Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Ταύρος-Καρκίνος-new.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Ταύρος με τον Καρκίνο;

Πόσο ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Ταύρο;

 

Μια σχέση Ταύρου με έναν Καρκίνο; Καμία έκπληξη για έναν Αστρολόγο! Είναι σαn να λέμε «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι», «βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ» ή «όμοιος ομοίω αεί πελάζει». Η σχέση αυτή είναι τόσο κλασσική όσο οι παροιμίες. Και όχι γιατί δεν έχετε τις διαφορές ή τις δυσκολίες να δουλέψετε, αλλά γιατί μαζί αισθάνεστε αυτή την σπάνια ασφάλεια που βιώνει κανείς όταν βρίσκει τον άνθρωπό του. Ναι σύμφωνοι, σε αρκετά διαφέρετε, αλλά στη βάση σας, σε αυτά που όντως έχουν σημασία, εκεί είστε ίδιοι!

 

Εκτός από την ένωση των στοιχείων τους Γη (Ταύρος) και Νερό (Καρκίνος) που είναι από τις πιο αρμονικές που θα μπορούσες να συναντήσεις, αξίζει να σημειώσουμε και το πάντρεμα των πλανητών που τους κυβερνάνε. Η Σελήνη είναι κυβερνήτης του Καρκίνου, η θηλυκή ενέργεια του Κόσμου, ενώ η Αφροδίτη τον Ταύρο και νομίζω είναι περιττό να μιλήσω για τη θηλυκότητά της. Σε αυτή τη περίπτωση τα όμοια έλκονται αλλά προσοχή, γιατί πολύ θηλυκό σημαίνει κρατάω μέσα μου τα συναισθήματά μου, σημαίνει αναζητώ περισσότερη προσοχή (ευτυχώς αυτή τη χαρίζουν και οι δυο απεριόριστα), σημαίνει πως η ανάγκη μου για ασφάλεια είναι ικανή να νικήσει την ανάγκη μου για αγάπη.

 

Η Σταθερή Ποιότητα του Ταύρου αντιπροσωπεύει τον βράχο που ο Καρκίνος έχει ανάγκη. Ναι, κάποιες φορές θα στεναχωριέται το Καρκινάκι με την ανυποχώρητη φύση του συντρόφου του, με την Ταυρίσια επιμονή του που όλο επιμένει, αλλά το μυστικό είναι να μη στραφεί σε κάποιου είδους συναισθηματικό εκβιασμό ή σε κάποιο ξέσπασμα της παρορμητικής του ποιότητας. Αντίθετα, τα κοινά στοιχεία τους επιτρέπουν με πολύ στοργή και κατανόηση να αφανίζουν άμεσα τα προβλήματα που έρχονται στην επιφάνεια.

 

Μετά είναι το ζήτημα των χρημάτων. Ίσως έχεις ακουστά τα κλισέ της τσιγκουνιάς του Καρκίνου και της δαπάνης του Ταύρου. Αν και τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν, ισχύει πως ο Ταύρος θα επιδοθεί εύκολα σε έξοδα και ψώνια, ενώ ο Καρκίνος πιο σοφά θα σκεφτεί το μέλλον και προτιμά πιο προσεκτικές κινήσεις (εντάξει…τις περισσότερες φορές τουλάχιστον). Όπως κι αν έχει, τα οικονομικά του ζευγαριού θα χρειαστεί να τα διαχειρίζονται από κοινού ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις από κάτι τόσο ανούσιο συγκριτικά με όσα τους ενώνουν όπως η θαλπωρή, η συντροφικότητα, ο ρομαντισμός, το καλό φαγητό, ένα όμορφο σπίτι να περνούν ήσυχα τις νύχτες.

 

Όταν ενώνονται ερωτικά Ταύρος με Καρκίνο, η φαντασίωσή τους παίρνει σάρκα και οστά. Τι κι αν είναι ένα συντηρητικό και ήρεμο ζευγάρι σπιτόγατων που απολαμβάνουν μια πλούσια ζωή; Δε χρειάζεται μαζί να αποδείξουν τίποτε. Ο Καρκίνος βλέπει κάποιον που μπορεί να εμπιστευτεί. Ο Ταύρος είναι ο πιο πράος εαυτός του και η κυκλοθυμικότητα του Καρκίνου του διεγείρει τα προστατευτικά του ένστικτα. Είναι ένα ιδανικό ζευγάρι.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.