Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Ταύρος-Παρθένος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Ταύρος με τον Παρθένο;

Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Ταύρο;

 

Τα δυο αυτά Ζώδια μαγνητίζονται πολύ γρήγορα όταν βρεθούν στον ίδιο χώρο και ευτυχώς που αυτό συμβαίνει, καθώς η ένωσή τους γεννά μια προσγειωμένη και ρεαλιστική σχέση, όσο κι έντονα ερωτική που ικανοποιεί εξίσου και τους δυο.

 

Στην αρχή βέβαια, πέρα από την πρώτη έλξη, δε φαίνεται να υπάρχει κάτι πιο βαθύ. Αυτό συμβαίνει επειδή και οι δυο είναι αρκετά επιφυλακτικοί μέχρι να μπορέσουν να αξιολογήσουν και να εμπιστευτούν τον σύντροφό τους. Αλλά όταν περάσουν αυτό το κομβικό σημείο στη σχέση τους, αυτή ξεκινάει να εξελίσσεται με ταχύτητες που θα ζήλευαν και τα πιο παρορμητικά Ζώδια.

 

Η πρακτική τους φύση θα τους βοηθήσει να λύνουν με λογική τα προβλήματά τους όσο δεν αποξενώνονται μέσα στη σχέση.

Όπως το βλέπει ο Παρθένος, οι διαφωνίες που εμφανίζονται οφείλονται συνήθως:
1) στην πεισματάρικη φύση του Ταύρου ο οποίος διαθέτει Σταθερή Ποιότητα, σε αντίθεση με την Μεταβλητή του Παρθένου που ξέρει να προσαρμόζεται. Σε αυτή τη περίπτωση, αν ο Ταύρος πιέσει αρκετά επιμένοντας σε κάτι που εκνευρίζει τον Παρθένο, ο τελευταίος θα αισθανθεί την ανάγκη να συμβιβαστεί και να πάει με τα νερά του συντρόφου του.

2) στον χρόνο που χρειάζεται ο Ταύρος για να κάνει οτιδήποτε. Ο Παρθένος αυτό το ονομάζει στη καλύτερη αναβλητικότητα.

 

Όπως το βλέπει ο Ταύρος, οι διαφωνίες που εμφανίζονται οφείλονται συνήθως σε ένα πράγμα: στην άσκηση κριτικής του Παρθένου. Συνέχεια!

 

Όσο επικεντρώνονται στις πράξεις και όχι τόσο στα λόγια του συντρόφου τους, κανένα από αυτά τα προβλήματα δεν θα είναι αρκετά σημαντικό για να βάλει φρένο στη σχέση τους. Βλέπεις, αυτοί οι δυο γνωρίζουν από τη φύση τους πώς να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους, πώς να ωριμάσουν τη σχέση, πώς να διασφαλίσουν μια ικανοποιητική ζωή μαζί. Ο Παρθένος εκτιμά την ρομαντική φύση του Ταύρου που τον παρασέρνει, ενώ σε αντάλλαγμα βοηθά τον Ταύρο να επιτύχει τους στόχους του.

 

Αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσουν και οι δυο πως η λατρεία και η τρυφερότητα που λαμβάνουν είναι μοναδική. Θα αντιληφθούν πως βρίσκουν όλα όσα χρειάζονται. Ομορφιά, άνεση, αρετή, καλοσύνη, εξυπνάδα, αγάπη… και θα θελήσουν να μείνουν για πάντα.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.