Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Λέων-Ταύρος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Ταύρος με τον Λέων;

Πόσο ταιριάζει ο Λέων με τον Ταύρο;

 

Να ένα ενδιαφέρον ζευγάρι που σίγουρα ξέρει πώς να τραβάει τη προσοχή! Τόσο η Γη (Ταύρος) όσο και η Φωτιά (Λέων) λατρεύουν τη πολυτέλεια, την άνεση, τα δώρα, την ομορφιά και γενικά τα υλικά αγαθά. Μπορεί οι λόγοι να είναι διαφορετικοί αλλά… έχει αυτό τόση σημασία;

 

Όλα ξεκινάνε από τους κυβερνήτες τους. Ο Ήλιος που συμβολίζει το «Εγώ» και είναι το κέντρο κυβερνά τον Λέοντα, ενώ η Αφροδίτη που συμβολίζει τα υλικά αγαθά και τον Έρωτα κυβερνά τον Ταύρο. Όταν αυτοί οι δυο Κυβερνήτες ενώνονται σε Συναστρία υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός. Η Αφροδίτη βρίσκεται ούτως ή άλλως ως Πλανήτης πολύ κοντά στον Ήλιο, δεν φοβάται το Φως, δε ντρέπεται για αυτό που είναι. Ο Ήλιος πάλι, αναζητά στο πλευρό του έναν ισάξιό του σύντροφο με τον οποίον να μπορεί να μοιράζεται τη θερμότητα, να γιορτάζει τις επιτυχίες της Ζωής.

 

Και οι δυο αναζητούν αποδοχή μέσα στη σχέση. Όσο τη προσφέρουν εξίσου όσο τη λαμβάνουν όλα κυλάνε ομαλά παρά τη διαφορά των στοιχείων τους (Φωτιά – Γη). Τελικά όμως τα δυο αυτά Ζώδια ανακαλύπτουν γρήγορα πως διαθέτουν πολλά κοινά και επιθυμούν να εξερευνήσουν μαζί τον κόσμο μέσα από όλες τους τις αισθήσεις.

 

Και οι δυο διαθέτουν Σταθερή Ποιότητα. Είναι αυτή που τους κάνει πεισματάρηδες, ισχυρογνώμονες, αυτή που διατηρεί τις διαφωνίες και καταστρέφει πολύ συχνά τη διάθεση. Είναι αυτή που τους κάνει να δυσανασχετούν στις αλλαγές και να προσπαθούν να διατηρήσουν αυτά που ξέρουν, τα πλάσματα τις συνήθειας. Αν και η σχέση τους μόνο συνηθισμένη δεν είναι, αφού αυτή η ίδια σταθερή ποιότητα είναι που τους κάνει επίσης πιστούς, επίμονους, ευγενείς. Ανακάτεψε αυτές τις αρετές με τη διαφορά την οποία αντικρίζουν τη Ζωή και θα δεις πως αυτές δεν έχουν τελικά τόση σημασία… Αντιθέτως είναι το αλατοπίπερο που νοστιμεύει κάθε τι.

Και σίγουρα, ο Ταύρος θα θελήσει να γίνει κτητικός. Το λιοντάρι όμως που σε άλλη περίπτωση θα ενοχλούταν, αντιλαμβάνεται την αρμονίας στη καρδιά του συντρόφου του και αισθάνεται ασφάλεια. Και ως αντάλλαγμα την επιστρέφει. Οι ρόλοι της κτητικότητας αντιστρέφονται ανά πάσα στιγμή.

 

Έτσι σιγά – σιγά μαθαίνουν και οι δυο να υποχωρούν στις διαφωνίες κι ενεργοποιούν την Σταθερή ποιότητά τους προκειμένου η σχέση τους να έχει διάρκεια και να οδεύει προς την αυτοπραγμάτωση. Αναδύουν τα βαθιά τους συναισθήματα, αφοσιώνονται και μαζί μπορούν να έχουν μια ολόκληρη ζωή αποδέχοντας, λατρεύοντας και αγαπώντας τον σύντροφό τους.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.