Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Κριός-Ταύρος.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Κριός με τον Ταύρο;

Πόσο ταιριάζει ο Ταύρος με τον Κριό;

 

Συχνά, στην Αστρολογία του έρωτα και της Συναστρίας, ακούγεται πως 2 γειτονικά Ζώδια δεν ταιριάζουν. Και ξεκινάς εσύ να σκέφτεσαι το πρώτο ζευγάρι γειτονικών Ζωδίων ώστε να δεις αν αυτή η θεωρία όντως ισχύει. Τον Κριό με τον Ταύρο. Και αφού το μελετήσεις λίγο στο μυαλό σου, αναρωτιέσαι ποιος ξεκίνησε μια τέτοια φήμη…

 

Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως, κανείς δεν υποστηρίζει πως δεν πρόκειται για δυο διαφορετικούς ανθρώπους. Ο Κριός αντιπροσωπεύει την αρσενική αρχή με κυβερνήτη τον Άρη, και ο Ταύρος τη θηλυκή με κυβερνήτη του την Αφροδίτη. Έτσι ξεκινάς να καταλαβαίνεις γιατί, ακόμα και που είναι όντως διαφορετικοί, μπορούν να ταιριάξουν με μεγάλη αρμονία.

 

Όλα ξεκινάνε με το πάθος. Σε μεγάλη κιόλας ένταση, αφού οι δυο τους κυβερνήτες, Άρης και Αφροδίτη, δυσκολεύονται να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας απ’ τον άλλον. Αναγνωρίζονται εύκολα και πασχίζουν να ενωθούν. Ακόμα και ο Ταύρος κινείται σχετικά γρήγορα όταν έχει απέναντί του τον Άρη.. Όχι με τη ταχύτητα που θα ήθελε ίσως ο Κριός, αλλά για τα δικά του δεδομένα, όσοι τον γνωρίζουν, έως που εκπλήσσονται. Αυτό ακολουθεί γενικότερα τη σχέση τους. Η Παρορμητική φύση του Κριού ηρεμεί από αυτή τη Σταθερή του Ταύρου, ειδικά στις επικίνδυνες στιγμές που η παρορμητικότητα ετοιμάζεται να οδηγήσει σε απροσεξία και λάθη. Από την άλλη και ο Ταύρος έχει ανάγκη να παρασυρθεί, να εκφράσει μια πιο ελεύθερη, πιο περιπετειώδη, πιο αυθόρμητη πλευρά του. Και δεν υπάρχει κάποιος πιο ιδανικός ώστε να τον ωθήσει να το κάνει.

 

Η σχέση βέβαια, προκειμένου να έχει διάρκεια, χρειάζεται να στηρίζεται σε κάτι περισσότερο από αυτή το αρχικό πάθος. Χρειάζεται Αγάπη και συμβιβασμός. Ο Κριός έχει μεγαλύτερη ανάγκη ελευθερίας και χρειάζεται να σιγουρέψει τον σύντροφό του πως αυτό δε μειώνει τα συναισθήματά του. Ο Ταύρος ίσως προσπαθήσει να γίνει κτητικός και καλύτερα να μη το κάνει με κάποιον που έχει για κυβερνήτη του τον Άρη. Ο οποίος Άρης καλό είναι να μην προσπαθεί να αποκτήσει τον έλεγχο στη σχέση γιατί θα δει πως το γλυκό Ταυράκι που κυβερνάται από την ερωτική Αφροδίτη διαθέτει εξίσου ισχυρά όπλα αν προσπαθήσει κανείς να του στερήσει την ασφάλεια, την ισορροπία ή (Θεός φυλάξει) την Αγάπη.

 

Αλλά τα όπλα δε χρειάζεται να εμφανιστούν ποτέ. Το  θέμα είναι πως όταν ενώνεται Φωτιά (Κριός) με Γη (Ταύρος) υπάρχουν σίγουρα διάφορες προκλήσεις. Είτε η Γη να ρίξει άμμο προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά, είτε η Φωτιά να καταστρέψει εντελώς τη Γη, συνήθως βλέπουμε πως «υπερισχύει» ο πιο δυνατός σε κάθε σχέση. Και με αυτούς τους δυο συγκεκριμένους, δεν υπάρχει ΠΙΟ δυνατός. Είναι ίσοι. Και έτσι ισάξια και αμοιβαία μπορούν να μοιραστούν μια αληθινή σχέση η οποία θα ικανοποιεί, θα γεμίζει και θα εξελίσσει και τους δυο.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.