Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Θερινό Ηλιοστάσιο 2021

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/06/θερινό-Ηλιοστάσιο-2021-αστρολογικό-Καπέλο-προβλέψεις-ζώδια-Καρκίνος-Καλοκαίρι-αστρολόγος-Ελλάδα-Κύπρος-1280x862.jpg
Θερινό Ηλιοστάσιο!
Ο Ήλιος στον Καρκίνο

 

Η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου (για όσους βρίσκονται στο βόρειο ημισφαίριο της Γης). Η επίσημη έναρξη του Καλοκαιριού με το πέρασμα του Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου. Το Φως λάμπει, ακτινοβολεί και μας γεμίζει με την ηρεμία και την αλήθεια.

Βρισκόμαστε τώρα σε περίοδο που ξεκινάμε να αποχωριζόμαστε την ενέργεια των τελευταίων εκλείψεων στον άξονα Δίδυμων/Τοξότη. Η περίοδος εκλείψεων είναι ασταθής και χαοτική, ενώ οι Δίδυμοι και ο Τοξότης είναι ζώδια Μεταβλητής ποιότητας που ενθαρρύνουν την γνώση μέσα από τις νέες εμπειρίες. Ιδανικά δηλαδή περάσαμε μία περίοδο μέσα από την οποία διδαχτήκαμε και καταφέραμε να αναθεωρήσουμε ορισμένες απόψεις. Με σκοπό πάντα την εξέλιξη.

Η εποχή που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Καρκίνο (από τις 21.06 έως 22.07 φέτος) φέρνει μια παρόρμηση να κοιτάξουμε τον συναισθηματικό μας πυρήνα. Μετά από την ανακάλυψη που προηγήθηκε δηλαδή μέσα από τις εκλείψεις σε Δίδυμο/Τοξότη, μεγαλώνει η τάση να ενωθούμε και να δημιουργήσουμε σχέσεις.

Το ζώδιο του Καρκίνου κυβερνά τις συναισθηματικές παρορμήσεις που αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Κυβερνά επίσης τον τρόπο που βρισκόμαστε σε έναν οποιονδήποτε χώρο στις σημαντικές περιστάσεις της ζωής μας (πως νιώθουμε στο σπίτι μας, στο περιβάλλον μας, στις σχέσεις κλπ). Μένοντας συνδεδεμένοι με την αυτοφροντίδα, γεννάμε Αγάπη στην ζωή μας. Το αντίθετο γεννά αποστροφή. Η ίδια η αποστροφή προς τον εαυτό είναι ένα σύμβολο πως κάτι χρειάζεται φροντίδα. Οπότε το επόμενο διάστημα, ας δούμε πως μπορούμε να εξασκήσουμε το να μείνουμε συνδεδεμένοι στην φροντίδα και κυρίως την αυτοφροντίδα.

 

Μάλιστα φέτος, λίγο πριν το Θερινό Ηλιοστάσιο βρίσκουμε τον μεγαλύτερο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, τον Δία, να ξεκινά την ανάδρομή του πορεία. Όμως θα σας πω, ανεξάρτητα από το τι λέγονται για τους ανάδρομους, τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ξεκινήσει κάτι. Υπάρχει ένας δυναμισμός που αλλάζει την ενέργεια. Γίνεται να αναποδογυρίσουν τα πράγματα προς τα εκεί που δεν τα περιμέναμε. Και με αυτό εννοώ και θετικά. Δηλαδή μια αλλαγή της τύχης προς το καλύτερο. Χρειάζεται συχνά να το τονίζω αυτό καθώς ο νους μας ίσως πάει στο κακό. Η παρουσία της παρορμητικής ποιότητας δείχνει πως όσο είμαστε συνδεδεμένοι με αυτήν, μας αρέσει η αλλαγή που έρχεται.

Το Ηλιοστάσιο είναι σαν μια νέα Σελήνη στον κύκλο της Σελήνης. Ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στις 22-23 του Ιουνίου, οπότε ολόκληρη η παραμονή του Ήλιου στον Καρκίνο μπορεί με ευκολία να φέρει ένα πολυπόθητο νέο ξεκίνημα. Είτε να συμβεί απροσδόκητα, είτε – ακόμα καλύτερα – να το επιδιώξουμε οι ίδιοι. Το νέο ξεκίνημα μπορεί να είναι οπουδήποτε, αλλά λίγο περισσότερο τώρα τονίζεται το ζήτημα των συντροφικών και οικογενειακών σχέσεων.

Για αυτόν τον λόγω υπάρχει και προσφορά για ραντεβού που θα κλειστούν έως και την Παρασκευή 25Ιουνίου -20%  στην μελέτη «Μακροβιότητα & Καρμικοί Δείκτες».

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.