Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Παρθένος – Σκορπιος

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Παρθένος-Σκορπιός.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Σκορπιό;

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Παρθένο;

 

Η έλξη υπάρχει από τη πρώτη στιγμή. Ο πρακτικός Παρθένος μαγεύεται από το πάθος και το βάθος του Σκορπιού, ενώ ο Σκορπιός αισθάνεται πως βρίσκει αυτό ακριβώς που έψαχνε. Έναν πιστό, αντάξιό του σύντροφο που μπορεί να του προσφέρει όσα χρειάζεται. Και ανταποδίδει τα ίδια συναισθήματα. Γιατί σε αυτό το ζευγάρι, η προσφορά δεν έχει όρια.

 

Ο Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, ενώ ο Σκορπιός από τον Άρη και τον Πλούτωνα. Τώρα, αξίζει να σημειώσουμε πως Ερμής και Πλούτωνας είναι οι πιο απομακρυσμένοι Πλανήτες του Ηλιακού μας μεταξύ τους. Ο Ερμής είναι ο ταχύτερος, ενώ ο Πλούτωνας ο πιο απομακρυσμένος και πιο αργός. Παρ’ όλα αυτά, έχουν το ίδιο περίπου μέγεθος. Έτσι εμφανίζονται αυτοί οι δυο στους άλλους. Εντελώς διαφορετικοί, δυο άτομα που δε θα σου περνούσε εύκολα από το μυαλό πως θα ταιριάζανε. Διαθέτουν όμως τόσα πολλά κοινά, που σαν έρθουν σε επαφή το αντιλαμβάνονται άμεσα. Ο Παρθένος με τη λογική του και ο Σκορπιός με το ισχυρό του ένστικτο.

 

Πρόσθεσε στην εξίσωση τη σεξουαλική δύναμη του Άρη. Ταίριαξέ την με τη κυριαρχία του Παρθένου στο σώμα. Και τότε θα έχεις μια αστείρευτη πηγή πάθους και  μαγνητισμού. Αυτά που άλλοι πασχίζουν να αποκτήσουν με τον χρόνο, το ζευγάρι αυτό τα έχει εξ’ αρχής.

 

Ο Παρθένος είναι Ζώδιο της Γης, ενώ ο Σκορπιός του Νερού. Τα δυο αυτά στοιχεία ταιριάζουν πολύ αρμονικά μεταξύ τους. Αλλά, επειδή ο Σκορπιός είναι ή του ύψους ή τους βάθους, ενώ ο Παρθένος ταυτόχρονα αρκετά επικριτικός, δε το έχουν σε τίποτα να καταλήξουν να τους εκνευρίζει το κάθε τι που κάνει ο σύντροφός τους. Όπως για παράδειγμα, το πώς περπατάει, το πώς μιλάει, το πώς τρώει… Βάλε την εξίσωση και τη σταθερή ποιότητα του Σκορπιού που τον κάνει πεισματάρη.. Ποντάρουμε όμως στο γεγονός πως και οι δυο αποφεύγουν τις ρήξεις, στην αρμονική επικοινωνία που διαθέτουν και πως θα επικεντρωθούν τελικά σε όσα τους ενώνουν – τα οποία δεν έχουν τελειωμό. Αυτό είναι τελικά ποιο πιθανό να κάνουν.

 

Κι ευτυχώς δηλαδή, γιατί οι κοινοί τους στόχοι μπορούν να τους μεταφέρουν σε ένα άλλο επίπεδο, πρωτόγνωρο και για τους δύο. Δεν θα είναι το ζευγάρι που θα γυρίζει έξω και θα συναναστρέφεται. Και όχι γιατί δε μπορεί, αλλά γιατί να επιλέξει να το κάνει όταν δέχεται όλα τα ερεθίσματα και τις απολαύσεις της Αγάπης στη μεταξύ τους ένωση; Όταν μπορούν να απολαμβάνουν ώρες ατελείωτης κουβέντας, προγραμματισμού, έρωτα και συναισθημάτων σε μια από τις πιο ολοκληρωμένες σχέσεις του Ζωδιακού!

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.