Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ήρα σύνοδος Χείρωνας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/Χείρωνας-Ήρα-σύνοδος-Χείρωνα-Αστρολογία-Κριός-Ζώδια-προβλέψη-γάμος-σχέσεις-εαυτός.jpg

Αν και δεν ασχολούμαι συνήθως με όψεις που σχηματίζουν αστεροειδείς μεταξύ τους, αυτή η σύνοδος της Κυριακής έχει κάτι το ξεχωριστό. Συμβαίνει λίγο πριν την Πανσέληνο του Απρίλη και στην μηδενική Κριού, την πρώτη μοίρα του ζωδιακού. Είναι μια «κρίσιμη μοίρα» όπως ονομάζεται και διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αστρολογία. Ό,τι γίνεται σε αυτήν μας επηρεάζει όλους.

 

Η Ήρα είναι η θεά του γάμου λένε – εγώ θα πω των ψυχικών συμβάσεων και γι’ αυτό χρειάζεται να μελετάται σε συναστρίες. Θα γράψω με την πρώτη ευκαιρία άρθρο για αυτόν τον σημαντικό αστεροειδή. Ο Χείρωνας όμως συμβολίζει το τραύμα και την θεραπεία. Κρατά το κλειδί της υπέρβασης από το ένα στο άλλο. Έτσι καθώς ενώνονται τώρα, μου γεννάται η αίσθηση βελτίωσης των σχέσεων – ειδικά των συντροφικών.

 

Όπως πάντα τονίζω, δεν έχει σημασία αν υπάρχει γάμος ή όχι. Η Ήρα δεν ξεχωρίζει ανάμεσα σε σχέσεις που έχουν τελέσει το μυστήριο ή στους μακροχρόνιους στέρεους δεσμούς. Η σύνοδος με τον Χείρωνα λοιπόν απευθύνεται σε όλες αυτές τις συντροφικές σχέσεις με άλλους ή ακόμα και με τον ίδιο μας τον εαυτό. Η σύνοδος αυτή βοηθά την βελτίωση των σχέσεων, όπως επίσης και την αυτό-δημιουργία του εαυτού, την αυθεντική αυτοπροβολή. Ολόκληρο το πεδίο της ζωής γύρω μας αλλάζει όταν κάποιος αγαπά πραγματικά τον εαυτό του ή ακόμα και το πεπρωμένο του ως επέκταση του εαυτού του.

 

Οπότε η σύνοδος αυτής μπορεί να μας βοηθήσει να νιώσουμε την παρουσία ή την απουσία αντίστοιχα, μιας σχεδόν ρομαντικής δέσμευσης με το πεπρωμένο ή το πεπρωμένο μιας συγκεκριμένης σχέσης. Τότε ο δεσμός μπορεί να εκφράσει τις δυνατότητες αφθονίας που διαθέτει. Ένας τρόπος να καταλάβουμε αν μια σχέση διαθέτει τα χαρακτηριστικά της ένωσης Ήρα – Χείρωνα είναι να αναλογιστούμε το κατά πόσο συνειδητοποιούμε ότι ξεκινά μετά από ένα σημαντικό γεγονός ή θεραπεία. Όπως πάντα, όπου σχέση ας μην ξεχνάμε να λαμβάνουμε υπόψιν μας τη σχέση με τον ίδιο μας τον εαυτό. Η σύνοδος αυτή συμβαίνει στον Κριό που κυβερνά το εγώ, την ουσία μας.

 

Κάτι τελευταίο: ένας τρόπος να εκφράσουμε την εκτίμηση είναι τα κομπλιμέντα. Ένα άλλος είναι χαρίζοντας τον χρόνο μας. Ας δοκιμάσουμε αυτή τη περίοδο να κάνουμε και τα δύο. Σταθείτε μπροστά από τον καθρέφτη και κολακεύστε τον εαυτό σας. Καλοπιάστε τον με μια περιποίηση του σώματος. Από το κομμωτήριο μέχρι ένα χαλαρωτικό μασάζ, όλα είναι μια προσωπική δήλωση πως επιθυμούμε αλλαγή και βελτίωση.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.