Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Παρθένος – Υδροχόος

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Παρθένος-Υδροχόος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Υδροχόο;

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Παρθένο;

 

Έχει δίκιο ο Αρκάς, ο Παρθένος με τον Υδροχόο δε ταιριάζουν. Δεν είναι δα και κανένα αστρολογικό μυστικό. Είναι πολύ διαφορετικοί ο ένας από τον άλλον. Ο Παρθένος είναι Ζώδιο της Γης και ο Υδροχόος του Αέρα. Ο Παρθένος έχει κυβερνήτη τον Ερμή ενώ ο Υδροχόος τον Ουρανό. Ο Παρθένος διαθέτει μεταβλητή ποιότητα, ο Υδροχόος σταθερή. Ας τα πάρουμε όμως ένα-ένα.

Ο Παρθένος αγωνίζεται να βρει τη λογική αιτία πίσω από κάθε κατάσταση. Ο Υδροχόος προσπαθεί να βρει το αποτέλεσμα. Ο Παρθένος θα εστιάσει τη προσοχή του στη πραγματικότητα, ο Υδροχόος χρειάζεται αυτό το κάτι παραπάνω που θα του εξάψει τη φαντασία.

Στους κυβερνήτες τώρα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουρανός είναι η ανώτερη οκτάβα του Ερμή. Ο Ερμής είναι η διάνοια, ο Ουρανός η ευφυΐα και η διόραση. Τα δυο αυτά Ζώδια επιδιώκουν τα ίδια πράγματα, έχουν τους ίδιους στόχους αλλά τους εκφράζουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Αυτή η διαφορετικότητα είναι που τους έλκει εξ’ αρχής. Ο Παρθένος θα θελήσει να δει τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός Υδροχόου, πιο ανάλαφρο, πιο περιπετειώδη. Και ο Υδροχόος θα θελήσει κάτι να τον γειώσει και να μπορέσει να συναγωνιστεί τη πνευματική του δύναμη με έναν τρόπο που δεν καταλαβαίνει.

Και εδώ είναι που οι ποιότητες των δυο Ζωδίων μπορούν να σώσουν μια τέτοια ένωση. Ο Παρθένος ως μεταβλητό Ζώδιο μπορεί να κάνει τις απαραίτητες υποχωρήσεις και να φτάσει στο σημείο μάλιστα να το χαρεί, να μη μπορεί χωρίς το άρωμα που προσδίδει στη ζωή του ο Υδροχόος. Και ο τελευταίος με τη σταθερή ποιότητά του, εκτιμά τις προσπάθειες που κάνει ο Παρθένος ενώ ταυτόχρονα τον κάνει να αισθάνεται μοναδικός.

Η λίστα με της δυσκολίες είναι μεγάλη και διαφωνίες μπορεί να προκύψουν. Διαφωνίες που συνήθως λύνονται αφού ο Παρθένος θα επιστρατέψει τη λογική του και θα υποχωρήσει, σε αντίθεση με την έντονη προσωπικότητα του Υδροχόου που δύσκολα θα εκφράσει κάποια συγκαταβατικότητα πάνω στον καυγά.

Όμως υπάρχει και η λίστα με τις ευκολίες και αν οι δυο σύντροφοι προσπαθήσουν, μπορούν να διδαχθούν πολλά. Αρχικά, η επικοινωνία τους είναι αξιοθαύμαστη. Είναι το δυνατό σημείο και των δυο. Μπορεί το ταίρισμά τους να μην αποδίδει χωρίς προσπάθεια, αλλά όταν ξεκινά να το κάνει, εκφράζουν και οι δυο τα πιο θετικά χαρακτηριστικά τους! Η σχέση αυτή βασίζεται περισσότερο στη λογική παρά στο συναίσθημα. Δεν είναι πως δεν είναι Ζώδια ευαίσθητα – ας μην υπάρξει παρεξήγηση. Είναι πως όταν το μυαλό και η καρδιά έρχονται σε αντιπαράθεση, θα επιλέξουν και οι δυο να ακολουθήσουν τη συμβουλή του πρώτου. Είναι πως ενώ δεν καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον, όσο δεν απομακρύνονται, όσο παραμένουν αφοσιωμένοι, θαυμάζουν τον σύντροφό τους. Τους προσφέρει όλα όσα έχουν ανάγκη και κάτι παραπάνω – το κίνητρο της εξέλιξης.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.