκλείψεις τείνουν να φέρνουν καταστάσεις που είναι πέραν του προγραμματισμού ή της φαντασίας μας. Φαντάζομαι συχνά τις εκλείψεις σαν πύλες από όπου νέες ενέργειες εισχωρούν μέσα μας, ενώ άλλες φεύγουν. Είναι απαραίτητο να παραμένουμε ήρεμοι σε τέτοιες περιόδους, αφού μια σπασμωδική κίνηση μπορεί να τροφοδοτήσει δράματα που πραγματικά δεν χρειάζονται την δική μας βοήθεια για να ανθίσουν – είναι συχνά αρκετά έντονα από μόνα τους. Όμως ας θυμόμαστε πως όσα συμβαίνουν τώρα έχουν την τάση να ενεργοποιούν μέσα μας παρελθοντικά τραύματα (Σελήνη σύνοδος Ν. Δεσμός), οπότε αισθανόμαστε πως η ζωή μας προκαλεί να δράσουμε. Όμως ξαναλέω, η παύση να εκτιμήσουμε μια κατάσταση είναι πιο σοφή αυτή την στιγμή. Η Παρορμητική ενέργεια που κυριαρχεί μας οδηγεί συχνά να αντιδρούμε άτσαλα στις καταστάσεις, αντί να δρούμε βάση της πραγματικής μας θέλησης. Δηλαδή λόγω των καταστάσεων μπορεί να φτάσουμε στο σημείο να επαναλάβουμε ίδια λάθη που λέγαμε πως θέλουμε να αποφύγουμε. Καλό θα ήταν πριν κάνουμε οτιδήποτε να είμαστε σίγουροι για τα προσωπικά μας θέλω και να μην τυφλωθούμε από την οργή ή από την θλίψη.

 

Λόγω της ενεργοποίησης της ενέργειας του Καρκίνου (Ύδωρ) έναντι σε αυτή του Αιγόκερου (Γης) που είναι πολύ τονισμένη, η έκλειψη μιλά για το νερό που πηγαίνει εκεί που προηγουμένως ήταν τα πράγματα στεγνά. Δάκρυα να τρέχουν από το συναίσθημα εκεί που το κρατούσαμε σαν να ήμασταν συναισθηματικά μουδιασμένοι, όπως επίσης και χαρά – ένωση εκεί που πρώτα ήμασταν πολύ απομακρυσμένοι για να ενωθούμε. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί επίσης και κυριολεκτικά, πως έχουμε μεγάλη ποσότητα βροχής, σε μέρη που περιμέναμε περιόδους ξηρασίας (ευχόμαστε να ισχύσει και για την Αυστραλία αυτό όπως συμβαίνει τώρα και σε άλλα μέρη του κόσμου).

 

Αυτή η πρώτη έκλειψη του 2020, είναι η δεύτερη της σειράς που πραγματοποιήθηκε. Οι εκλείψεις συμβαίνουν σε ζευγάρια και συνήθως τείνει να μας επηρεάζει η μία περισσότερο από την άλλη, ανάλογα τον γενέθλιο χάρτη του καθένα. Τώρα αυτή η έκλειψη Σελήνης, επηρεάζει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί περίπου από 05-16 του αντίστοιχου μήνα. Επηρεάζει επίσης και όσους έχουν πλανήτες κοντά στην 20 μοίρα οποιουδήποτε ζωδίου.

Διάβασε ΕΔΩ για την Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω που πραγματοποιήθηκε 26.12

Ο Καρκίνος (το ζώδιο που πραγματοποιείται η έκλειψη) είναι αρκετά ευαίσθητο ζώδιο το οποίο αντιπροσωπεύεται από τον κάβουρα, που έχει μαλακό σώμα αλλά σκληρό κέλυφος για να το προστατέψει. Αυτό δείχνει και τον τρόπο με τον οποίον δημιουργούμε άμυνες γύρω από συναισθήματα που μοιάζουν πολύ έντονα ή ευαίσθητα ώστε να τα αντιμετωπίσουμε ή να τα γνωστοποιήσουμε. Με απλά λόγια είναι σαν η ζωή αυτή την στιγμή να συνωμοτεί (δεν έχω καλύτερη λέξη) για να μας κάνει να νιώσουμε, να μην κλείσουμε τους διακόπτες σε όσα πηγάζουν από τον συναισθηματικό μας εαυτό. Ακόμα και το πιο εύθραυστο συναίσθημα είναι δικό μας. Είναι πολύτιμο και – ειδικά όταν πηγάζει από την καλοσύνη – αξίζει να το υμνήσουμε και όχι να το κρύψουμε ή ακόμα χειρότερα, να ντρεπόμαστε για αυτό.

“Love, hope, fear, faith – these make humanity; These are its sign and note and character”

―  Robert Browning

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.