Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Κριός-Τοξότης.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Κριός με τον Τοξότη;

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Κριό;

 

 «Η θεωρία των άκρων»

Δυο Ζώδια που όταν ενώνονται απλώς ξέρουν με ποιο τρόπο να περάσουν καλά. Αυτά τα δύο Ζώδια της Φωτιάς διαθέτουν πολλά κοινά σημεία και δημιουργούν μια ευχάριστη σχέση. Είναι και οι δυο παρορμητικοί (αν και σε διαφορετικό βαθμό), χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους και αναζητούν νέες εμπειρίες.

Η παραπάνω εικόνα βέβαια έχει και τα αδύνατά της σημεία. Η Μεταβλητή ποιότητα του Τοξότη μπορεί να προσαρμοστεί στη Παρορμητική του Κριού με μεγάλη ευκολία και πραγματικά οι φίλοι τους να τους χάσουν τους πρώτους μήνες σχέσης καθώς εξαφανίζονται. Αλλά ο Τοξότης δε θα αντέξει εύκολα την αυταρχική στάση του Κριού και ο Κριός δε θα ανεχτεί τη πάν-σοφη στάση που διατηρεί ο Τοξότης, ιδικά αν προσπαθεί ο ένας να αλλάξει τον άλλον. Και σε αυτή τη περίπτωση, γίνεται πράξη το γιατί αποτυγχάνει η καταπολέμηση της Φωτιάς με Φωτιά.

Ο κυβερνήτης του Κριού είναι ο Άρης, ενώ του Τοξότη ο Δίας. Από τη μια λοιπόν έχουμε μια επιθετική ενέργεια, ενώ από την άλλη έχουμε την επέκταση. Στη χειρότερη περίπτωση οι δυο αυτοί άνθρωποι, αφού καταλαγιάσει το αρχικό τους πάθος, θα καταλήξουν σε έναν ατελείωτο καυγά, ενώ στο ιδανικό σενάριο μπορούν να διαμορφώσουν την απόλυτη σχέση με τελικό προορισμό την κατάκτηση του κόσμου.

Αν ο εγωισμός πυροδοτηθεί στα πύρινα ζώδια, δύσκολα μπορεί κάποιος να κάνει υπολογισμό της ζημιάς που θα ακολουθήσει. Είτε επιλέξουν να επιτεθούν με ξίφος ή τόξο (τα όπλα του Άρη και του Κένταυρου Τοξότη) μπορούν εύκολα να καταλήξουν να βλάπτουν ο ένας τον άλλον.

Αν όμως συνειδητοποιήσουν στα αρχικά στάδια της σχέσης πως το εγώ είναι μέρος και όχι συνώνυμο της συντροφικότητας μπορούν να μείνουν δεσμευμένοι κι αγαπημένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φυσικά ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για τους δυο αυτούς ανθρώπους μπορεί να είναι ένας μήνας γι’ αυτό ας γίνω λίγο πιο συγκεκριμένη. Αξίζει να αναπτύξουν την υπομονή, να δοκιμάσουν την υποχωρητικότητα του χαρακτήρα τους, να δώσουν μια ευκαιρία στο πύρινο στοιχείο τους, αντί να έρθει σε κόντρα το ένα με το άλλο, να ενωθεί δημιουργώντας μια ενιαία, μεγαλοπρεπή Φωτιά που όπως και το πάθος τους, σπάνια ξεθυμαίνει με τον χρόνο.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.